-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Azt lehet tudni hogy a többi mission-ök (T28C, T55a...) jutalmai mik lesznek? Most a játékban ugye annyi látszik ami a Stug mellé jár, hogy sorozatonként az kreditet ad, aztán fogyócikk + kredit, aztán megint még több kredit. Volt szó prém napokról, stb, azokat lehet konkrétan tudni hogy mire és mennyi jár majd?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
rlazol
veterán
most én nem értem.
aktivált, nehéz tank (TOG), két különböző típusú ellenséges járművet megsemmisítettem, miért nem kaptam meg?
vagy fordítási hiba és a különböző típus jelen esetben eltérő osztályt takar? Vagy prémiummal nem ér?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mcwolf79
veterán
válasz dfsz34 #82698 üzenetére
Én pár napja Karelia-n buktattam el egy csatát majd 20000 csatával a hátam mögött.
Támadtunk, én Bc-tel voltam. Bementem középre a feljáróhoz csipkedni és spottolni. Elég sok Td-nk volt, amelyek a szemben lévő hegyen dekkoltak. párat
Szépen felmorzsoltuk a védelmet, meg a bal oldalon volt pár bujkáló védő. Végére egy legyengült Amx50b maradt, amely a bal oldali sziklák mögött bujkált. Én egy Is-3-mal elkezdtünk foglalni. Nyertünk is volna, csak én kimentem a körből, hogy megöljem az Amx-et. sajnos nem vettem észre, hogy már kevesebb mint egy perc van, mert a Fraps fps számlálója betakarta az időmérőt. Lejárt az idő és buktuk. Ha maradok foglalni simán megvan a meccs. Duplázó kör is volt, képzeletben vertem a fejem a falba, hogy lehettem ilyen marha.
Ez van, bár mentségemre legyen mondva hogy éjszaka melóztam, nem voltam 100%-on. Szóval egy unicum játékos is hibázhat és hozhat rossz döntéseket.
Bár a te csapattársad a leírtak alapján tényleg nem volt képben, vagy lehet részeg volt.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Sixkiller6
őstag
vkinek van még olyan gondja rajtam kívül, hogy a teljesített personal mission eredményablaka üres és a két (feltételezem) gomb felirata sem látszik?
xvm és promod van fent- no es importante -
-
Chris0321
addikt
válasz Sixkiller6 #82707 üzenetére
Frissítsd az xvm-et a legfrisebb verzióval annak segítenie kell.
-
h1mpi
félisten
IOS-re találkozott már valaki replay lejátszó appal?
Fully electric lifestyle!
-
8000 sebzésfelfogás nehéz tankkal? hogy?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Kakumix
senior tag
Nem kell felfognod semmit, ha sebzel 8000-et . Sebzés és sebzésfelfogás összesen 8000. De egyébként van pár T10-es heavy, amivel lehet próbálkozni (Maus, E100, IS7), hogy saját sebzés nélkül is meglegyen. Vagy összeszámoltok a klánban és úgy indítjátok a csatát, majd az ellenfélhez került haverok csak lepattanót lőnek rád
Legyen szép napod!
-
scyllarus
veterán
Másodpercre egyszerre nyomják meg a csata gombot (TS-en, 3,2,1) azonos típusú és tierű tanknál, így van esélye, hogy egy csatába kerüljenek. Szerintem sincs sok, de van.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
emre
veterán
Azonos szerveren két három fős szakasz, ts-en megbeszélve egyszerre indítja a játékot, és van rá esély hogy azonos csatába kerüljenek. Persze lehet hogy az ellenkező oldalon lesznek.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Lunky88
tag
Egyszerre nyomnak rá a csata gombra és remélhetőleg összesorsolja őket a gép. Ha legalább két szakasznyi ember megvan hozzá (mondjuk egy klánon belül) akkor esélyes hogy össze is kerülnek.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
jr1994
addikt
Éééés valószínűleg erre vonatkozik a wg azon kijelentése, hogy jól meg lesznek büntetve akik csalnak a küldetésekben. Szóval én sem ajánlom.
Egyébként szerintem még a végső (obj 260) küldetések között sincs túl sok amihez tényleg olyan kört kell menni amire csak kevesen képesek. Megfelelő járművel azok is teljesíthetők, persze nem elsőre, ha fél év kell hozzá, akkor fél év kell.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
scyllarus
veterán
válasz Kakumix #82716 üzenetére
"Fejlesztői hírcsokor #117
Bannolják azokat akik "megbundázzák" az egyedi missziókat"Én nem kockáztatnék.
Más: "The most important piece of news is… there will be no free FV4202 for current tier 10 FV4202 owners. Those, who have the FV4202 currently, will simply get it replaced with its successor. This channel is officially supported by Wargaming (it’s a sort of video outlet for WG RU), so yes, this is most likely legit. Well, shit."
FTR blog
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
iwu
addikt
válasz jr1994 #82722 üzenetére
ok, de ezt hogyan "bizonyítják"? írjon olyan mm-t, ami ezt nem engedi.
minden klánban aktív ts kötelező...ez akár véletlen is megeshet...btw, tegnap medes küldi, ölj meg egy light tankot: 5 med kör, és egyikben sem volt light az ellennél
2 2 killes heavy meg t29el lett meg tier 9 kanyarban...nah azt sem hittem volna. mákom volt, nem vettek komolyan , acetanker lett.td küldi 10ig megvolt hellcat és e25-tel 12 csatából
jók ezek a missionok, mert végre nem mindennel rambózok, egyből javult a wn meg az eff
[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
iwu
addikt
válasz jr1994 #82726 üzenetére
soha nem használtam semmiben cheat kódot...nem most fogom elkezdeni.
engem az zavar ebben, hogy ha büntetik, akkor figyelik...ha meg figyelni tudja, akkor akár be tudná tenni az mmbe is...
volt már rá random példa, hogy klántag volt az ellenben...először észre sem vettem
[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
SoulReaver
veterán
3 napja ilyen meg ehhez hasonló kimenetelű csatákba oszt a játék. Kicsit már sok, kinek kell ez ügyben írni, hogy nézzenek most már rá? vagy valamit csináljanak, mert tegnap is 20 bukta kör volt és csak 6 nyerő, ma még csak 5 bukta köröm volt, de inkább nem is játszok... Gusztustalan a játék...
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Az álca és a javítás is kell a legtöbb medre. Játékstílusa válogatja hogy melyik legyen az első, de szerintem mindkettő nagyon fontos.
És igen, az E75 méretű E50-nek teljesen korrekt álcája lesz ha valaki szépen kihúzza az álcát + festés. Ott a camo calculator tessék megnézni. Valószínűleg arra én is javítást tennék előbb de utána szigorúan álca.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
dfsz34
őstag
válasz LicskaiJ #82733 üzenetére
Amit írtál jó, egy futkosós medre tökéletesek harmadiknak azok a skillek. Ha lapítós med vagy, akkor mehet rá álca, de őszintén szólva ha mész vele előre és harcolsz, akkor az álca nem annyira fontos. Teljesen mindegy gyakorlatilag, mert amikor lősz egyet, akkor úgyis felfedeznek, annyira lecsökken az álca értéke (az eredeti kamo érték kb 75%-al csökken lővés után, szóval marad 25% úgy érdemes számolni !). Ezen semmilyen álca nem tud igazán segíteni, csak ha nagy távolságot tartasz az ellenféltől, használod a bokrokat, ilyesmi. Pontosabban nem is a stílus a kérdés, hanem, hogy mennyire mered, tudod és/vagy akarod megközelíteni az ellenfelet. Az alapján kell dönteni. Nagy távolságnál lehet csak szerepe az álcának, de ezzel a tankkal sniperkedni nem az igazi szerintem.
Igaz az is, hogy a BiA helyett jobb lett volna specifikus skilleket választani (pl akkor töltőnek lehet adni javítást vagy álcát, rádiósnak helyzetfelismerést, ami 3%-t ad a látáshoz, a BiA csak 2,3%-t).
Én úgy vagyok ezzel, ha van két specifikus skill sorom egy tankon, az már közel van a tökéleteshez és a BiA hiánya észrevehetetlen szinte, sőt megtehető, hogy a 3. helyre kiválasztasz specifikus skilleket és lecseréled BiA -ra később. 40e xp veszteség mellett kredites resetnél, azt egy prém tank kb 20-25 csatában visszahozza, szóval az sem érv, hogy cserénél veszteség ér, mert minimális ez.
[ Szerkesztve ]
-
LobiDrg
aktív tag
válasz SoulReaver #82728 üzenetére
Üdv a klubban sorstàrs Ha ilyen csatàk jönnek folyamatosan és egymàst követik a bukó csatàk akkor pihentetni kell egy kicsit a jàtékot.Nekem ez a módszer jött be.Most pont ilyen helyzetben vagyok én is.Ha tovàbb erőltetem ilyenkor a jàtékot akkor még nagyobb f*svihar zúdul ràm attól meg csak mégjobban felhúzom magam .Jàtsz màssal vagy dobj be néhàny sört este a haverokkal szerintem én is ezt fogom tenni
-
Stigma.HC
senior tag
Medes küldi, ölj meg egy scout tankot, hát az viccesre sikeredett nekem.
Csak be volt kapcsolva a küldetés, nem is figyeltem rá, leoval mentem, nagyban regélek ts-en és úgy belemerültem a mondókámba, hogy nyomtam tök véletlenül egy suicide rust az ellenfelek közé, pont kiszedtem a 1390-et. Hogy én mit kaptam azután a chaten Ezzel nem javítva az amúgy sem fényes statomat leoval."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
dfsz34
őstag
válasz jr1994 #82738 üzenetére
Lejárt a szerk idő, most olvasom. Elég jól felhozható az álcája, nem kérdés, csak ahogy írtam és mindenki elfelejti, hogy lövés után alig marad neki álcája és megeheted a 100% kamot meg a többit, ha nagyon kicsi az alap álca (lövés után) minden %-os szorzó alig tesz hozzá. Evvan, szopacs.
Tehát vagy nagy távolságból, bokorból sniperkedik valaki, akkor fontos valóban, mert nyilván van észlelési távolság, de harcos medeknél, ahol tuti biztosan felfedeznek lövés után a prioritás semmiképpen nem az álca, mert ennél sokkal fontosabb skillek is vannak, amik a harcot támogatják.
-
Gyuri27
félisten
Előtte 3-4 arty volt. Most, hogy ki kellene nyírni egyet már ha egy van a csatában sokat mondok.
Jó, hogy nincs manipulálva az egész.Amd - Radeon - Ryzen
-
dfsz34
őstag
válasz Gyuri27 #82743 üzenetére
Én meg artyt öltem rammolással (olcsón, mert nem került lőszerbe). Egyszerre hármat is, kaptam a pascuccit érte. Amikor majd három artyt kell ölni, tuti biztosan alig találkozok velük Ez a játék mechanikája
Amúgy érdemes valami jó tier4-5 esetleg 6 tankot tartani az ilyen killes, frag lopós küldetésekhez. Pl a med vonalon az összes ilyen jellegű küldetést a T-25-el teljesítettem és elég könnyedén.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
A nemzeti ikonokat hogyan lehet engedélyezni?
Mert nálam spec nem működik a funkció.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
rlazol
veterán
válasz TESCO-Zsömle #82714 üzenetére
köszi a válaszokat!
LicskaiJ - álva e50re szerintem nem sokat ér. főleg, h a kép alapján se festés se álcaháló nincs rajta. nekem így néz ki az E50:
ha meglesz a 4. fullosra, azt fogom lecserélni BIA-ra és indítum uet a sort 5-nek.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest