Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagymakki

    csendes tag

    válasz T-online #1 üzenetére

    T T-online!
    Most nem beszélnék a Telekom zűrös,kifürkészhetetlen tetteiről,amit velem platina,majd aranykártyás (árcsökkenés) ügyfelükkel követnek el.
    Az,hogy jóformán semmi sem működik megfelelően az megszokott. Nem is ezzel foglalkoznék.
    Szeretném kérdezni,mitől lehet az,amikor a televíziómat kikapcsolom,majd,mondjuk fél óra múlva bekapcsolom,akkor az IPTV-nek nincs hangja.Vagy újra indítom a beltérit,vagy a HDMI kábelt kihúzom,majd visszadugom (ez a gyorsabb) akkor lesz hangja. Már a második beltérit cserélték ki. Amikor az elsőt cserélték -még augusztusban,az előtt minden bekapcsoláskor ez történt. Október 21.-én újra kicserélték.Ma már ismét nincs hangja,csak ha újraindítom,vagy ha a kábelt ki be dugom. Szerintem a központban van a gond,lehet kicsi a hang jel,stb. Nem értek hozzá. A kijáró szerelőkre semmi panaszom nem lehet. Már mindent kicseréltek. Az oszloptól a modemig a kábelt,az erősítőért is felmásztak egy másik oszlopra. Bent a központjukban valami nagyon nem stimmel. Mondjuk ez ügyben bőszen levelezek,arra naná,hogy nem válaszolnak. Végére-de nem ez ügyben-azt hiszem marad a Hírközlési felügyelet.
    Csak hogy értsed. Vezetékes vonalam volt,meghibásodott,bejelentettem,azt mondták netes telefonom van-naná,hogy nem az volt. Három nap után,tiltakozásom ellenére is az lett. Jó mi???? Ezzel majd foglalkozik a hatóság.
    Mi a fene lehet ezzel a szerencsétlen IPTV-vel???
    Mindegy már kihúzta a kábelét a DIGI,jövőre lejár a hűségnyilatkozatom,átnyergelek-ezt az internet miatt fogom megtenni. Az is hol működik hol nem. A garantált 10Mbit/sec /a 30-ból ennyi a garantált/ -ből,időnként jó ha megvan (kábeles csatival mérve,nem wifin) 2-6 Mbit/sec. A Tkom saját oldalán mértem,be is küldtem emailban- persze arra sem válaszoltak. A telefonos ügyfélszolgálatosok mindig nagyon kedvesek,segítőkészek,de ők ugye mindenben nem tudnak segíteni.
    Szóval kérlek,ha tudsz valami rafináltságot a hol van hangja hol nincs,kérlek írd meg légyszí. Az email címemre is írhatsz,ha nem túl fárasztó :) :) :) A televízió hibát felejts el. Szuper Panasonicom van. Mindig tv-t is használom,ha HD adást akarok nézni.
    Szíves válaszodat várva,üdvözlettel: nagymakki

Új hozzászólás Aktív témák