Hirdetés

Legalább a gép ne álljon le!

PC-k, noteszgépek, házak és kiegészítők kerültek zsákunkba a héten – irány az online vásár!

Számítógépházak


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Ha a számítógépházak csúcskategóriájáról van szó, biztos, hogy a Lian Li neve előkerül majd: a továbbra is az alapító család tulajdonában lévő (de már a második generáció által irányított) cég szép hírnevet szerzett magának masszív, vastag, jobbára alumíniumra alapozó termékeivel. Régen persze főleg „kockákat” gyártottak, az elmúlt években azonban változatosabbak lettek formaterveik, és felélesztve a Lancool márkanevet, az alsó kategóriában is megjelentek házaikkal.


[+]

Ezek közé tartozik például a CaseKing által forgalmazott Lancool II Digital fehér változata, mely egy méretes, akár E-ATX alaplapok elnyelésére is képes gépház, 494 mm-es magassággal, 229 mm-es szélességgel és 478 mm-es mélységgel. Az 33 000 forintos egység edzett üveg oldallappal rendelkezik, ezen keresztül tekinthetünk be a kétkamrás belső térbe. A szóban forgó üveglapot, illetve a másik oldalra kerülő hagyományos panelt zsanérok tartják a helyükön, és a tápegységet takaró részt is zsanéroknak köszönhetően tudjuk lehajtani, amikor az összeszerelésre kerül a sor. A gépház elején két hálós szellőzőnyílás található, mögöttük RGB fényekkel, felül pedig egy Type-C, két USB Type-A port és egy kombinált hangcsatlakozó kapott helyet a LED-ek vezérlőjéhez is tartozó gombokkal együtt.

A házba az említett alaplapon kívül hét bővítőkártya, két 2,5”-es és három 3,5”/2,5”-es tárolórekesz és nagyszámú ventilátor és radiátor építhető be, gyárilag három darab 120 mm-es légkavaró is a csomag része. A beépíthető leghosszabb grafikus kártya 384 mm-es, a legmagasabb CPU hűtő pedig 176 mm-es lehet. A Lancool II jól variálható belső térrel és sok érdekes extrával rendelkezik, a kábelezés minél hatékonyabb elrejtésére pedig külön lemez szolgál.


[+]

Ha sokalljuk ezt a 33 000 forintot és le tudunk mondani például a zsanéros kialakításról, akkor 29 000 forintért választhatjuk a Lancool One Digital ház fehér változatát, mely 450 x 220 x 472 mm-es, és ugyanúgy E-ATX méretű alaplapokat is fogadhat. Ezen felül hét bővítőkártya (a grafikus kártya függőlegesen is beszerelhető), négy 2,5”-es és két 3,5”-es meghajtó pakolható bele, a VGA hossza 420 mm, a CPU hűtő magassága 175 mm lehet. A szokásos paraméterek – edzett üveg oldallap, kétkamrás belső kialakítás – mellett itt is megtaláljuk az RGB fényeket, melyek az elterjedt alaplapi rendszerekkel is kompatibilisek, a felső csatlakozósoron pedig két Type-A, egy Type-C, illetve két 3,5 mm-es jack terpeszkedik. Hűtésből legfeljebb nyolc darab ventilátor építhető be, de ezeket leválthatjuk radiátorokkal is, felül, elöl és hátul is akad ezeknek hely.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Hardverek, hogy otthon maradhass

  A távolságtartás nehézségeinek elviselését segítő bútorok, noteszgépek, hálózati eszközök és kiegészítők kerültek fel heti listánkra.

 • Időmérő helyett hardverek szombatra

  A törölt F1-es Ausztrál Nagydíj időmérő edzése helyén tátongó űrt néhány hardverrel igyekszünk betölteni.

 • A tavasz első ajánlatai

  Március első szombatjára perifériákkal, notebookokkal és érdekes komponensekkel készültünk.

 • Hosszú február, még több akció

  A héten processzorok és hűtések, gépházak és kiegészítők, illetve pár speciális szerszámkészlet került terítékre.

Hirdetés