és ha RAWot használok, hogy tudom azt megcsnálni, hogy a kiválasztott képekre(vagy mindegyikre) azonnal rá legyen engedve egy ilyen modosítás?
Igazából az se lenne baj/úgy lenne jó ha a túlexponált részeknél azonnal visszahozna fél-1stopot, sokat számít az, hogy a tetején nem kiég hanem ellaposodika görbe.
Lauda: Expo gombal akarsz fikálni? Mert ha dedikált AE gombal ott vigyázni kell szabdon rá lehet rakni mindent és esetleg nem az fog történni mint amit vársz.... aztán csak nézegetsz hülyén.... 
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Miért nem tudja ezt a gép elvégezni helyettem? 

Asszem rámegyek erre a hisztogram témára, ha az segít nekem. Említettetek 250-es értéket, hogy azt sem lépi túl. Ezt hol néztétek?
írt, hogy félrevezet engem a higlight visszajelzés. Mondjuk próbálkoztam a teljesen fehér égboltnál is, ott tényleg az volt, hogy vagy az ég volt jó, vagy a terep, ott nem segített a kompenzáció, este készítek majd belőle hdr, legalábbis megpróbálkozom vele.
![;]](/dl/s/v1.gif)

A photoshop az már jó lesz a célra?