Hirdetés

Hardvercunami a vízpart mellé

Notebookok? Megvan. Komponensek? Kész. Hűtés? Rendben. Heti ajánlataink készen állnak!

Noteszgépek


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Az USAnotebook a héten alaposan felszerelkezett a Dell egyik otthoni munkagépéből, az Inspiron 3593-ból, mely a 3000-es széria 15,6 hüvelykes kijelzővel szerelt változata, a belépőszinttől nagyjából a középkategória aljáig tartó specifikációkkal.


[+]

A konkrét ajánlatokat illetően a sort egy jelenleg 149 990 forintért elérhető modell nyitja, mely Intel Core i3-1005G1 processzort, 4 GB memóriát, 128 GB-os NVMe SSD-t és Full HD felbontású TN paneles képernyőt kínál. A CPU képében egy teljes értékűnek nevezhető, tehát nem Pentium vagy Celeron szintű komponenst kapunk, két maggal és Hyper-Threadinggel. Az alapból 1,2 GHz-es órajel 3,4 GHz-ig emelkedhet a terhelés függvényében. A további komponensek az ár fényében elfogadhatóak, és ami előny, hogy elég könnyen bővíthetőek: a RAM egyetlen modul képében kerül a gépbe, így egy foglalat szabadon marad egy második DDR4-2666-os egység számára, míg az SSD-t egy tetszőleges 2,5”-es meghajtóval tudjuk kiegészíteni.


[+]

Ha SSD-ből már eleve kétszer ennyi kapacitást szeretnénk, akkor 159 990 forintba kerül a 256 GB-os NVMe meghajtóval szerelt változat, míg a további bővítést nem igénylő, kompromisszummentesnek nevezhető verzió, 2 x 4 GB RAM-mal és 256 GB-os SSD-vel megpakolt példány 164 990 forintért vihető haza.

Amennyiben a tárolókapacitást még így is kevésnek éreznénk, az Inspiron 3593 ezen változata kérhető 512 GB-os meghajtóval is 189 990 forintért, egyébként változatlan hardverrel. Ne feledjük, hogy a 2,5”-es fiók itt is szabad marad, tehát a háttértár könnyen bővíthető még tovább.


[+]

Ami a körítést illeti, a 15,6”-es, Full HD felbontású kijelzőről volt már szó, ez alatt egy numerikus résszel is rendelkező, magyar kiosztású billentyűzetet találunk. A WLAN és a Bluetooth megléte magától értetődik, az előbbi 802.11ac, az utóbbi 4.2 szabványnak megfelelő, a látható csatlakozók sorában pedig három USB port (két 3.1 Gen1 és egy 2.0), illetve egy-egy HDMI 1.4b, 100 Mbps-os Ethernet és SD kártyaolvasó található. Külső áramforrás hiányában az energiáról 42 Wh-s akkumulátor gondoskodik, mellyel a 380 x 258 x 23 mm-es házba szerelt notebook 2,2 kg-os tömegű. Valamennyi felsorolt kiépítés árában benne van három év garancia is, operációs rendszer viszont külön vásárolható hozzájuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés