Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
szia. Késik a postán a memória hűtőborda de már nem birok várni kicsit toljuk feljeb a procimat.,ost per pillanat 2700mhz megy nézük megy e feljebb max 3000mhz re gondoltam.Köszi
-
boxos23
aktív tag
-
boxos23
aktív tag
válasz
darál0w #23636 üzenetére
Ugyanezek maradnak benne csak a 3gb mellé lesz még egy meg vettem mind a 4-re egy hűtőbordát de ha a bordák olyan sokat számitanak akkor várjuk meg .Szerinted a procobol menyit lehet kihozni?Meg nem értem miért tudom hogy nem egy minőségi táp mi vele pontosan a baj?Meg nem egy túl durva tuningra gondoltam csak jó lenne kb 3ghz-re felvinni a procit na persze ha lehet meg a ramokat is kicsit.
-
boxos23
aktív tag
Nem az én beálításom csak a biosom ilyen E2200dual core procihoz kell segitség -
boxos23
aktív tag
Sziasztok szeretném felhuzni a procit meg a memóriát(DDR2 800mhz) ha lehet , de nem nagyon értek hozzá találtam a neten egy képet a bios-omról nem az én beállításain de így néz ki a bios ,valaki segitsen hogy mitt kell állitani a procim E2200dual core (Xilence quad core 2800rpm 92mm ) ventis hűtéssel a memóriára a héten jönnek meg a hűtő bordák. az lapom Gigabyte945pl-s3p.
A segítséget előre is köszönöm .
A képen a bios beállítások nem az enyémek csak a biosom néz igy ki, azért raktam fel hátha így többre megyünk, tehát mintha alap beállítások lenének úgy nézzétek. -
boxos23
aktív tag
sziasztok
nekem 3gb ram van a gépben 5-5-5-15 re 630mhz van állitva és alapfesz a procim 238x11=2600mhz pentium dual core E2200 .Megy a gép jól de nem rég huztam igy fel és rem nem lesz baja, az adida64 nevű progi szerint a Dram és FSB arány 8:6 a cpuid nevű prodi szerint pedig 3:4 most minek higyek ez jó vagy nem .Meg ajánlott e ilyenkor a plusz feszkó a ramoknak vagy a procinak.Az alaplapom gigabyte ga945pl-s3p.
Cpu hűtés nem gyári Xilence quag cora 2800rpm 92mm venti nem egy drága tipus de nagyobb a légszálitása mint a gyárinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest