-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
bárki personal mission platoon? (
heavymed és td)[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
h1mpi
félisten
Én a 105le-vel (T5) sokszor csinálok 1000 felett az átlagom is 800-900 körül van. Én ott akadtam el vele, hogy nem tud két tankot megsebezni egyszerre, ezért elkezdtem (free xp-ből) a Francia arty vonalat T5-től és a Vi-os lesz olyan, amivel lehet sebezni is.
Fully electric lifestyle!
-
emre
veterán
-
galervin93
őstag
Én a Grille-Hummel-GW Panther trió mindegyikével többször is összehoztam már a kettős sebzést, tök vicces. :-D Igazából tényleg kell a csillagok együttállása (illetve pontosabban az enemy tankoké :-D ), de minden további nélkül összehozható.
---
Haverom nem játszik túl sokszor, most is csak unalmában (meg besörözve :-D) ült a "volán" mögé, ehhez képest egészen jól lehoztuk az első meccsünket. :-) [link]Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
mtade
aktív tag
Valószínű túl noob vagyok, de a bishopnál idegtépőbb tankkal nem sokkal találkoztam. Sebesség, hatótáv konvergál a nullához. Kiszenvedem vele az fv-t, de adom is el a francba...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Kalos7
tag
-
h1mpi
félisten
válasz Balika23hun #83368 üzenetére
Az érdekes, mert arra nem adja meg, hivatalosan ki is jött, hogy hibás a leírás. Neked kell kiszedned 3 tankot szakaszban.
Fully electric lifestyle!
-
edari
őstag
E75 első menet: close range egy gw tiger p-vel. Rám lő... és lepattan!
Adhatok róla videót, ha valaki röhögni akar.8000 kombinált sebzés nem lesz asszem kemény dió. Egyedül voltam IX-es a meccsben, 4300 blocked volt, sz*ros 600 dmg (jóvanna, vissza kell szokni arra h-h kell heavyzni, mellesleg stock gun, és a lövéseim 3/4 pattant cerkáról), + a hp-m (1850).
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Hali
a mittengard pályát mért adja be csak ritkán? Tire limites ?
-
sith7
nagyúr
TD2 - ben mit kell csinálni ?
Lőttem lánctalpat, lőszer rekeszt, üzemanyagtartályt, motort, és sok esetben a következő pillanatban ki is lett lőve az illető ... mit csinálok rosszul ? -
sith7
nagyúr
meglett, személyi sérülés is kellett, nem csak modul ... legalábbis ahol beadta, ott volt elősör személyi sérülés is
-
jano_77
nagyúr
volna egy kérdésem WZ-120 kapcsolatban, segítséget kérnék:
sajnos még nincs meg a X-es ágyú, most gyűjtöm rá az XP-t, de azt látom, hogy baromi nagyot fog sebezni, de nagyon sokáig tölt és ami még rosszabb, baromi sok a célzás ideje is.
Jelenleg Vert.stab+tölt.gyorsító+fix optika(mozgás közbeni) van rajta.
Kérdésem az lenne, hogy megéri-e inkább az optikát lecserélni célzásgyorsítóra a X-es ágyú miatt!?Köszönöm előre is
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dfsz34
őstag
AZ LT-9 hibás a szöveg vagy mi?
Átváltottam direkt angolra, de az is azt írja, hogy derítsek fel / spot 2 ellenséget VAGY szedjem le a láncukat. Az iménti csatában 6-ot derítettem fel, igaz kilőttek, mert elakadtam egy sziklában, de elméletben teljesülnie kellett a küldetésnek, de mégsem.
-
tick
aktív tag
Sajnos igazad van. A sebesség, mozgékonyság nem is érdekelne... viszont ez a kulcslyuk résnyi horizontális látószög (oldalra) kiborít. Arról nem is beszélve hogy szinte képtelen vízszintesnél feljebb fordítani az ágyúját. Lehetetlen átlőni a pályán, de még egy kis részét is.... Alapból béna vagyok artyval, de ember legyen a talpán aki ezzel ölni tud.
Everything that has a beginning... has an end
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz dfsz34 #83384 üzenetére
Hibás bizony. Spot DMG kell 2-be, nem elég neki a derítés...
BTW passzív spot-tal hol/hogy/mivel lehet összeszedni az elvárt sebzést/killeket úgy, hogy ne vegyenek észre? Főleg úgy, hogy sok pályát TD-mentesítettek, tehát mindenütt fedezék, stb és ott vannak az aktív spotterek is...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
dfsz34
őstag
válasz TESCO-Zsömle #83386 üzenetére
És tényleg, behoztam a ru 251, az kegyetlen jó spotter és jó az he lőszere is a láncleszedéshez, de végül is spotból meglett a küldetés. Azért bosszantóak az ilyen dolgok, mert ezt a szöveget átnézték sokan, tesztelték, hogy a csába nem veszik észre, hogy hibás?
-
Mottie
őstag
válasz TESCO-Zsömle #83386 üzenetére
Passzív spotra kiválasztasz egy magas alapálcával rendelkező tankot, teszel rá álcahálót és berohansz egy olyan bokorba, ahol ritkán jönnek 40-50 m-re hogy észrevegyenek, te meg spotolsz mindenkit. Ennyi
Be Victorious!
-
Plasticbomb
addikt
válasz Mottie #83349 üzenetére
Marha egyszerű.. T92vel. Vagy betalál és halott az illető, vagy istennek sem lövi a közelébe sem.. Nesze neked trackelgess....
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
KaLeun
senior tag
válasz jano_77 #83320 üzenetére
A felmérő képességük kb. olyan volt mint célozgatásod alapjául szolgáló csatában a szakaszotoknak, amikor is az ellenfél fél csapata a bázisotokon szalonnázott, de ti még vígan vezettétek a lemmingeket.
Ez csak a szokásos nem tudunk elvonatkoztatni az általános unicumok által használt pozíciótól és alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Tipikus példa amikor Redshire-n az pro nehezek középen tolonganak, mert azt hiszik, hogy most is éppen O140-ból vagy BC-ból spammelik az aranyat és közben az ellen tomato E-100-ak és IS-7-ek meg már nem férnek a foglalókörünkbe.
Cila
-
Simi37
őstag
Na egy hotfix
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
edari
őstag
Hétvégén össze lehet farmolni 1 nap prémet. Ha valaki még nem nézte volna a hétvégi küldiket.
-
Djuree
félisten
vicces ez az e75, acélfal könnyű vele. t10 csatában tegnap 5k dmg. t62 le akart rammolni, lement 500 hp-ja, nekem meg 100. majdnem ottmaradt, sztem igencsak meglepődött.
előre fenem a fogam az e100-ra már.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
[HUN]Dani
őstag
Visszajátszás. Nem nagy szám, mert távolról lövöldöztem, de ha van még 1 perc akkor nyerünk.. Tudtam, hogy ratyi a csapat ezért nem mentem előre, hanem inkább sniperkedtem.
magyarsrac
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest