- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nem tudom megmondom őszintén.
Szerintem a fegyver DMG miatt. Lehet jót fogtam ki. 98k-m van most AK-val, 102k Caduceus-szal. Nekem a DPS csak a fegyón és a modokon múlhat. Mert nem teszek plusz fejlesztéseket firearms-ra.
De egyébként, baromi nagy homály ez az egész stat rendszer.
Leteszteltem kicsit 2 napja, hogy mi alapján írja a DPS, Heal, és képzettség értékeket.Én minden nap zárásként mentek egy képet a karimról, hogy össze tudjam hasonlítani mennyit haladtam egy nap alatt.
És a minap próbálgattam a cuccokat kicsit. Pakolgatta össze vissza. És a következőt vettem észre.
Változtak a statjaim ugye ha jobb cuccot tettem be. De volt olyan, hogy betettem a jobb cuccot és minden maradt a régi. Hiába jelezte, hogy sokkal jobb lesz a statom. Felvettem és semmi.
Kiléptem a játékból és akkor változott. De teljesen más értékre mint amit előzetesen írt. Aztán változik ha a fegyver van kijelölve, és ha felszerelés akkor is. Ezt a mai napig nem értem miért. Na, de az, hogy relog után is... az gáz. szerk.: Ja és mikor visszatettem az előző napi szettet akkor sem azt kaptam ami előző nap volt. Tök más statjaim lettek!!Most van egy olyan gearem ami mindig ugyan annyit jelez minden képzettségre. Nincs az, hogy ha fegyver van kiválasztva akkor nagyobb a DPS. Nem, most mindig fix. De nem tudom hogyan csináltam..
Káosz nekem ez az egész.
(#9568) warcat Gold?!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged