Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz UberMutant #39504 üzenetére

    Nyilván nem kell félteni a népet, ha hülyeségről és csordaszellemről van szó, de valóban, a megfelelő, észszerű és átlátható propaganda is tudna segíteni. Ha nem is sokat, de valamennyit biztos.

    Csak ugye itthon pont az ellenkező irányba tereli az embereket az egész propaganda. Abba az irányba, hogy azt mondja a nép: "mivan? hagyjatok már békén, múltkor nem ezt mondtátok"

    Hiszen tavasszal/nyáron annyira erőltetetten nyomták a propagandát, hogy mindenben mi vagyunk a legjobbak víruskezelés terén (is), az ország működik, nem lesz újabb hullám itthon, ha lesz is az csak az oltatlanok hulláma lesz, mi támadunk és a vírus védekezik, maszk nem kell, visszatérhetünk a normál élethez és még egy rakás hasonló.
    Ez az "sikersztorik vagyunk" most visszaütött, mert vér ciki lenne nekik, hogy ezt a diadalünnepet egyetlen másodperc alatt a kukába dobják és korlátozásokkal jöjjenek. Maradt a nagyon óvatos lépés, hogy a tömegközlekedésen kell a maszk.
    Egyelőre ennyi, mert nagyon hülyén venné ki magát, hogy a sosem látott volumenű augusztus 20/vadászati/eukarisztikus gyüli/békemenet és hasonló agyon reklámozott tömegrendezvények után 2 perccel zárás és maszk. Tudják ezt ők is, maximum majd hibáztatnak mindenkit is. Az oltatlant, a 2x oltottat, nyugatot.

    inf3rno: Na igen, kíváncsi vagyok, hogy hány nyugdíjas van és lesz kórházban/lélegeztetőn, aki nemrég még ott toporgott a békemeneten, hiszen a Viktort/Merkelyt hallgatva elhitték a dolgot, miszerint supermanként grasszálhatnak a többszázezres tömegben, mert a kormány megvédte őket a vírustól (is) teljes mértékben. Ugye ezt is egy sikertörténetként nyomták, hogy mennyien részt vettek. Most vajon mennyit kell közülük ápolni coviddal?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák