- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Ranked-ben egy szezonban, azaz most az utolsóban - mennyi token szerezhető és ahhoz meddig kell eljutni? Megfordítom a kérdést, szerezhető-e egyáltalán még 6 token és ha igen, meddig kell érte eljutni?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #219251 üzenetére
Elvileg 5 token a max és ahhoz is végig kell mászni az egészet és még arany ligában is végezni. Legalábbis az előző kettő szakaszban így volt. A mostani szakasz kiírása még nincs kint.
Nekem ha jól rémlik 7 tokenem van, 3 + 4. Vagyis most elég lenne csak 2-t szereznem és már meg is lenne a tank. De szerintem megint végigtolom 4 tokenig mert szeretek rankedezni.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #219240 üzenetére
Megnéztük gyakorlóban. Jól működik az a bokor, jól használható. A folyómederből nem lehetett spotolni csak ha már nagyon közel mentem. A dombról viszont be lehet spotolni mert belátni a bokor fölé és vissza nem spotolsz.
Ebből a bokorból például simán lehetett spotolni amikor a 121 előre ment a bokor közelébe és nem spotolt vissza:
Ezekből a sárgával karikázott bokrokból is működött, a pirossal jelzett bokorból nem lehetett spotolni:
Szóval van rá kis sansz hogy fent a platón volt valamelyik bokorban egy udes vagy egy leo pta.
Viszont nem írtad meg hogy pontosan mikor spotoltak hogyan mozogtál, nem adtál replay-t.
A modoktól összehányt képedtől majdnem kiégett a szemem de nagy nehezen ki tudtuk venni belőle hogy hol halt meg az E100 és a Löwe amik lőttek téged. Megnéztük Löwével és onnan ahol megdöglött simán spotolta a 121-et mert már nagyon közel volt a bokorhoz. Szóval ha akkor lőtted őket amikor ott voltak ahol a hullájuk van a képen akkor nem csoda hogy kispotoltak. Elég nagy a látótávja a Löwének és az E100-nak is.
Egyébként nehéz elhinni hogy téged nem zavar ez a sok szemét amit kirajzoltatsz a modokkal. A minimapot például teljesen szétcseszi az hogy a neveket is kiíratod rá. Ráadásul ez tök felesleges infó. De a bekapott találatok is 2x vannak kiírva amiből az egyik felesleges a totál sebzés/spot/blokk is 2x van kiírva. Bezzeg a minimapon látótávot jelző kör az nincs mert az minek.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz kchryss #219254 üzenetére
Ez már a too much kategória?
Valószínű nem állítja be Jano, hogy mit rakjon fel a modpack, ezért az alapot, azaz majdnem mindent feltol neki. Gondolom, nem tudom.
Solo modpack-jéből Én most egy csomó mindent kidobáltam, mert berakták a játékba alapból. Tankikonokat, célzó kör módot, szerver választót, találat elemzőt, Replay managert használom már csak..talán ennyi. Többi ami fontos nekem már alapból benne van. -
e-newsee
addikt
Szerintem azért nem látszanak a körök a minimapon, mert már kilőtték. Vannak itt régebbi screenshotjai, azon vannak körök. Bár ettől függetlenül szerintem is túlzás, de hát ha ő eligazodik rajta, akkor egészségére.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #219256 üzenetére
nem is engednék semmilyen modot használni, teljesen felesleges. aki tud játszani az modok nélkül is tud, bár olyan is van aki csak modokkal tud, van jópár ami előnyt biztosít. nekem csak xvm van fent de hogy az is mutatja a spotolt tankok utolsó helyét az is marha nagy előny.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
po1son
addikt
Páran vadásztatok rá, prémium shopban CS-52 LIS - 8000 Ft-ért
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Djuree
félisten
na úgy látom átlagban napi 1 szintet tudok lépni a battle passban, így az első meglesz legalább végig.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
e-newsee
addikt
válasz Djuree #219261 üzenetére
Én az xvm-et az automata legénységpakolás miatt is szeretem. Plusz az óra, amit kirak a garázsbaa, és a csatában is látszik. Tudom, mindegyikre van külön mod, de így egyben van. Mondjuk mindegyiket beletehették volna már az alap kliensbe, semmibe nem kerülne, és a közösség is évek óta lobbizik értük. A legénység áthelyezés pláne fontos lenne, de nem, arra már nem futja.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
po1son
addikt
Ez a somua egészen jó talicska, aki akarja most 10 napon keresztül nyúzhatja ingyen, mostani twitch prime-ban lehet bérbe venni (én mindig ingyesen trial twitch prime-al trükközök).
-
jozefgucci1
addikt
válasz po1son #219264 üzenetére
Akár privát üzenet formájában is szívesen veszem a Twich prime leírást ha megosztod
Srácok gondolkodom a fos Tré net miatt Vpn kipróbálásán , de melyiket lenne érdemes letesztelni ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #219266 üzenetére
Annyira nagy mágus én sem vagyok, én így szoktam igényelni.
Berakom ide, hátha mást is érdekel.0. Először itt szoktam bontani a régi amazon fiók csatlakozását, ha van [link]
(Twitch fiókhoz nem kell nyúlni, maradjon csatlakoztatva)1. Csinálok egy új email címet [link]
2. Az új email címmel csinálok egy új amazon fiókot [link]
3. A Prime gaming oldalán a Try Prime-ra kattintasz [link]
- Itt végig kell menni a lépéseken, bankkártya adattok (egy teszt erejéig terhelik, utána visszautalják), igazi telefonszámot megadni mert sms-t kapsz majd rá stb.
4. Vissza a wg account manage-re, itt a amazon és twitch fiók legyen összekapcsolva, ha még nincsen [link]
6. A twitch prime in game lootokat itt tudod igényelni [link]7. Fontos, hogy a 7. nap előtt mondjad le az előfizetést, ha nem szeretnél 1 hónapra előfizetni automatikusan (most egyébként akciós - 899 Ft)
Ezen a linken tudod a előfizetést törölni - https://www.primevideo.com/settings/ref=av_auth_return_redir[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
Nekem Express VPN volt, de megmondom őszintén, fogalmam sincs hogy jobb volt-e vele. Azt hiszem 3000 ft körül volt egy hónapra, de ha kell megnézem a pontos összeget.
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm, hogy megnéztétek!
Azért az rosszul esik, hogy azt feltételezed rólam, hogy láthatósági körök nélkül játszom a minimapon, mintha azt mondanád, hogy minimap nélkül tolom!
Azért nem látszódnak a körök, mert már halál után készítettem a képet."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Black_Sheep
tag
Nekem a mobilnetet javasolták, a WoT nem generál nagy adatforgalmat. Vagy úgy teszel, mint én, és leszarod az eredményeket, örülsz, ha beviszel 2-3 sebzőt.
-
peterson79
őstag
Cégnél cserélték a telefonkábelt optikaira. Megkérdeztem a muksót, hogy ha ilyet tapasztalunk, hogy esténként magas a Ping akkor mit tudunk tenni?
Azt válaszolta, hogy hibabejelentő, kiküldenek egy kollegát, ő megnézi és eldönti, hogy kicseréli azt a központi eszközt ami van vagy megnézi mit tud tenni mást. Nekem például régi Huawei van, azt mondta, hogy az simán okozhat ilyet. Maga az eszköz miatt szar a net.
Én megpróbálom, veszteni nem vesztek vele. Majd beírom, hogy mi volt.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz po1son #219267 üzenetére
Hú köszi szépen hát ez tényleg szájbarágósra sikeredett .
Peterson79 : Köszi szépen a segítséget neked is . Elméletileg este kapok hozzáférést vállalati Digis Vpn-hez , így ki tudom próbálni működik e azzal 1000-es fel/500 letöltés és 5-ös pinget mértek Német szerver felé . Mjad visszajelzek , hogyan működött . Nálam amúgy a legújabb modem van a Telekomtol ,de így sem az igazi .
Black_Sheep : Annyira engem nem is izgat a dolog , mert a statot már régen nem nézem + gyerek haverja garázdálkodott az accomon ,de a gyerekem most így 15 évesen "komolyan " venné a Wotot és kiidegeli az állandó lag .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
dokee78
félisten
A Twitch dropokat akkor is megkapom,ha elinditom a live-ot,de a monitort ki kapcsolom?
-
senior tag
válasz Viktoár #219265 üzenetére
Napi 2-3-at szintet elég megcsinálni, ha nem sűrgős. Én személy szerint napi 5 szintet csinálok meg, így nekem már jövő hét keddre meg lesz az első
Egyébként egy kérdés: pár napos már a kép, de eddig nem igen akartam ide beírni. Ez hogy az anyámba lehetséges ? Sajnos rendes szögből, ahogy normálisan látszik a lövés, nem csináltam képet.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz dokee78 #219274 üzenetére
Szerintem simán. De próbáld ki. indítsd el a twitchet, frissíts rá a drops linkre.
Kapcsold ki a monitort, várj 5 percet, és frissíts rá megint a drops linkre
Nekem msot ment vagy 7-8 órát, de 1 órája valamiért megállt, hiába ment a háttérben missj4cky 4-5 órája. Most cheff megy, de hiba volt bekapcsolni hozzá a hangotEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #219270 üzenetére
Utána eszembe jutott, hogy azért nincsenek körök mert már kilőttek. Már nem volt idő szerkeszteni a posztot. Először bele sem akartam írni a mod témát mert magánügy hogy te hogy szeretsz játszani. Utólag írtam hozzá, de itt konkrétan nehezítette a nyomozást a túldíszített kép elemzése ezért döntöttem úgy hogy off-ba téve írok róla.
#219266 jozefgucci1
Twitch prime-ról én is írtam korábban: #216147 és #216217po1son kolléga jól összeszedte a lényeget. Ezekkel egészíteném ki:
1) új amazon fiók létrehozása előtt a réginél törölni kell a telefonszámot és a bankkártyát mivel minden telefonszám bankkártya csak 1 amazon fiókhoz kapcsolódhat
2) elég 2 havonta megcsinálni a procedúrát ha akkor aktiválod az 1 hetes trialt amikor két ajánlatba is belefér, vagyis pár nappal a még meg nem szerzett loot lejárta előtt
3) minden amazon fiókra évente 1x lehet trialt igényelni, ha már sok amazon fiókod lett akkor ne csinálj újakat hanem kezd el használni a régieket újra -
Thrawn
félisten
válasz dokee78 #219274 üzenetére
Meg, de eleinte óránként, később 2 óránként rá kell nézned, mert amíg nem kattintasz rá a drop begyűjtésére, addig nem számolja tovább a megtekintési időt.
szerk: a javító, az EÜ-csomag és a tűzoltó egyórás, a két XP-booster és az Anhur skin 2 órás.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kchryss
veterán
Nem emlékszem hogy volt-e téma vagy hogy egyáltalán észrevette-e valaki, de most tűnt fel nekem hogy nerfelték a karácsonyi tankleárazást.
Ruszki szerveren még nem vettem meg a tavalyelőtt kiválasztott tankokat. Az akkor kiválasztott tankoknál 40% kedvezmény volt a 9-esre és 30% a 10-esre. A tavaly chuck noris-szal kiválasztottaknál már csak 30% a 9-esre és 20% a 10-esre. Vagyis 10%-ot nerfeltek az akción sunyiban.A fekete piac miatt meg még mindig ki vagyok akadva. Ruszki szerveren 12 millió kreditem volt, annyi kívánságom volt hogy 1 nyomorult 8-as prém tankot vegyek rajta, de nem sikerült megvennem semmit. Pedig bármilyen fos prém tanknak örültem volna, ahogy skill4ltu mondta: "f2p játékosnak bármilyen prém tank jó prém tank"
-
jano_77
nagyúr
Hogy lehetséges az SH modban, hogy mikor kilőtt nagy balszerencsémre a másik, akivel harcoltam - az utolsó lövésem lepattant - akkor már csak 2 tankot jelzett a számláló és a csata végén mégis csak a 4-ik vagyok?!? Nekem nem jön ki a matek.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
popey37
addikt
válasz Black_Sheep #219271 üzenetére
A "wot nem generál nagy adatforgalmat"
ez jó vicc, mobilnetről játszom és napi 30-50 csata mikor mennyi, de 800 mega körül szokott lenni a napi adatforgalmam. 25 nap alatt megközelitöleg 20 giga adat, hát nem is tudom akor neked mekkora a nagy adatforgalom.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
Megszólta az anyámat egy csapattársam, mert nem rohantam előre 50 120-al és retardált bot vagyok aki nem tud vele játszani, de ő, mint valaki akinek már megvan az 50B, tud. Statjait megnéztem a meccs végén, 1100dmg 50 120-al, nekem 1900, az se jó, de ennél azért nem kicsit jobb
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
kchryss
veterán
válasz po1son #219143 üzenetére
Daki élőben nézte meg a 3 videót: [7:08:20-tól]
Szegény Iyouxin-t trollkodta rendesen.
Reakciója eva-ra: [klip]Eva: [00:17:20-tól]
Ő áttekert néhány részt. Keily-vel nincs jóban őt teljesen áttekerte.
Kíváncsi leszek meddig lesznek még fent a videók. Quickybaby szerintem már copystrike-olta a csatornát. -
senior tag
-
Warton
őstag
Múltkor kérdeztem ezt a klán dolgot. Végül csatlakoztam a Boxin klánhoz. Eddig senki se kérdezett semmit, senki nem csesztetett TS-el meg SH-val meg egyéb ilyen baromságokkal, viszont esténként van credit booster.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
kchryss
veterán
Grat!
Ma nekem is nagyon adta a steel hunter. 3 csatából egy 4. egy 2. és egy 1. hely jött össze.
Az vicces volt amikor második lettem: teljesen fullos voltam épp kinyírta a 3-at az későbbi első. Mentem volna agyoncsapni amíg még sérült az előző harctól erre a nagy igyekezetben leestem a várfalról ahol le akartam rövidíteni az utat. Pont a srác mellé estem fejjel lefelé, 90%-a a hp-nak oda is lett az eséstől aztán amíg a fejemen álltam 2 lövéstől meg is haltam. -
senior tag
válasz kchryss #219295 üzenetére
Az esésekről én is tudnék mesélni, nem egyszer volt hogy majdnem teljesen levittem a hp-mat Olyan volt, mintha elfelejtettem volna, hogy ugyan úgy működik a dolog, mint randomban. Egyébként itt is vannak botok ? Nem egy olyan összecsapásom volt már, ahol ez merűlt fel bennem, de lehet csak rossz játékosok voltak.
-
szbalogh
addikt
Valaki legyen kedves magyarázza már el nekem azt az utolsó lövést!
Szánalmas 150 dmg kellett volna a 279-hez....
[link]Nick: HE_Storm
-
notika77
senior tag
válasz szbalogh #219299 üzenetére
Mi a gondod vele? Mármint a küldetéstől eltekintve. Naponta sok ilyen lövésem van, hogy célzom a tank közepét és aládobja.
Szomorú, hogy ilyen kiélezett helyzetben történt ez meg, de nagyon nem egyedi.
Csak, hogy egy kis sót is szórjak a sebbe, ha HE-vel lősz meglett volna a küldi (persze nem lehettél benne biztos, hogy a Type4-be te sebeztél korábban vakon HE-vel vagy más miatt csökkent a HP-ja két spot közt)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest