Hirdetés

Új méretben jön az EKWB kompakt vízhűtője

A 120, 240 és 360 milliméteres verziókhoz csatlakozik az új, 280 milliméteres radiátorral szerelt modell, amely hatékonyabb ventilátorokkal büszkélkedhet.

Az EKWB, vízhűtésben utazó vállalatként furamód későn, csak a tavalyi év elején szállt fel az AIO vonatra, de akkor rögtön három modellel is készültek, bár ezek alapjaikat tekintve ugyanazok, csak a radiátor méretét tekintve különböznek. Most egy negyedik, 280 milliméter hosszú radiátorral szerelt verziót is piacra dobnak, amely méretéből adódóan már 140 milliméteres ventilátorokkal működik.


[+]

A blokk tehát ugyanaz, mint amit a korábban már piacra dobott modelleken is láthattunk, az azt a radiátorral összekötő csövek pedig a 360 mm-es verzióhoz hasonlóan 400 mm hosszúak, egyedül a radiátor és a ventilátorok lettek frissítve. Logikus módon azt gondolnánk, hogy a nagyobb légkavarók miatt csendesebb lesz a rendszer működése, de nem így van, a zajszint annak ellenére is maradt 36,4 dB, hogy a maximális fordulatszám 2200-ról 2000 RPM-re csökkent, cserébe viszont a légszállítási érték nagyobb, 66,04 helyett 116 CFM lett.

Az EK-AIO 280 D-RGB szállítását várhatóan február közepén kezdi majd meg a gyártó, az érdeklődők addig is előrendelhetik az újdonságot, ebben az esetben 144 eurót kell kicsengetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés