Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raider21

    aktív tag

    válasz DJ. Ru$y #94801 üzenetére

    Ha jól emlékszem, még egri vagy Eger környéki előfizetőknél láttunk itt a fórumon Vectoring gyanús HGW kimentéseket.

    A Vectoring igen pozitív hatása kb. 1100-1200m hurokhosszig érzékelhető érdemben, így 1 - 1,2 km -ként telepíteni kellene egy újabb mini DSLAM -ot vagy mit. Ebből kiindulva pedig eléggé költséges lenne a kiépítése, főleg a '90 -es évek közepe előtt épült Matávos, vagy még régebbi rezes hálózatokon. A később kiépített telefonhálózatoknál még esetleg lenne a bevezetésének realitása, de hosszútávon egyértelműen az optikának áll a zászló.

    A korábbi modemek, meg HGW -k cseréjét a T szerintem egy, a kvázi kötelező új eszközre átállni, és az ingyen cserét csinálunk szlogen kihangsúlyozásával, szerintem az előfizetők többségénél kb. gond nélkül megtudná oldani, ha akarnák, és meglépnék a Vectoring bevezetését, az arra alkalmas rezes területeken.

    '15 -óta nincs róla döntés, legalább is így láttam egy akkori őszi keltezésű, a neten elérhető powerpoint dián pont a napokban. Így lassan már 3 éve volt a technológiáról szó hivatalos dián, ahol inkább a Bonding volt kiemelve, és abból az eltelt 2-3 évben gyakorlat lett ott, ahol van elegendő szabad érpár.

    Jelen tudásunk szerint van pár teszt terület, amelyekből a szekszárdi pilot ismert itt a fórumon.

    [ Szerkesztve ]

    raider21

Új hozzászólás Aktív témák