Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Stevenstyle #71262 üzenetére

    Nem tudnám megmondani, h igazából miért nem tetszik a grafikája. Beszélgettünk erről hárman tegnap éjjel, de nem tudtuk megfejteni a titkát. :N Valamikor baromi jól néz ki, de néha olyan "ótvar", mintha egy 360-as játékot látnék (kis túlzással). Az akciójelenetek nagyon látványosak, de azok sem igazán szépek. Gondolom PC-n sokkal szebb lesz, kíváncsian várom az első gamersyde-os videókat. Kicsit olyan érzésem van, h kitalálták és megcsinálták ezt a játékot, de a One kevés lett hozzá. De érdekel mások véleménye is (a Tiéd különösen pzs! :)), mert nehéz eldönteni, h ez most jó vagy nem. Hülyén hangzik, de tényleg így van. :B
    (#71267) : A játékélmény folyamatosan javul ahogy megszerzed az újabb képességeket. Elképesztő akciókkal lehet elintézni az ellenséget -ez az egy dolog különösen tetszik a játékban.

    pzstm: Részemről soha többet TB, tudod mi történt az enyémmel. Durva, h ennyi pénzért ilyen silány minőségűt kaptam.. :( Egyébként meg hozzál egyet a tengeren túlról, ha vmikor épp arra jársz.. :P Biztosan olcsóbban kijössz..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák