Hirdetés

Aktív témák

  • gban

    Közösségépítő

    válasz lukipetya #20131 üzenetére

    Ezzel csak az a baj, hogy Komáromban van a bolt, garanciáról semmi konkrétumot nem írnak (vagy csak nem találtam meg), annak ellenére hogy 1 oldal elvileg csak erről szól, hasonló boltok fél - 1 év gart adnak általában, a csomagolássérült általában felújítottat, vagyis legtöbb esetben gyártási hibásat takar, stb.
    Ha belegondolunk, nem hiszem hogy megérné akár a gyártónak, akár a forgalmazónak az 1-2-3 ezer forintos "sérült" doboz miatt 10-20-50 ezerrel olcsóbban adni, nem beszélve a vevőről, akinek szintén nem éri meg kockáztatni a szállítást doboz nélkül.
    Ha meg van doboza, nem hiszem hogy egy kis horpadás a dobozon ennyivel csökkentené az értékét egy amúgy makulátlan, vadonatúj készüléknek.
    De szóljatok ha rosszul látom.
    Egy szó mint száz, nem aprópénzről van szó, C450 esetében nem egészen 10 ezerrel olcsóbb, cserébe nem kapsz 3 év gart, a többinél már nagyobb a különbség, de mindenképp meggondolandó hogy lehet hogy 110-ért 1 évre van max. tévéd biztosan, garanciálisan, ha tönkremegy megjavítva, míg nem egészen 120-ért 3 év gart kapsz.

    [ Szerkesztve ]

    Postázást nem vállalok.

Aktív témák