Hirdetés

DeepCool Castle 240 RGB v2 kompakt hűtő: ez a vár örökké állni fog

A gyártó Anti-Leak technológiája jelentősen kitolhatja az eszköz élettartamát.

Hirdetés

Értékelés

Szerelés után lelkesen vágtunk bele a mérésekbe, mert úgy gondoltuk, hogy egy ilyen egyszerűen használatba vehető AIO hűtővel bizonyára működés közben sem lehet probléma, ám az eredmények, illetve az alábbi összehasonlítás alapján némileg csalódnunk kellett: tesztalanyunk a 240 milliméteres radiátorral szerelt, általunk is tesztelt modellek mezőnyének végére került.

Bár grafikonon nagynak tűnik a különbség a konkurensekhez képest, vészesnek azért nem mondanánk a lemaradást, 2-3 °C természetesen még nem a világ vége, azonban az tény, hogy a hatékonyságot tekintve vannak a Castle 240 RGB V2-nél jobb alternatívák is a piacon, például a nagyon hasonló árkategóriában (kb. 41 000 forint) versenyző, tesztlaborunkban is megfordult Lian Li Galahad 240.


[+]

Azért jó látni, hogy a rendszert maximumon járatva nem olyan vészes a helyzet, ha pedig ehhez hozzávesszük a tartósan szivárgásmentes tervezést, hogy mennyire felhasználóbarát a szerelhetőség, és hogy még a beépített RGB fényekkel is milyen letisztult az eszköz megjelenése, kijelenthetjük, hogy akinek ezek a szempontok fontosabbak, mint az a néhány fokos lemaradás, az nagyon nem lőhet mellé a DeepCool üdvöskéjét választva.


DeepCool Castle 240 RGB V2 kompakt vízhűtés

SidCorky

A DeepCool Castle 240 RGB V2 hűtőt a gyártó bocsátotta rendelkezésünkre.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés