Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ben9412

    csendes tag

    Sziasztok! :)
    Tanácsot szeretnék kérni. Pénteken megrendeltem a 100-as csomagot. Hétvégén be is aktiválták. Azonban 100 megabitet alapból a hálózat nem tudja, nagyjából csak ~75 megabit jön át.
    Ezzel kapcsolatban megkerestem az ügyfélszolgálattot akik hibaként felvették a dolgot. Mai nap folyamán a szerelő telefonált, hogy a hálózat ennyire képes, többet nem tud és hívjam az ügyfélszolgálatot bonding miatt, mivel csak azzal van lehetőségem elérni a 100 megabitet. A szerelő állítása szerint neki nincs jogosultsága a bondingot elindítani.
    Az ügyfélszolgálatot felkeresve a bondinggal kapcsolatban azt állítják már így is bondingolva van a szolgáltatásom (Speedport Entry 2i hgw-m van) és csak ennyire képes a hálózat és nem tud ezzel mit csinálni.
    A szerelő szerint elvileg bondingolhatók, az ügyfélszolgálat szerint nem. Az ügyfélszolgálat meg folyamatosan ide-oda kapcsol és nem jutok sehova lényegében. Ez esetben nem lehet semmit tenni? Lényegében fizetem a 100 megabites netet és kapok 75 megabitet? Ha a hálózat nem tudja a 100-at akkor miért engedték megrendelni? (Megrendeléskor nem esett szó hgw cseréről és bondingról sem, csak a profilt aktiválták.)
    Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat! :)

    DSL Link Information:

Új hozzászólás Aktív témák