- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
gondolom csenel 6 ot használja rutered
állitsd át 2 re vagy 12re
sztem nagyon megfog növekedni a jel erősség.
egyébként családi házba sem hiszem hogy olyan nagyon gyenge lesz
és ahhoz full tér erő legyen a házba ahhoz egy megfelelő antenna már beltérre egézségtelen
és valóban érdemes kisérletezni az elhelyezéssel
-
euclio
tag
válasz Plague1 #3395 üzenetére
Hát, ezt meg nem mondom neked...
Próbáld ki és meglátod -- remélhetőleg nem árt az eszköznek az illesztettlenség.
Azért írom, mert illesztetlenség, azaz reflektált hullám esetén a reflektált teljesítmény az adón disszipálódik, ami nem egészséges, ezért vannak olyan rádiós eszközök, amelyek figyelik a reflektált jelet, és ha van, akkor leszabályozzák az adóteljesítményt, hogy ne menjen tönkre az eszköz. De lehet, hogy egy ilyen wlanos cuccnál ez fel sem merül, mert eleve kicsi a teljesítmény, sajnos nem ismerem ezeket annyira.minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik
-
lacko81
tag
Ha a notebookom talál egy AP-t akkor mellette megjelenik. hogy le van e kódolva vagy sem (WEP,WPA) ha csak MAC szűrés van akkor kapcsolódik, de kiírja, hogy korlátozott hálózat. Ezt jól tudom vagy hülyeséget mondok?
De ha azt írja ki, hogy a hálózat default és mégsem tudok kapcsolódni, akkor mi a helyzet? A jel elég erős.A recipriverzexkluzíva egy olyan szám, amely önmagán kívül minden más számmal egyenlő.
-
1010
őstag
van hálózat de net nincs
bizonyos adptereknél nem kér jelszót hanem előre meg kell adni a kapcsoalt résznél
és ugy csatlakozni
a csak ugy megtalált hálózatokhoz nem fűznék nagy reményt
nem tudni mire van ki csinálta,és minek
-
dc
tag
Hi,
SMC wifi ruterem van, és wifis pda m. Hogyan tudom beállítani a ruteren hogy a PDAval tudjam fogni a netet ? A pda -ra nem tudok semilyen tárcsázó programot feltenni Beállítottam wifire a rutert érzékeli a pda, rácsatlakozik, de nincs adatátvitel... -
netzes
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HUAWEI E220 tip. HSDPA/USB adapter, ami a Vodafone hálózatán, jelenleg egy notebookban működik. Ezt a kapcsolatot osztanám meg egy Netgear WGR614 v6 tip. routerrel, hogy a notebookon kívül egy desktoppal és egy ASUS PDA-val is lehessen netezni. Előzetesen próbáltam egy kábeles megosztást a notebook és a desktop között, az rendben működik is. A WLAN-os kapcsolat viszont nem akar összejönni. Olyan kérdésem van pl. hogy pl.ebben az összeállításban az átjáró IP-címe a routeré vagy a notebooké, vagy a notebook hálókártyáját a router LAN vagy WAN csatlakozójába kell dugni. Próbáltam patch kábellel és crossal is, de nem jött össze. A desktop és a PDA külön-külön felcsatlakozott a routerre, csak a net megosztása nem akar működni.
Mivel viszonylag új ez a modemes technológia, a neten sem találtam leírást az egyszerű felhasználástól eltérő alkalmazásra (mint ahogy én is szeretném) vonatkozóan.
A segítséget előre is köszönöm. -
dc
tag
Hi,
SMC wifi ruterem van, és wifis pda m. Hogyan tudom beállítani a ruteren hogy a PDAval tudjam fogni a netet ? A pda -ra nem tudok semilyen tárcsázó programot feltenni Beállítottam wifire a rutert érzékeli a pda, rácsatlakozik, de nincs adatátvitel... -
dekoninck
aktív tag
Helló,
Vajh normális a következő jelenség?
Adott egy Acer notebook, beépített wlan-nal. A munkehelyen stealth mode wifi van. A kapcsolat beállításainál meg van adva, a mentés, automatikus csatlakozás, minden. A fura az, hogy újraindításkor (ami elég ritka) csatlakozik automatikusan, de pl alvásból való felébresztéskor nem (természetesen bekapcsolom a wifi antennát vagy mit.)
Vagy ez stealth módnál normális? Az csak azt jelenti, hogy a hálózatnevet is meg kell adnom, nem? -
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy asus wl-520gc routert, a konfigolással és a netkapcsolattal minden rendben van, viszont a p2p portforwardolást nem tudom megoldani. Mindent úgy csináltam, ahogy a portforward.com-on van, de valamiért mégsem akar működni! -
tomika
aktív tag
Itt is megkérdezem, hátha...
Szóval adott két laptop, egyiken Xp, a másikon Vista.
Nem megy a megosztás.
A Vista-n megjelenik az XP-s gép, de amikor rákkattintok ezt írja ki:
''könyvtár'' is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permission.
The specified network name is no longer available.
Pedig azonos a munkacsoport neve, elméletileg engedélyezve van a megosztás. Nem tudom mi van... -
klambi
addikt
ha 1 linksys routeren elég gyenge a wifi, kb 3-4 m ugyan oylan''fos'' a jel mint a hatósugara végén,az meglehet oldani frime frissítéssel..?vagy inkább intézzék az okos boltosok a cserét?(WRT54GR)
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Tigi
őstag
Sziasztok.
Gondom van a Vista64-el.
Jobban mondva mióta használom a Vista-t azóta fennáll ez a gond csak most kezd elegem lenni.
A Vista wlan részéről van szó ugyanis spontán időközönként bontogatja a kapcsolatot a gép és a Router között.
Szabályosan elveszíti a kapcsolatott a Router-el pár másodpercre, de néha teljesen és utána szét görcsölöm az agyam mire megint megy.
A jelerősség kiváló és nagyon jó között ingadozik tehát nem ez a gond mert XP alatt nincs ez a probléma.
Olvastam másik fórumon is, hogy másnak is ilyen gondja van Vista-val, de ő nem kapott segítséget.
ZD1211-es USB adapterem van.
Előre is köszi.
[Szerkesztve]Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
meri
aktív tag
Szia, sikerült már összelőni? Hasonló cipőben járok... már ha egyre gondolunk. Mi a sorrend? HUAWEI -> Desktop -> Router, majd notebook és laptop? Gondolom, nem közvetlenül kötöd a HUAWEI-t a routerre USB adapteren keresztül... a fő gépen milyen oprendszer fut?
Azt olvastam, hogy a ccProxy-t használták ilyen célra...uff
-
klambi
addikt
az a kérdés ha már elviszem meg kihúzogatom a szarokat akkor érdemes megtartani ezt a routert vagy inkább ruházzak be 1 másikra?
(linksys wrt54gr)"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
B1114
csendes tag
Hell
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy én a nyugatitól nem messze vagyok albiba a Bihary úton és mivel a nyugatinál rengeteg nyilt wifi van(Pl: Westend, Don Pepe,...)( és én othon már fizetek egy netet és itt nincs kedvem még pluszba havi tizet kiadni) hogy meg lehet e oldani hogy veszek egy usb-s wifi eszközt( mert a notimon nincs antenna csatlakozó és inkább egy 5000-es dolgot buherálok meg mint a még garis notimat) teszek rá egy antenna csatit és készítek hozá v.milyen antenát melyek elég erősek ahoz hogy azt a 100-200 métert átvigye házakon, mindene keresztül(Azért nem olyan sok ház van mert kb 4-5 fal lehet csak közben.
Na szóval ehez kellenének nekem ötletek, linkek hogy mit kell megvegyek hozzá és mit tudok othon megcsinálni belőle. A cél minnél olcsóbban és minnél hamarabb. Tehát ha v.kinek van esetleg egy ilyen célra megfelelő masinája othon fölösben azt is megvenném de csak olcsón.
Ja és a linkek ha lehet magyarul legyenek mert angol nyelvtudásom majdnem nulla.
Előre is köszönöm mindenkinekALapvetően optimista vagyok csak 1 pesszimista világba élek
-
AYEL
tag
Sziasztok!
SMC wifi routerem van (WBR 14 G), chellós neten. A beállításokkal alapvetően nincs gond, szépen hasítana a net...DE
A gondom az, hogy a kiosztott IP cím gyakran változik, és állandóan másolgatnom kell az adatokat a routerbe. Van, hogy naponta többször is...
Lehetséges-e olyan beállítás a routerben, hogy a szolgáltató által adott IP változását kezelni tudja, s ne kelljen állandóan frissítgetni az adatokat?
Kérlek segítsetek!Smith & Wesson M&P45 - Black - Thumb Safety
-
AYEL
tag
Bocs, ha nem voltam érthető.
Eddig statikus IP-re volt állítva a router. Ezt az IP-t írogattam át mindig (maszkkal, átjáróval együtt) az aktuálisnak megfelelően.
Már korábban próbálkoztam a routerbeállítások közül a dinamikus IP-vel, így viszont nem működött, nyilván egyéb beállításokat is módosítani kellene. Jó pár órát elszórakoztam már (igaz a hozzáértésem erősen megkérdőjelezhető, ezért is próbálok itt segítséget kapni).Smith & Wesson M&P45 - Black - Thumb Safety
-
ben11
őstag
Sziasztok!Neharagudjatok,ha mar volt az ezt megelőzőekben hasonló probléma és rá megoldás,de nagyon sürgős lenne a válasz!
Adott egy acer laptop,integrált wireless kártyával..A problémám hogy eddig problémamentesen csatlakozott egy routerhez,de ma sehogy nem akar..A routerrel minden ok,egy másik gép látja is.A laptop is lát más hálozatokat de ezt az egyet nem..
Mi lehet ez??Próbáltam driver újratelepítést is de nem használt..
Kérlek aki már találkozott ilyennel az segítsen! -
Lengyi
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy noti (Dell P m90) folyamatosan dobálja a sarokból a hibaüzenetet ''nincs telepítve illesztőprogram'' a PROSet/wireless program nem talált támogatott vezeték nélküli adaptert. sokmindent megpróbáltam, ez a wifis dolog nekem újdonság mivel ezelőtt csak kábelen neteztem. Viszont ha már van egy laptop ne legyek helyhez kötve. Kérem segítségeteket hogyan is oldhatnám meg a problémát -
gergokee
csendes tag
Hello segítsen már valamelyik okos ember nekem. Van itthon egy hálózat méghozzá ezzel a routerrel: Linksys Befw11s4
Leírása:
''# EtherFast 10/100BaseTX Kábel-/DSL Router, 4 portos 10/100Mbps switch és rádiós hálózati hozzáférési pont (Access Point) egyben
# Az IEEE802.3 10Base-T és az IEEE802.3u 100Base-TX működés automatikus felismerése;
# Kompatibilis az IEEE802.3 10Base-T és az IEEE802.3u 100Base-TX és az IEEE802.11b (vezeték nélküli) szabványokkal
# 10Mbps sebességű kapcsolat a modem felé (WAN port).
# 10/100Mbps sebességű, 4 portos switch a belső hálózat felé, 1 uplink porttal (LAN portok).
# 11Mbps sebességű kapcsolat a rádiós hálózaton.
# Belső térben: 30m-ig 11Mbps, 90m-ig 1 Mbps sebesség.
# Szabadban: 152m-ig 11Mbps, 457m-ig 1 Mbps sebesség.
# Támogatja a full-duplex működést 200Mbps adatátvitelig.
# Web-böngészőn keresztül konfigurálható (minimum Internet Explorer 4.0 vagy Netscape 4.0 szükséges).
# Méretek: 186 x 154 x 62 mm.
# Súly: 1,2 kg.
# Tápellátás: külső tápegység, 5V DC, 2.5A''
Na most van egyik gépnél wireless kártya: SMC2602W 11 azaz 11mbps-et bir elvileg.
A router is képes lenne erre. Plusz a upcnél 10mbites a kapcs akkor nem értem miért nem lehet kihozni belőle ezt a sebességet?! Azon gondolkodom váltok 54mbps-es routerre plusz kártyára az menne? Vagy ez miért van? a max sebesség az amugy kb 4mbit/s azaz:letöltés: 450kb/s mitöl lehet h nem bír többet?
Várom válaszotok/segítségetek
ui.: ja és nincs messze, kb 1 méterre is ilyen :S -
Hushpush
tag
Nahszóval! Nemtudom, hogy jóhelyreírok-e?( de megpróbáltam a Diablo2-es totyikban és ott még nem jött válasz!) A légyeg, hogy diablo2-vel szeretnék Router mögül interneten játszani, de nem megy mert nagyon lassú, vagy nem is megy, mert soha nem vártam meg még bejelentkezik! A lényeg, hogy azt olvastam az interneten, hogy vmilyen portokat kéne beállítani... Nemtudom, hogy most hülyeségetírtam vagy sem nem értek hozzá, de kérlek segítsetek!
-
shev7
veterán
-
Bootyhunter
tag
Szevasztok!
Én úgy tudom hogy csak eredeti Diablo II-vel lehet a Battle.net-en nyomulni, kalóz verzióval nem megy! -
Hushpush
tag
válasz Bootyhunter #3448 üzenetére
Full EREDETI! Megy csak nagyon lassú.... mióta routerem van.......
-
zsolt19900
őstag
Szerbusztok kedves hozzáértő népek! egy nem hozáértő szeretne szólni hozzátátok halgasátok meg szavait vagyis jómagamat.
Egy barátomnak van egy gigabyte rúterje mégpedig egy Gigabyte GN-BR01G, az lenne a nagy kérdés, hogy van 2 gép és erre a 2tőre van leosztva 1 net és nagy nagy codosok révén szeretnének egyszeerre felmenni, de ezt nem tehetik meg mert a szerver csak 1 embert enged fel közülük, az lenne a kérdés hogy hogyan kell az egyik vagy másik gép ipjét megváltoztatni hogy fellehessen ezáltal lépni egyszerre ugyanazon játékszerverre.
ennyi lenne a gondja, nekem magasnak tűnik de lehet hogy nektek 5 perc vagy még annyi sem
Előre is kösznöm a válaszokat! sziasztok!!Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.