Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
Three New Estimates of India’s All-Cause Excess Mortality during the COVID-19 Pandemic
a hivatalosnál egy nagyságrenddel (!) nagyobb számok azért elég karcosak.
-
natë
nagyúr
Indonézeknél nagy a gáz...dolgozik sok nálunk, első kézből jön az info.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
morgyi #24000 üzenetére
Szoval az AZ nem valami jo konstrukcio es csoda hogy a masodik adag emel valamit a vedettsegen. Ugy nez ki, mintha 1 shotosnak terveztek volna azt is, csak annak tul gyenge volt.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
válasz
Tigerclaw #24008 üzenetére
ha már: egyik kollégám (igen, tehát "ismeritek" a netről) épp a neurológián fekszik, második astra után egy héttel "TIA", azaz mini stroke.
összeomlott a beszédközpontja, az orvosok diagnózisa ez, hogy oltási mellékhatás, kezelik, meg fog gyógyulni.
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
Floyd80
addikt
Felvettem délelőtt a második adagot, többnyire szülő voltak gyerekekkel, meg néhány nyugdíjas.
A papírral bemegyek az oltónőhöz, mert a felnőtt sornál nem kellett várni, mondom ezt múltkor kiértékelték a folyosón, most ön fogja?Jaaa, hát jó hogy szól, ezek se voltak kiértékelve ezek szerint? Le sincsenek pecsételve. Na keressünk egy orvost.
Engem csak azért érdekelt, mert hétfő óta köhögök, meg kicsit levert voltam. Aztán szereztek egy nénit aki átnézte, szerinte beadható. De előtte már pár embert beoltottak kiértékelés nélkül. Gyerek már váróból jött vissza, hogy oltás után kikérdezzék, eléggé izzadt.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
UHHH
senior tag
Amikor a második pfizerért voltam, ott kapott rohamot egy fiatal lány oltás után, nem volt szép látvány... Eltolták egy mobil betegágyon.
A többiek meg szépen várták a 15 perc leteltét...
-
Ringman
nagyúr
ott ráadásul a trumpista tábor még másfél év után is teljes tagadásban van.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Britteknél a napi 50ezerből mennyi a kórházi eset? Merre találni ilyen adatot?
-
ne is mondd, azért a kölykeimért parázom
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
Ringman
nagyúr
a kovidot ne zalában kapjátok el (meg mást se)
-
bigdady
nagyúr
Kösz mindkettőtöknek.
Az 50e napi pozitívból 4500-an kórházban kegyetlen jó (januárban 40ezren voltak kórházban a csúcson a briteknél) -
Drizzt
nagyúr
válasz
bigdady #24025 üzenetére
Sokkal jobb, mint a januar, de azert a kegyetlen jo az meg korai kijelentes. Most a napi uj korhazbakerulo az 750, azaz a fertozottek masfel szazaleka. Hogy ennek ellenere miert 4500 az esetszam, azt az indokolja, hogy gyorsabban is ki tudnak porogni az oltottak, meg a fiatalok. Viszont a becslesek a jarvanycsucsra 1000 napi korhazbakerulessel szamolnak a legoptimistabb forgatokonyv szerint. A pesszimistabb 2000-rel szamol. A napi korhazbakerulesi csucs 4500 volt a januari hullamban. Szoval igen, jobb a helyzet es varhatoan nem is fogja megkozeliteni a januarit, de igy se nez ki azert setagaloppnak.
I am having fun staying poor.
-
Jablocskov
tag
válasz
bigdady #24025 üzenetére
Nem mindenki ilyen optimista, az egészségügyben dolgozók aggódnak az esetszámok emelkedése miatt. [link]
Ez egy jó elemzés a hirtelen nyitás kockázatairól: [link]
A brit kormány a lovak közé dobta gyeplőt, és abban bízik, hogy az oltások és a természetes immunitás véget vet az újabb hullámnak még az egészségügyi ellátórendszer túlterhelődése előtt. Sok szakértő aggódik, mert a szimulációk alapján várható a betegszám nagy mértékű emelkedése. Ahogy egy szakértő fogalmazott "kivették a szabályozó rudakat az atomreaktorból".
A kórházba kerültek jelentős része oltott, és várhatóan a long covid is nagy terhelést fog okozni az ellátórendszernek.[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bigdady #24027 üzenetére
A tegnapi legfrissebb hivatalos napi halalozas 96. Bar az teny, hogy elegge nagy napi ingadozasok vannak most. Nyilvan joval kisebb, mint az 1820, de ez itt meg csak a legoptimistabb joslasok szerint van a mostani csucs kozeleben. A tovabbi novekedes sokkal valoszinubb, pont most oldottak fel a fennmarado szabalyozasokat.
I am having fun staying poor.
-
syberia
veterán
Az USA is belekezdett a felzárkózásba.
People will forgive you for being wrong, but they will never forgive you for being right, especially when events prove you right while proving them wrong
-
Lauda
félisten
Orvosok hagyják el az egészségügyet a kötelező oltás miatt
Jól teszik. Ilyen ember nem is való oda.
-
Elektrosokk
addikt
Na megjött a második védettségi igazolványom is. Ez mit jelent? Duplán védett vagyok ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Cs1csó
félisten
válasz
Elektrosokk #24034 üzenetére
Egyértelmű.
-
mpo
veterán
A cikkből két mondat:
László hozzátette, hogy ha ismét dolgozhatna oltás nélkül az egészségügyben, szívesen visszatérne, de addig kórház közelébe sem akar menni.
Majd beviszi a mentő.a jó hírű sebész főorvos:
hogy világosan kinyilvánítsam az ellenállásomat az egész világon eluralkodó sötét, sanda szándékokkal szemben.
Ha a magánegészségügyben is kötelezővé teszi a tulajdonos (munkáltató), akkor új foglalkozás után kell nézni vagy irány Ausztria.Ha érted, akkor már elavult.
-
morgyi
nagyúr
-
Directors
senior tag
Akkor aki Janssennel oltott akkor szinte semennyire sem védett a delta ellne ?
Nem vagyok parázós, 30 éves vagyok semmilyen betegségem nincs. Voltam covidos is decemberbe.
Kell most akkor félnem ?
Múltkor a Janssen azt hozta le hogy hatásos a vakcina a delta ellen.
Gondolom kevés még az infó, vagy tévedek ?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
válasz
bigdady #24025 üzenetére
Igen, gyakorlatilag sikerült oltásokkal kb influenzává szelidíteni. Nem egészen, mert azért a long aránya magasabb, mint a flu szövődményeié. Az sincs kizárva, h maga a vírus is enyhült egy picit.
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Floyd80
addikt
válasz
Elektrosokk #24034 üzenetére
Azt, majd ülhetsz rajta otthon.
----------------
A szlovének már valamire készülnek augusztus 15-től.Milan Krek, a szlovén közegészségügyi intézet vezetője arra figyelmeztetett, hogy a delta variáns gyors terjedése miatt romlik a járványhelyzet Európában.
Mindenki, aki külföldön tervezi nyaralását, javaslom, hogy augusztus 15-ig jöjjön vissza
- üzente Krek."Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Kékes525
félisten
Ez az orvosképzés "csődje". Nemcsak az vakcina ellenességre gondolok, hanem a természetgyógyászat, de főleg a homeopátia elismerésére. Azt az orvost, aki támogatja a homeopátiát, annak megtiltanám a praxis gyakorlását. Egy orvos csak igazolt terápiát javasolhat.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
morgyi
nagyúr
válasz
Kékes525 #24043 üzenetére
A természetgyógyászattal mi a baj?
Főleg mint kiegészítő terápia? Pl. én is szoktam gyógynövényeket igénybe venni első körben enyhébb tüneteknél ahelyett hogy először gyógyszerrel tömjem magam.
Illetve rendszeresen járok masszázsra, köpölyözésre.A homeopátia az teljesen más tészta. Az kb. az a szint, mint ha az egyházhoz fordulnál csodás gyógyításért.
Azt én konkrétan betiltanám. Erősen kimeríti a bűnszervezetben elkövetett nagyértékű csalás fogalmát...A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
válasz
morgyi #24045 üzenetére
A termeszetgyogyaszat sajnos pont azert veszelyes, mert a neve alapjan az emberek a termeszetes gyogymodokra asszocialnak. A termeszetgyogyaszat altalanossagban a vizereket, kezratetelt, auralatast, ilyesmit jelenti.
A termeszetes gyogymodok a normal orvoslas reszei, akar az is, hogy aludj tobbet, egyel tobb zoldseget, mittudomen.
while (!sleep) sheep++;
-
válasz
Directors #24038 üzenetére
ha voltál beteg, az eleve nagyon jól véd minden kutatás szerint. ha erre még rá is oltottak egy amúgy egyáltalán nem rossz Janssennel, akkor szerintem tök rendben vagy. aki nem volt beteg és úgy kapott, ott jobban rezeghet a léc.
-
morgyi
nagyúr
Jaaaaa, akkor én rohadt nagy félreéltésben éltem eddig. Azt hittem hogy a természetes alternatív gyógymódokat takarja.
Mint a gyógynövények, a masszázs, a hagyományos kínai orvoslás ilyenek.Nem pedig ilyen öngyógyító energiákat, ásványi energia terápiákat és tsait.
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
urak, fejfájós, hurutos köhögős, hőemelkedéses, picit magas pulzusos, jól esik lefeküdnis nyűgje volt-e mostanában bárkinek? (mármint a deltán kívül
) amolyan általános erősebb felső légúti.
holnap jön antigén teszt, ha nem javul, orrbadugom magam...
-
Micsurin
nagyúr
Egy hete durván, nem tartott 3 napig se.
Nyáron már megszoktam a retek klíma miatt... szeretem, hogy az emberek 3/4-e nem tudja beállítani és frigót próbálnak vele gyártani a belterekből.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt. -- Sapphire Pulse RX6700 10Gb Eladó, 105k, 35hó garancia
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest