Hirdetés

Hardverek, hogy otthon maradhass

A távolságtartás nehézségeinek elviselését segítő bútorok, noteszgépek, hálózati eszközök és kiegészítők kerültek fel heti listánkra.

Szék, házak, drón

Az asztalok után most jöjjön egy szék, mégpedig a Mobil Digital által forgalmazott, 65 000 forint körüli áron elérhető Natec Genesis Nitro 560 Camo – a Camo jelen esetben a terepmintás borításra vonatkozik, maga a szék pedig egy ötlábú, poliuretán kerekekkel szerelt talpon nyugszik, és 150 kg-ig terhelhető.


[+]

A 4. osztályú gázdugattyúval 44,5 és 52,5 cm között állítható a magasság, ezen felül a kartámlák magassága, a háttámla dőlése is szabályozható, kapunk zárható hintafunkciót, a kárpitozás pedig légáteresztő textilből készült.


[+]

A görgős székek kényelmesek és praktikusak, viszont a parkettát, szőnyeget elég szépen tönkreteszik, úgyhogy ajánlott lehet speciális műanyag alátétet használni alattuk. Ilyen termékeket forgalmaz a CaseKing Hungary FlorPad néven: a többféle mintával elérhető, nyolcszögletű, strapabíró kiegészítő körülbelül 120 x 120 cm-es területet fed le, mindössze 4 mm vastag és 18 000 forintba kerül.


[+]

Az otthoni munkasarokba kerülő számítógép számára a Mobil Digital kínálatában ott a 38 000 forintos Genesis IRID 505 ARGB midi toronyház, mely sötétben is könnyen megtalálható az átlátszó, hálós előlap mögé szerelt három, illetve a hátul elhelyezett és a szintén átlátszó, edzett üvegből készült oldallapon átderengő RGB ventilátoroknak köszönhetően. Az 510 x 447 x 220 mm-es, kétkamrás egység ATX, microATX és Mini-ITX alaplapok elnyelésére képes, két 3,5”-es és hét 2,5”-es meghajtónak biztosít helyet, videokártyából és processzorhűtőből pedig 380 mm hosszú, illetve 165 mm magas példányokat fogad. Előlapján két USB 3.0 és két USB 2.0 csatlakozó találtható, illetve egy gomb, mellyel az ARGB fényeket szabályzó kontrollernek adhatunk utasításokat.


[+]

Ha kisebb méretű gépben gondolkozunk, az IRID 535 ARGB Micro lehet a jó választás nekünk, mely 30 000 forintba kerül, és 393 x 210 x 429 mm a mérete. Az ARGB pompát persze itt is megkapjuk, mégpedig két első és egy hátsó ventilátor képében, melyek fénye az üveg elő- és oldallapok segítségével élvezhető ki. Ami a kompatibilis alaplapokat illeti, ezek microATX és Mini-ITX méretűek lehetnek, bővítőkártyából pedig négy darabnak van hely. A grafikus kártya esetén 375 mm-es maximális hosszban gondolkodhatnk, míg a háttértárak számára két 3,5”-es és három 2,5”-es lokáció áll rendelkezésre, a CPU-hűtők kínálatában pedig 163 mm-es magasságig keresgélhetünk.


[+]

Amennyiben tartjuk magunkat a #maradjotthon felhíváshoz, és keresünk valamit, amivel elüthetjük az unalmas órákat, megpróbálkozhatunk a beltéri drónreptetéssel – elég szép kihívás tud lenni egy lakásban száguldozni úgy, hogy nem verünk le semmit. A Syma X20P egy 12 000 forintos eszköz 10,5 cm körül átmérővel, 2,4 GHz-es frekvencián dolgozó távirányítóval és egy sor előre beprogramozott „trükkel”. A 3,7 voltos, 180 mAh-s akkumulátor 40 perc alatt tölthető fel teljesen és 5 perc repülési időt biztosít, a kontroller pedig nagyjából 20 méteres hatótávval bír, ami beltérben valószínűleg bőven elegendő lesz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés