- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #219098 üzenetére
a normális segítő szándékú beírásokra a legkevésbé szokott bárki is reagálni! kb mint a fehér holló!
po1son: na ezt nem kellett volna, mert tudom, hogy jó játékos vagy - régi motoros. 92 nap van rá szumma? Nekem tegnap 7-ig sikerült eljutnom, az nem tudom, hogy átlagos, kevés vagy milyen. De haladok majd ahogy sikerül és ha úgy van a végén veszem majd goldért, ami hiányzik. De nem a tankért, azok nem érdekelnek, de a kötvény, amit adnak a tokenekért, az már jöhet illetve, amit adnak a szakaszokért.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
vepe
őstag
válasz po1son #219096 üzenetére
Miből gondolod?..KP-ért megveheted az extra jutalmakat mindhárom szakaszra igaz?, de kp-ért vehetsz extra szakaszt is úgy, hogy napi egy csatával (minden nap) kapsz 250 goldot 30 napig, azaz visszakapod a 7,5K goldot... Tök mindegy kp-ért veszed vagy gold-ért, a lényeg megéri megvenni, mert nagyon sok pluszt ad. Akkor most mivel nem vagyok képben?
Egy dologgal valóban nem vagyok tisztában, ha a BP végén marad tokened és nem költöd el az elbukik vagy átmegy a következő PB-re
[ Szerkesztve ]
-
-
po1son
addikt
válasz peterson79 #219104 üzenetére
3 fejezet van, mindegyik fejezet 50 szakaszból áll (összesen 150), ha végeztél egy fejezettel elkezdi a másik fejezetet automatikusan, ahogy írtad.
Ez 06.15-ig tart219105 - igen, visszamenőlegesen is jár minden
Más.
Ha minden igaz, jövő héten márc 22-től kezdődik a Ranked (pletyka).[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Swinegod
őstag
Type 5 Heavy akkora egy fogyatékbiztos tank, undorító. St 2 golddal a döntetlen részeit 10-ből 5x nem vittem be és emiatt vesztettünk is
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
po1son
addikt
válasz notika77 #219107 üzenetére
Ohhh azt nem olvastam, egyik twitch streambe tették fel ezt a kérdést mai nap, aztán úgy fogalmaztak, hogy ez pletyka.
Mondjuk engem annyira nem érint, régen amikor játszottam vele utoljára (4 éve?!) hatalmas nagy gold spam és camp volt az utolsó szinteken, egyáltalán nem volt fun. Maximum addig megyek el benne, amíg normálisan lehet haladni, hogy a jutalmakat kivegyem. A mostani full tier 10 meccsek nem is valami szimpatikusak, tier 8 sokkal játszhatobb tier.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #219109 üzenetére
Jogos, a képet nem is néztem meg. De egy szakaszt szerintem felesleges megvenni, pláne most az elején, mivel ugye a végén, majd 06.14-én is megvehet, amennyire goldja van!? Így nem láttam logikusnak, de igazad van.
-
e-newsee
addikt
válasz hege01 #219108 üzenetére
KV-85, Amx 12t, M44, az olasz med sem rossz a tierjében. De ott vam a kínai TD, a WZ-131G FT is. Ezek mind elég jók. Ezek vannak nekem, de pl az orosz TD ágról nem tudok semmit, de szerintem az sem rossz.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
senior tag
-
senior tag
Úgy látszik akkor én teljesen máshogy értelmeztem vagy nem tudom
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #219053 üzenetére
Most mentem egy kört a Walküre-el. Eléggé adta vele. Párbajoztam egy másik némettel, kb 3 percen át, sikerült legyűrni, összevissza lőttük egymást, de volt hogy az oldalamról is pattant. Mire végeztünk 7-en maradtunk, csak lestem. Aztán még szedtem össze egy kis cuccot, meg lőttem is párat, végül 3-an maradtunk és sikerült mindkettőt kinyírni, bár megint szerencsével. Az utolsó lövés után lerammoltam az ellent, ha nem teszem, szerintem kinyírt volna.
Tetszett a meccsA páncélra mentem rá, meg a sebzésre. Baromi lassú volt, de legalább nagyokat lőttem
Meg is lett két körrel a napi küldi, így egyből 60 pontot zsebeltem be BP-hez.
-
hege01
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
jano_77
nagyúr
válasz po1son #219103 üzenetére
Papírforma.....lófütyit! Nem tudok minden nap játszani, pláne annyit nem, amit hétfőn mentem. Most pl 3 szintet tudtam még hozzá tenni, azt is úgy, hogy kicsit felkerekítek, mert a 9-es végén vagyok 49 pontnál. 3 csatát toltam el és nem sikerült azt az egy retkes pontot behúzni. Feladom mára, majd jön legközelebb, ott rohadjon meg.
Amúgy én a 121 tolom a random csatákat, mert arra ugye több pontot ad és eddig csak pár csatám volt vele, most már majdnem a 100-hoz érve azt kell mondjam, hogy kellemeset - de nagyon kellemeset - csalódtam ebben a medben! Szerintem nagyon jól lehet vele érvényesülni, használni, tetszetős.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/st-patricks-day-special-2021/
Ehehe. Aki elköltötte minden kreditjét...most lehet farmolni
techtree tankoknál tier8-10 20% kedvezmény, fogyóeszköz 50% hétfő reggelig...ja és 5x mától...az 5 nap.Van egy rakás eladatlan tier8-9-em, azt most bánom Nem szoktak így aznaptól meghirdetve ilyen mértékű akciókat.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
köpet
aktív tag
Leszerelő készletet lehet venni valahol? Volt régebben csomagban, de most nem találom sehol...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
-
szbalogh
addikt
válasz köpet #219126 üzenetére
Leszerelő készlet? 10 gold
Azon filóztem, hogy csak az első szakaszt venném meg. A prémium napokon kívül csak a bounty felszerelés izgat. Van töltésgyorsító, vstab eddig, de fasza lenne egy távcső is.
Most a sima jutalmak közt nincs bounty felszerelésAmúgy mit akar a WG ezekkel a jég meg hó skinekkel? Ők nem várják már végre a tavaszt? Komolyan mondom a kályha meleltt is kiráz miattuk a hideg.
Nick: HE_Storm
-
aginor
veterán
válasz jano_77 #219123 üzenetére
A 121 nekem is nagy meglepetés volt, bár, hogy őszinte legyek, az egyik tesztszerveren kipróbáltam a 121b-t és az is elég faja kis dög, így nem ért akkora sokk.
A 705A milyen? A 9-es verziót nagyon utáltam, igazából alig volt benne valami, ami tetszett volna, így ettől is félek kissé (vagy inkább nagyon)..Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
jano_77
nagyúr
válasz aginor #219131 üzenetére
Ne félj tőle, szerintem használható masina az is. Nagyot basz, viszonylag jó páncéllal. (persze a HE és gold világában ilyet leírni elég veszélyes dolog). Vedd meg bátran szerintem. Nekem bejön az is.
Szent Patrik nap: legalább fel tudom tölteni majd én is a fogyóeszköz raktáromat, mert fogyóban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz po1son #219129 üzenetére
Meg van a Char Futur. Éppen kiadta az előző acélvadászból. Több tokenem nem volt, mert a frontline és első ranked után kezdtem el újra játszani.
A többi tank sem izgat. Már a küldetésekhez se kell spec. járgány. Plusz kötvényt se ad az improved pass. Ha jól számoltam összesen 3000 gyűjthető be.... hát nem sokNick: HE_Storm
-
köpet
aktív tag
válasz e-newsee #219127 üzenetére
Nem vagyok elég jó, ezt tudom, és többet variáltam a gépeken, így már csak 10 db maradt, gold meg 0. Néha nyerek én is, de több ment el, mint ami bejött. Amikor bevezették volt kreditért csomagban, ez lett volna jó a lelki békémhez most.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Rogan99
tag
válasz joergie #219124 üzenetére
Ezt tényleg hamarabb is bejelenthették volna...
Tegnap pont gondolkoztam hogy eladok 2db 8as tankot mert úgy se használom őket.
Kellenek a fogyóeszközök de csak 2 misim maradt a black market és a svéd top of the tree el nem adott tankjai miattKi kell hozni a prémium kombájnokat farmolni
-
h1mpi
félisten
-
oke
senior tag
Jól látom, hogy normál csatákra is ad Battle Pass pontokat?
-
po1son
addikt
-
peterson79
őstag
Igen. Most mindenre azt kapsz majd. Normál/random csata, Steel hunter, Ranked, Frontline.
szerk.: Plusz napi küldetések, azokat csekkoljátok, mert SH-ban is ad, meg a random csatákra is kaptok a napi küldiknél. Sok a jóság
Frontline-nál remélem azért a kredithez nem nyúlnak, jó lenne ugyanúgy farmolni, mint régen.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Barcelona95 #219147 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest