Hirdetés

Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz mik-oca #43620 üzenetére

    (#43622) cool13 50 1.8d+ raynox 250 @ f8. irom amugy kep mellett hogy milyen obi. mire vagy kivancsi? itt igazandibol semmi trukk nem volt, sot meg utomunka se nagyon, ugy fordultam hogy a nap sugarai becsillanjanak a cseppen. se vaku se semmi. amugy injekcios tuvel spricceltem a vizet.
    jol nez ki amugy ez a tulevelu osszel, csinaltam rajta tobb cseppfotot is, talan ez meg ez jobban tetszik nekem mint amit linkeltel :B

    (#43619) t_a_m_a_s hja kicsit elharapozott itt a vaztema, de hat vegulis jo topicban csinaljak. de amugy igazad van, total tul van lihegve...de hat porogjon a gazdasag :DDD hobbi szinten, evi par e kattra ilyen vazak :B
    mondjuk mindenki arra kolt amire gondolja, de ha mar fenykepeszet nem ertem miert nem obikkal kezdi mindenki...mondjuk en az utazast is fenykepeszetes budzsebe teszem, mert ott tudok pl ertelmes tajkepet loni :DDD szoval hamarabb fogok elmenni izlandra, norvegiaba, egyiptomba a vazammal minthogy ff-et vegyek az is biztos.
    amugy meg ha vki elkezdi lapozgatni az oldalam, szoljon ha megtalalta hol van a valtas d70, d90 kozott...ennyit a kepminosegrol.

    de hogy beszeljek vmi ertelmesrol/hasznosrol is, ccd vs cmos, elkepeszto hogy a rawok mennyivel tobb jatekteret hagynak. d70-nel fel fe pontossaggal jol kellett expoznom, csucsfenyeket meg szinte tokeletesen el kellett talalni. itt meg? mindegy milyen hulye expot csinalok, 1+ fe-t akarhova huzhatok. ok nem lesz olyan a vegeredmeny mintha ugy lotted volna, de boven vallalhato, szurve plane.
    eperkutyus amugy nekem nem d600 kellene viz ala, hanem vmi durva duplavakus cucc azt napot :B

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Aktív témák