A tűzijáték elmaradt, de akciók akkor is vannak

Rövid volt a hét és hosszú a hétvége, de ez nem jelenti azt, hogy néhány hardvernek ne csökkenhetett volna az ára.

Notebookok


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

A Lenovo ThinkPad T495s egy szimpatikus üzleti, irodai notebook, AMD Ryzen Pro alapokkal és integrált Vega grafikával. Ebből állított most össze egy sorozatot az USAnotebook, melyek árait is több esetben alaposan megvágta. A sort nyitó 485 390 forintos modell Ryzen 5 Pro 3500U processzorral, 8 GB memóriával és 256 GB-os SSD-vel érkezik meg, 14,1 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzőjét pedig a processzorba integrált Vega 8 grafikára bízták.


[+]

A konnektortól távol töltött időben egy 57 Wh-s akkumulátor gondoskodik az energiaellátásról, a gép oldalain pedig két-két Type-A és Type-C konnektort találunk HDMI, Ethernet, SmartCard olvasó, memóriakártya-olvasó társaságában, de az „olvasók” sorából az ujjlenyomat-olvasó sem maradt ki. Ami a Ryzen Pro processzorokat illeti, ezekről korábban már részletesebben is írtunk, a lényeg, hogy a normál változatnál komolyabb adatbiztonsági lehetőségekkel felvértezett termékekről van szó. A 329 x 226 x 16 mm-es, 1,3 kg-os készülék alapfelszereltségébe tartozik még a Windows 10 Pro, a magyar kiosztású, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, az ac-s Wi-Fi (2x2-es antennákkal), illetve a 3 év garancia.


[+]

Nemcsak a memóriát, de a háttértárat is megduplázhatjuk, ha 499 890 forintot fizetünk ugyanezért az alapgépért, melybe így már 16 GB RAM és 512 GB-os SSD kerül. További 9200 forint hozzátoldásával eljutunk a következő fokozathoz, az 509 090 forintos konfigurációhoz, mely az előbbitől abban különbözik, hogy immáron a Ryzen 7 Pro 3700U dolgozik benne, mely egyben a grafikában is hoz némi előrelépést, hiszen ez a processzor a Vega 10-et kapta.


[+]

Ha a T495s vásárlásakor a hordozhatóság volt a döntő szempont, akkor lehet, hogy nekünk az az 543 490 forintba kerülő modell lesz majd a legjobb, amely az előző modellt egy Fibocom L850-GL LTE-A 4G-s modemmel egészíti ki.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Viszlát nyár, helló akciók!

  Adattárolókól az akciókamerákon át az alaplapokig és számítógépházakig rengeteg terméket gyűjtöttünk össze.

 • Komponenseket és notebookokat hoz az ősz

  Pár olyan eszközt is bemutatunk, melyek segítségére lehetnek a még mindig (vagy már megint) otthonról dolgozóknak.

 • Otthonmaradós hardverek

  Ezúttal főleg olyan hardvereszközöket válogattunk össze, melyekkel könnyebb elviselni az otthoni munkavégzést.

 • Őszi hardverkoktél

  Néhány hangszóró és a notebookok mellett bőven készültünk asztali számítógépes komponensekkel is.

Előzmények

Hirdetés