Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz .OM. #9567 üzenetére

Nem tudom megmondom őszintén.

Szerintem a fegyver DMG miatt. Lehet jót fogtam ki. 98k-m van most AK-val, 102k Caduceus-szal. Nekem a DPS csak a fegyón és a modokon múlhat. Mert nem teszek plusz fejlesztéseket firearms-ra.

De egyébként, baromi nagy homály ez az egész stat rendszer.
    Leteszteltem kicsit 2 napja, hogy mi alapján írja a DPS, Heal, és képzettség értékeket.

Én minden nap zárásként mentek egy képet a karimról, hogy össze tudjam hasonlítani mennyit haladtam egy nap alatt.

És a minap próbálgattam a cuccokat kicsit. Pakolgatta össze vissza. És a következőt vettem észre.

Változtak a statjaim ugye ha jobb cuccot tettem be. De volt olyan, hogy betettem a jobb cuccot és minden maradt a régi. Hiába jelezte, hogy sokkal jobb lesz a statom. Felvettem és semmi.
    Kiléptem a játékból és akkor változott. De teljesen más értékre mint amit előzetesen írt. Aztán változik ha a fegyver van kijelölve, és ha felszerelés akkor is. Ezt a mai napig nem értem miért. Na, de az, hogy relog után is... az gáz. szerk.: Ja és mikor visszatettem az előző napi szettet akkor sem azt kaptam ami előző nap volt. Tök más statjaim lettek!!

Most van egy olyan gearem ami mindig ugyan annyit jelez minden képzettségre. Nincs az, hogy ha fegyver van kiválasztva akkor nagyobb a DPS. Nem, most mindig fix. De nem tudom hogyan csináltam..

Káosz nekem ez az egész.

(#9568) warcat Gold?! :F

Új hozzászólás Aktív témák