Hirdetés

Hazai pálya: ajánlatok május végére

Grafikus kártyák, házak, notebookok, hűtők és még sok egyéb termék fért bele ezen a héten akciós gyűjteményünkbe.

Multimédia


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Nem házimozi, hanem prezentáció a célja a Mobildigitálnál megtalálható, körülbelül 40 000 forintért megvásárolható, egy év garanciával rendelkező Overmax Multipic 2.4 projektornak, ezért aztán nem is a nagyon magas felbontásra koncentrál, hanem inkább az olcsó működésre – ezt pedig hozza is, hiszen nemcsak ára alacsony, de a LED-es fényforrásnak köszönhetően 50 000 üzemórával számolhatunk, a klasszikus „izzók” pár száz órájával szemben.


[+]

Ami fontos, hogy míg pár éve a LED a projektorok kapcsán csak valami enyhe derengést jelentett addig itt már 1200 lumenre számíthatunk, ezt pedig egy 16:9 képarányú, 800x480 pixeles egység formázza képpé, melynek képátlója 35 és 130 hüvelyk között lehet, ilyenkor tudjuk a manuális élességállító rendszerrel élesbe hozni. A készülékbe került egy 2 wattos hangszóró, zoom, Wi-Fi adapter, a fal síkjához képesti ferdeséget pedig legfeljebb 10 fokig képes korrigálni. Bemenetből egy HDMI, egy USB és analóg videó+hang került rá.

Egy LED-es üzleti projektortól általában elvárjuk a hordozhatóságot, és ebben a Multipic 2.4 sem fog csalódást okozni, tudniillik 1 kg-os tömege mellé 200 x 150 x 67 mm-es méretek társulnak,


[+]

Amennyiben szükségünk lenne vetítővászonra is, akkor szintén az Overmax termékek között megtalálható egy szimplán csak Screennek nevezett modell, amely 122 x 92 cm-es, azaz 60”-es képátlót tud biztosítani. Klasszikus háromlábú állvánnyal és rugós tokkal érkezik, és körülbelül 30 000 forintért vásárolható meg egy év garanciával.

Headsetek

A szemünk után a fülünknek kedveskedhet a Cooler Master MH-751 headsetje, amely 21 120 forintba kerül, és egy klasszikus, fülre illeszkedő, analóg csatlakozással felszerelt megoldás, 40 mm-es, neodímium mágnesre épülő hangsugárzókkal. Az acélból, műbőrből és műanyagból készült fejhallgató levehető mikrofonnal lettek ellátva, a kábelen pedig több vezérlőgombot is találunk, mint például a hangerőszabályzó vagy a mikrofont elnémító kapcsoló.


[+]

Némileg drágább ikertestvére a 23 360 forintos MH-752, amely a plusz forintokért egy külső USB hangkártyát is hoz, ezzel pedig képes virtuális 7.1-es hangteret létrehozni.


[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Ütős akciók a nyár indulásával!

  Többek között notebookok, tabletek, videokártyák, gamer hardverek kerültek heti válogatásunkba.

 • Ajánlatok víz mellé

  Eshet eső, fújhat a szél vagy lehet meleg: a most következő ajánlatok minden szituációban jól jöhetnek még nekünk.

 • Olvadnak az árak

  Heti ajánlónkba játékosoknak szánt hardverek, pár forró grafikus kártya, RAM és Ryzennel szerelt notebook is belefért.

 • Akcióválogatás nyári napfordulóra

  Notebookok, márkás PC, sok processzor, tápegység és pár ígéretes ház került a héten terítékre.

Előzmények

Hirdetés