Hirdetés

Hardverek májusi eső idején

Ezen a héten notebookok, házak, tápegységek, billentyűzetek és USB-s kiegészítők kerültek terítékre.

Hirdetés

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.


[+]

Több Acer noteszgépet is kedvezménnyel kínál a Foramax a héten, esetenként egész jelentőssel: 124 900 forintba kerül például az az Aspire 3, mely Core i3-7020U processzorral, 4 GB memóriával és 1 TB-os merevlemezzel érkezik.


[+]

Az alapvetően otthoni felhasználóknak szánt gépház oldalaira Gigabit Ethernet és három darab USB port is került, a kijelző pedig 15,6”-es és Full HD felbontású, ennek meghajtását pedig egy GeForce MX150-re bízhatjuk, ami némileg erősebb a CPU mellé pakolt HD Graphics 620-nál. Operációs rendszerként Linuxot kapunk, a 37 Wh-s akkumulátor, 382 x 259 x 22 mm-es méret és 2,1 kg-os tömeg pedig jelzi, hogy elsősorban otthonra, és nem utazásra ajánlott ezt a számítógépet megvásárolni.


[+]

Valamivel drágább, 179 900 forintba kerül az Aspire 5, mely szürke és fekete változatban is elérhető. Az Acer pár éve bevezetett elnevezési gyakorlatát ismerőknek már a névből is kiderül, hogy ezeket a gépeket komolyabb igények kielégítésére tervezték. Jelen esetben ez Core i5-8265U processzor beépítését jelenti, mely mellé 4 GB, az alaplapra forrasztott memóriát és egy üres SODIMM foglalatot kapunk. A háttértár 1 TB-os HDD-ből áll, mellette egy szabad M.2 csatlakozó is rendelkezésre áll a bővítéshez. A készülék 15,6”-es kijelzője IPS panelre épül, matt felülettel és Full HD felbontással, a grafikus feladatokat pedig egy MX150-re bízták.

Az 1,8 kg tömegű, 363 x 248 x 18 mm-es méretekkel rendelkező gépre magyar kiosztású, háttérvilágítással felszerelt billentyűzet került, oldalaira pedig összesen négy USB port, HDMI kivezetés és Gigabit Ethernet port is felfért.


[+]

Egy nagyobb teljesítményű, már Aspire 7 osztályba tartozó notebookért most 219 900 forintot kell fizetnünk, ezért viszont a nagyobb teljesítményű, de jobban is melegedő, H szériás Intel Core i5-8300H processzort kapjuk 8 GB RAM-mal, 1 TB-os merevlemezzel és korlátozottan akár játékra is bevethető GeForce GTX 1050 GPU-val. A kijelző itt is Full HD felbontású, matt felületű és IPS panelre épül, a 2,35 kg-os tömeg mellé pedig 382 x 263 x 25 mm-es méret társul, tehát egyértelmű, hogy itt sem az ultrahordozható gépeket kereső vásárlókat célozza a gyártó.


[+]

Akciós notebookokat találunk az USAnotebook kínálatában is, és az Acer márkánál maradva, de Intel helyett AMD-re váltva, ajánljuk az Aspire 3 A315-öt, mely 120 890 forintért egy AMD Ryzen 3 2200U-t kínál, melyben az egyik hívószó a két darab, 3,4 GHz-ig gyorsuló és SMT-vel megtámogatott ZEN mag, a másik pedig az integrált RX Vega 3 GPU lesz. Ez utóbbi három számítási egységet tartalmaz csak és 1 GHz-en üzemelhet, tehát komolyabb játékra azért nem ajánlott. A gépben 4 GB RAM található, az adattároló pedig egy 128 GB-os SSD, ami viszont jót tesz a rendszer sebességének és reszponzivitásának, még ha kapacitását szűkösnek is érezzük. A 15,6”-es kijelző 1366x768 pixel felbontású, az oldalakon pedig három USB port, HDMI és Gigabit Ethernet is rendelkezésre áll.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Hazai pálya: ajánlatok május végére

  Grafikus kártyák, házak, notebookok, hűtők és még sok egyéb termék fért bele ezen a héten akciós gyűjteményünkbe.

 • Ütős akciók a nyár indulásával!

  Többek között notebookok, tabletek, videokártyák, gamer hardverek kerültek heti válogatásunkba.

 • Ajánlatok víz mellé

  Eshet eső, fújhat a szél vagy lehet meleg: a most következő ajánlatok minden szituációban jól jöhetnek még nekünk.

 • Olvadnak az árak

  Heti ajánlónkba játékosoknak szánt hardverek, pár forró grafikus kártya, RAM és Ryzennel szerelt notebook is belefért.

Előzmények

 • Visszafogottabb hardverkínálat

  Aktuális összeállításunkban adattárolókat, memóriát, néhány notebooot és kiegészítőket mutatunk.

 • Sarkvidéki kedvezmények

  A betörő hidegfront alaplapok, processzorok, kijelzők és játékosoknak szánt notebookok árait is magával sodorta.

 • Hardverajánló a munka ünnepe előtt

  A munka megünneplésére talán nincs is jobb mód, mint egy kis hardvervásárlás.

 • Akciók a nyúl hetén

  Hosszú hétvégén is csökkenhetnek az árak: összeállításunkban notebookok, monitorok és különböző komponensek akciói szerepelnek.

Hirdetés