- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
golan7
tag
Lehet hogy vissza viszem a 55c835 - öt, előbb már az optikai kábelen is eldobta a hangot!
-
paulkaresz
aktív tag
ONem tetszik hogy ha Dolby Vision tartalom van a tévén (55c739), váltogatja a fényerőt. Kikapcsolni nem tudom. Másnak is feltűnt?
Korábbi verzióval nem vettem észre. Hol találom meg az augusztusi kiadást? Most V438 van rajta, ezt a legutóbbi OTA tudomásom szerint.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
paulkaresz
aktív tag
válasz paulkaresz #14506 üzenetére
A verzió helyesen MF1V520
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
djhir
tag
Azt be lehet valahogy állítani a C725-ön, hogy az EPG műsorújság nézése közben a tévé ne váltson vissza a nézett tv csatorna műsorára 5-6 másodperc után?
-
r3dwo0d
tag
válasz Korosiat #10422 üzenetére
Szia! Neked ez milyen FW mellett működik? Próbáltam a service menüben ON-ra tenni a tunnert, a keresésnél ausztriát kiválasztani, se kép se hang nem talál semmit. Az antenna jó, egy 6 éves samsungon hibátalnul megtalál mindent és a jel is stabil...
Esetleg bárki másnak ötlete, miért nem működik a DVB-T2, vagy mivel lehetne tesztelni a HW-t?
Előre is köszönöm! -
Geza74
tag
Frissítettem a táblázatot (12:52).
(Egyelőre még kezdetleges fázisban van, de az ár összevetések miatt remélem van akinek így is hasznos lesz.)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UEJq3BTCglbJAhH9xkN1R-ZtTTYxNcEDDe0flf-hAbc/edit?usp=sharing
Jelmagyarázat a táblázat alján.
Az adatokat a TCL oldalairól vettem. -
parijani
tag
Sziasztok!
TCL 55C635 típusú TV-nk.Akármilyen alkalmazásra keresek semmit sem talál. Amikor vettük (kb 3 hónapja), akkor még simán megtalálta pl a Kodit is. A keresés is elég furcsn működik, mert rákeresek, majd szép magyarosan felolvassa Sorry, something went wrong! üzenetet. Bár az is fura, hogy a keresésnél nem tűnik el a bilentyűzet, csak felvillan.
A kodiban keresve plugin-ekre ki is fagy, azzal nem is próbálkozom, de azt betudtam a Kodi hibjának, de most a Tv-n akartam telepíteni egy alpaklmazást, de a már említett hibát dobja, olyankor is ha már egy telepített alkalmazásra keresek rá. Remélem nem kell full reset és kezdeni elölről az egész állítgatást...
Van valami javaslat, hogy mit próbáljak?Köszi!
-
parijani
tag
nem oldotta meg. A rendszer/újraindítás figyelmen kívül hagyja a gyorsindítást, de a biztonság kedvéért megicsináltam a gyorsindítás tiltással is, illetve áramtalanítás. A telepítés működik, ha kézzel nyomok rá egy alkalmazásra, illetve a már telepítettek is elindulnak, de a keresője nem talál semmit.
-
Gino20
őstag
válasz golan7 #14517 üzenetére
Ha hosszabb teszt esetén is ilyen, akkor szerencsés vagy. Nekem a 432 sem orvosolta teljesen. Most optikával vagy már HDMI-vel is jó?
frissítés után én csináltam egy reset shop -allt és utána nem engedélyeztem a frissítést és nem is frissült magától. Megnéztem 462-ig talált fw-t, de nem engedtem rá.[ Szerkesztve ]
-
-
djhir
tag
Azt be lehet valahogy állítani a C725-ön, hogy az EPG műsorújság nézése közben a tévé ne váltson vissza a nézett tv csatorna műsorára 5-6 másodperc után?
-
-
parijani
tag
válasz vrsptr #14529 üzenetére
Köszi! Én simán gépelem, a mikrofon tiltva/kikapcsolva van. A play store-t nem is találtam a home oldalon, csak a beállítások/rendszer/alkalmazások alatt. Onnan megy, meg találja, de ez valóban ennyire körülményes? Elég vicces, mert kb pont az a része nem működik, amire ki lett találva, teljesen felesleges ez a google tv, lehetne rajta sima android is...
-
Mr.Iksz
tag
Sziasztok.
Tcl c728as tv-m van.
Optikai kábelen kötöttem össze erositovel,de késik a hang,kb 0,5mp 1mp-t a képhez képest. Akartam allitani a kesleltetesen,de ah nezem,az optikai kimenetet nem allitja. Van valami ötlet - esetleg valami szervizmenű (?),amiben ezt lehetne állitani?[ Szerkesztve ]
-
Stealth
senior tag
válasz parijani #14521 üzenetére
Helló,
Én úgy oldottam meg, hogy ugyanazzal az email címmel jelentkezem be a tv-re, mint a telefonra. Így telefonon megkeresem az alkalmazást, kiválasztom, hogy a TV-re kérem telepíteni és ennyi. Felteszi, használom. Telón gyorsabb az ügyintézés mint TV-n.
-= Stealth =-
-
rankesz
veterán
Most szólt az emag app hogy a 65c839 ára 430 lett, ha valakit érdekel [link]
-
vrsptr
aktív tag
válasz parijani #14530 üzenetére
Én se értem hogy ez mért így van.
Stealth: Hol lehet kiválasztani telefonon hogy a tv-re telepítse? És pl. A Telekom TV GO-t hogy tudom feltenni tv-re? Mert azt én tv-n nem találtam. Ugyanazzal az e-mail-el vagyok készülékeken.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
-
Stealth
senior tag
-
Geza74
tag
Frissítettem a táblázatot (18:00).
4 tévé ára változott tegnaphoz képest (lásd sárga mezők).
__________________________Akit érdekel: csináltam egy (ár)összehasonlító táblázatot a TCL tévékről.
Egyelőre csak az 55 és 65 collos verziók vannak rajta, lehet ez így is marad (bocsánat).
Igyekszem kiegészíteni egyéb információkkal is, ahogy az időm engedi.
(Egyelőre még kezdetleges fázisban van, de az ár összevetések miatt remélem van akinek így is hasznos lesz.)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UEJq3BTCglbJAhH9xkN1R-ZtTTYxNcEDDe0flf-hAbc/edit?usp=sharing
Jelmagyarázat a táblázat alján.
Az adatokat a TCL oldalairól vettem.Délelőttönként igyekszem frissíteni.
-
djhir
tag
Kicsit nyomatékosítanám a kérdésem, mert nem hiszem el, hogy valaki ne tudná a választ. Tudom, másoknak nem fontos ez az opció, talán nem is használják, de nekem igen.
Tehát: Azt be lehet valahogy állítani a C725-ön, hogy az EPG műsorújság nézése közben a tévé ne váltson vissza a nézett tv csatorna műsorára 5-6 másodperc után? -
crm
csendes tag
Sziasztok! A vb meccsek közben azt vettem észre, hogy amikor mozog a kamera, a fű teljesen elmosódik, egy zöld massza lesz belőle. Amint megáll a kamera, újra normálisan jelenik meg. Lehet ezen valami beállítással javítani? C728-as tv, 473-as szoftverrel. Köszönöm.
-
Saccco
nagyúr
Intelligens kép ki.
Kép / speciális videó / képtisztaság alacsony minden
Mozgás / kép tisztaság ki, mondjuk nekem ez be van kapcsolvaVagy csak játsz egy sort ezekkel, amíg olyan kép és mozgás lesz belőle, ami tetszik.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest