Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Renato1993

    tag

    Sajnálatos módon búcsút kellett intenem a Telekomtól, valamiért nem akartak 500/100-as netcsomagot adni, rádásul olcsobban mint az eddigi 20/1-es, ki érti ezt? :F
    (De a szemét DIGI ráadásul jelenleg 500/200-ad az ígért helyett, fúj!) :(

    Na mindegy, így a szurkálódás, sokak számára szívfájdítás, a hezitálók számára pedig egy kis rejtett infó után az lenne a kérdésem hogy az utolsó számlán az egész fennmaradó hónapot kifizettetik, vagy napra arányosan a mai nap, plusz 8 napot?

    Plusz volt egy kis vitám is velük (visszabb olvasható a topicban) hogy mennyi is a havidij hűség nélkül hienas területen, és a telefonos és személyes üfsz totál az ellenkezőjét mondta mint a webes üfsz, de ez majd egy későbbi kör lesz úgy érzem, és lehet a felügyeleti szervek is részt vesznek majd benne, ugyanis erzek egy kis fogyasztó szándékos megtevesztese dolgot a sztoriban.
    És most már megszivatni se nagyon tudnának emiatt, mint ahogy sugallták egyesek hogy miért nem érdemes szivozni a T-vel.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD

Új hozzászólás Aktív témák