- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozsy18
tag
Hát lehet az lesz
Köszönöm a segítséget!
-
kozsy18
tag
válasz
darál0w #13358 üzenetére
Hát... szinte mindehol... amikor vettem a configot, még úgy ahogy elment a dolog... de most az újabb játékokkal már nem nagyon tudok mit kezdeni...(GTA 4-ben pl kicsi volt a látó távolság, ami kívül esett rajta minden fekete, csak a fények jöttek át)
Ha 2-3, neaggyisten 4 program használatban van akkor elég lassú...
-
kozsy18
tag
Heló!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
AMD Athlon 64 3500+ os procim van egy ASUS A8N5X alaplapon 1G rammal. Kicsit kezd lassulni a masnina és arra gondoltam húzok egy kicsit a proci frekvenciáján. A bioszban próbálkoztam.
Első körben a gyári FSB-t 220-ról 250-re növeltem (automatikus szorzó mellett), de BOOT FAIL-t írt ki... (2.75 Ghz-et kaptam volna 2,43 helyett)
Másosik körben 230Mhz-re állítottam szintén auto szorzó mellett. A külömbség nem nagy, alig 110 Mhz lett...
Hogyan lehetne jobban húzni a processzoromat?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest