Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanislav84

    tag

    Sziasztok!

    VIII. kerületben lakom, itt a T-home csak kábelnetet tudott megvalósítani. Nemrég Magenta1 csomag keretében Netmánia XXL csomagra váltottunk és működött is pár nap után. Számomra fontos volt a feltöltési sebesség is, ezért választottuk ezt. E hét szerda óta viszont jelentkezik egy elég kellemetlen probléma... bizonyos időközönként egyszerűen megszakad az internetem, vagy a le/feltöltési sebességem drasztikusan lecsökken. Ha speedtestet nézek Magyarország rendben van, de amint kiválasztok egy külföldi servert tesztelésre a le/feltöltésem a töredékére csökken. Ez eddig nem volt jellemző.

    Játék, de akár bármilyen beszélgetés során (Skype, teamspeak), esetleg stream során elkezd akadozni a netem. Valószínűleg holnap már hívom a szolgáltatót ez ügyben, de megkérdezem itt is hátha tapasztaltatok valami hasonlót.

    Egyik ismerősöm azt mondta, hogy nála is hasonló a helyzet néha, és hozzá kimentek, és azt mondták neki, hogy a T-home csak Magyarországon belülre garantálja szerződés szerint az internetet. Ez azért kicsit kiábrándító lenne így a 21. században.

    Minden segítséget megköszönök.

Új hozzászólás Aktív témák