- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gotrek1987
friss újonc
Type 59G nyitva
-
Geller72
veterán
Ó, mekkora lehúzás. .
-
HellGreg
őstag
Betelt az öt hely, akkor valamit választanom kell ebből az ötből? Csupa lószar...
Végül a Pz 3 J-t választottam, mert a többi Schwarzp., IS-6B színvariáns nem kell, BT-SV meg valami Pz.Kpfw. 38H 735 (f)) meg nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Igaz, hogy 24 óra van rá hogy végig porgessem.?
Mert ha igen, akkor végig csinálnám én mikor hazaérek, de ha nem, akkor párommal próbálnám távirányítással."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Geller72
veterán
válasz peterson79 #218605 üzenetére
Nekem az 5k után az első tank IS-6B 900k credit volt, hogy elhozta. Aztán egyre több. Mire mindet megnéztem, kb 6 milla creditemet vitte el.
Nagy kérdés, hogy ha nekem egyik sem szimpi, akkor mi lesz? .
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz peterson79 #218605 üzenetére
1.6 milla kredit ha újat akarsz megnézni, magát a tankot már nem kell kifizetni.
Végül is ha azt nézem hogy 30K gold mellé adják a Pz II J-t általában, így csak 5K goldot meg kb 6M kreditet kellett fizetnem.Olyan ez mint a Van benne valami játék volt Vágóval anno
[ Szerkesztve ]
-
Barcelona95
tag
Hogy működik ez a különleges ajánlat?
Ha nem választok az 5 tank közül, akkor a játék random fog valamit adni?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Geller72
veterán
válasz Barcelona95 #218609 üzenetére
Valahogy úgy. .
-
Karex
senior tag
Nekem ilyet dobott.. Ha jól sejtem, kb a Type 59 G érhet valamit, az is csak a színe miatt?
Egyéb javaslat esetleg?Illetve hogyan kell érteni a lenti mondatát? Ha nem választok, akkor ebből az ötből kapok egyet random, vagy akár az egész előző évi BM ajánlat-kupacból is lehet bármi? Akár egy Pz II J, vagy halálcsillag?
-
jano_77
nagyúr
Asszony azt mondta a telefonba, hogy van vmi garantált tank, lehet olyat is választani?!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
Ez mekkora lehúzás 5000 goldom ment el és 5 millió kredit és kaptam egy rakás szar tankot:
Bt SV, IS6-B, FCM PAK40, Schw. Panzer, WZ111 Alpine Tiger. Ebből melyiket kérnétek?
Fully electric lifestyle!
-
aginor
veterán
válasz HellGreg #218608 üzenetére
Tehát. Ad 5 ajánlatot, amiből egyet tudsz kiválasztani. Ha valamelyik nem tetszik, akkor kreditért azt az egyet újra tudod pörgetni, max 4-szer, emelkedő áron, de ezt mind az 5-tel meg tudod csinálni külön-külön is. A kiválasztott tankért nem kell külön fizetni, az ára lényegében az 5k. Vagyis, 5k-ért kapsz egy max 8-as prém tankot, vagy 10-es gyűjtői tankot. Jól értem a szabályokat?
h1mpi: nálam ebbő ezek játszanának: Schw. Panzer, WZ111 Alpine Tiger
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
HellGreg
őstag
Azt írta ki a végén, hogy lehet hogy soha többet nem lesz BM. Végül is ez a választgatós játékot azt hiszem meg is magyarázza.
Soha nem lesz Foch-om meg Type 59-emaginor: nem tudom, hogy a már kinyitott tankot emelkedő áron lehet-e cserélni újra, de ha igen akkor most eret vágok magamon, mert én úgy tudtam, hogy ha betelik az 5 hely, valamit választani kell, különben az 5. helyen lévőt qadja.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz aginor #218614 üzenetére
"A kiválasztott tankért nem kell külön fizetni, az ára lényegében az 5k. Vagyis, 5k-ért kapsz egy max 8-as prém tankot, vagy 10-es gyűjtői tankot. Jól értem a szabályokat?"
Nem igazán. Ha netán az első ajánlat betalál, akkor a "fuvarért" akkor is le kell tenned még 900k creditet. Aztán ha nem tetszik, akkor elmész az ötödikig, ami már ~6 milla körül lesz. És csak egyet választhatsz. .
-
sequator
senior tag
Ha nem választasz, akkor a legutolsót kapod, amit megnéztél.
sequator
-
aginor
veterán
válasz Geller72 #218619 üzenetére
Azt hiszem tisztul. Az elején kapsz egy tankot. Ha nem tetszik, akkor kreditért ráhúzod a következőt, majd a következőt emelkedő tarifáért max az ötödikig. Amikor ezzel megvagy, akkor választanod kell egyet, ha nem, akkor majd ad valamit, ami nekik tetszik.
Ezek alapján azért ez nem lett annyira nagy dobás, mint amennyire beharangozták..[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
AlexHerceg
tag
Rájöttem.
Kösz aginor, nálad az igazság.[ Szerkesztve ]
Hominem te esse memento...
-
Geller72
veterán
válasz AlexHerceg #218625 üzenetére
Ott van, hogy MÁSIK KISZÁLLÍTÁSA!! Ha az első nem tetszik. Persze, ez plusz creditbe kerül. Nézd meg a képet, amit beraktam. Abban benne van, hogy melyik következő lépcső mennyiben fog fájni.
-
KisApám
addikt
5000 GOLD-ért és 1 500 000 (+900 000, olvasd lent) Creditért megérte
a TYPE 59 GOLD
(elsőre az IS-6B-t adta be, 900 000 kreditbe fájt volna, nem kellett, IS-6 megvan,
és utána ezért a 900 000 kreditért nyitott újat, ha jól emlékszem, mert egyből elfelejtettem mindent, amint megláttam .)RANDOM adja be, nem választható mit akarsz. Max csak új garázsajtót nyitsz.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jano_77
nagyúr
Arra mondjatok vmit pls, hogy tényleg holnap 11ig van lehetőség rá befejezni?
-
Geller72
veterán
válasz sequator #218624 üzenetére
"Ha nem választasz, akkor a legutolsót kapod, amit megnéztél."
Azt írja a képek alatt:
"Csak egyet választhatsz. Ha semmit sem választasz, akkor adok neked egy járművet a legutóbbi szállítmányból." Nem azt írja, hogy A legutolsót adja, hanem EGYET a legutóbbi szállítmányból. Azaz ha nem választok, random ad vmit.
-
-
Geller72
veterán
Amúgy szerintem arra építettek. (Joggal .) hogy nagyrészt mindenki lepörgeti az egész listát, tehát az 5k fix gold mellé eltolja még azt az 5+ milla creditet is. Már csak kíváncsiságból. Azért megnézem, hogy itt kinek dobja majd be a 215b-183-at. Bár szerintem az nem lesz az alap kiszállításban, az abban lesz, ha vkinek nem kell egyik sem, és akkor esetleg. De ehhez azért nem kis mák kell majd. .
-
AlexHerceg
tag
Nekem dobott egy hydro,bt-sv,pz V/IV, is-6B és egy m41 90-et
Ti melyiket választanátok, mert úgy látom , még van választási lehetőségem...[ Szerkesztve ]
Hominem te esse memento...
-
e-newsee
addikt
Dobott már be valakinek 10-est?
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
Amúgy az milyen méreg lehet, hogy valaki megvette a Type 59G-t egy rakat goldért, most meg valaki behúzza 5k gold plusz pár misiért.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
aginor
veterán
válasz sequator #218624 üzenetére
Type59g: egy közepes tank, bazári cicomában, nem az év üzlete. Max gyűjtői értéke van.
Igazából nincsenek igazán ütős ajánlatok a kínálatban, és ráadásul elég sok kis tankot is betettek, hogy minél kevésbé dobjon jó ajánlatot. Persze ha lehetne 2-3-at választani közülük, akkor már sokkal jobb véleménnyel lennék a dologról, vagy komolyan tanok nagyobb eséllyel fordulhatnának elő.AlexHerceg: ha jól értem, akkor csak egyet választhatsz a listából, nem mind az ötöt sajna. #218640: m41 90 szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Geller72 #218636 üzenetére
Asszony azt mondta teloba, hogy ment a számláló, de a kulcsot még nem vette meg. Most mondtam Neki, hogy nyomjon rá az Érdekel gombra. Azt mondta, megkaptam a kulcsot, majd mondta hogy már ki tudom nyitni a raktárat majd átváltott ciril betűre. Ez normális, másnál is így volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest