Hirdetés

Ismét tovább bővíthetjük otthoni hardverarzenálunkat

Ezen a héten is hoztunk néhány terméket, melyeket lehet nézegetni az otthon melegében, köztük asztali PC-kkel, notebookokkal és tápegységekkel.

Hűtés, RGB, tápegységek


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Ahogy közeledik a nyár, egyre fontosabbá válik, hogy gondoskodjunk gépünk megfelelő hűtéséről, ezt pedig a leghatékonyabban épített vízhűtéssel oldhatjuk meg. A ház hátuljában 140 mm-es ventilátorhelyet igénylő, nagyjából 35 000 forintba kerülő, Phanteks Glacier D140 névre keresztelt látványpanel (distro plate) is ilyen rendszerekhez használható, funkciója pedig nem csak a hűtőfolyadék tárolása, de az RGB LED-ek révén a ház látványos díszítése is.


[+]

Szintén a ház belsejének megvilágítása céljából készült a 8000 forintos áron megvásárolható, két darab, 40 cm hosszú RGB LED szalagot tartalmazó Phanteks Neon csomag, melynek színét és tulajdonságait a 3 tűs csatlakozót az alaplapra kötve annak szoftverével szabhatjuk testre. A csomagban különböző típusú rögzítőelemeket is találunk (90 fokban hajlított műanyag, kétoldalú ragasztó stb.), ezek segítségével szinte bárhova felrögzíthetjük a világító szalagokat a ház belsejében.


[+]

Ha PC-t építünk, érdemes egy pillantást vetni a Phanteks tápegységeket felvonultató palettájára is, hiszen termékeiket a Seasonic-kal szorosan együttműködve készítik, ami jó eséllyel garantálja a minőséget.


[+]

A tíz év garanciával 35 000 forintért árult, 650 wattos Phanteks AMP készítésekor például például japán gyártmányú kondenzátorokat használtak, a NYÁK-ot pedig úgy alakították ki, hogy a lehető legminimálisabbra csökkentsék a belül tekergő kábelek mennyiségét. A 80 Plus Gold minősítésű tápegység teljesen moduláris kialakítást kapott, a mellékelt vezetékek között egy 24, illetve négy-négy 6 és 8 tűs csatlakozóban végződő példányt találunk. A táp hűtését egy 120 milliméteres, FDB csapágyazású ventilátorra bízták, mely csak akkor lép működésbe, ha a terhelés eléri a 40%-ot, így hacsak nem játszunk reggeltől estig, a működési idő nagy része hangtalanul telik majd.


[+]

75 000 forintot kóstál a 12 év gyártói garanciával rendelkező, 1000 watt teljesítményű Phanteks Revolt X 80 Plus Platinum minősítésű modell, mely szintén minőségi alkatrészeket és moduláris kialakítást kapott, a mellékelt vezetékeknek és a rengeteg csatlakozónak köszönhetően pedig egyszerre akár két rendszert is képes ellátni energiával.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Április végi gyűjtemény

  Notebookok, számítógépek, hálózati eszközök és pár érdekesebb hűtés fért bele heti válogatásunkba.

 • Itt van május eleje

  Ajánlónkban PC-k, tápegységek, számítógépházak és különböző számítógépes kiegészítők kerülnek elő.

 • Újabb hardverek a home office-ba, vagy csak úgy

  Munkára és játékra is alkalmas eszközök mellett néhány érdekes, extrém megjelenésű gépházat is bemutatunk.

 • Nyárváró hardvercsokor

  Ezen a héten számítógépházak, notebookok, asztali számítógépek és más érdekességek kerültek terítékre.

Előzmények

 • Akciók tojáskereséshez

  Számítógépek, meleg időben használható hűtők, házak és beviteli eszközök gyűltek egybe heti válogatásunkban.

 • Szép időben is gép előtt

  Erre a hétre sem fogytunk ki az otthon maradást támogató hardverek kínálatának nézegetéséből.

 • Legalább a gép ne álljon le!

  PC-k, noteszgépek, házak és kiegészítők kerültek zsákunkba a héten – irány az online vásár!

 • Hardverek, hogy otthon maradhass

  A távolságtartás nehézségeinek elviselését segítő bútorok, noteszgépek, hálózati eszközök és kiegészítők kerültek fel heti listánkra.

Hirdetés