- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Ez a gáz és villany szolgáltatás nem nagyon akar normálisan működni a telekomnál.
Rengeteg ismerős rokon szívott már ezzel a telekomos gáz meg villany izével, de ez a Homáros történet visz mindent. Az illető vett egy házat és a befizetéseit túlfizetés címen az előző tulajnak visszautalták..
[link][ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Roli27 most mikor fognak ezek az új dolgok kiderülni? Főleg az árakra lennék kiváncsi
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
és djculture
Köszi, akkor nem vagyok egyedül..
-
djculture
félisten
-
-
jbl
aktív tag
Garantált letöltési sebesség 1 Mbit/s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szét basza az ideg, hogy ezek azt csinálnak, amit akarnak!!!!!! -
Soulfly842
addikt
válasz zoli62 #46279 üzenetére
Mivel mától tájékoztatás adható az üzletekben is így néhány publikus dolog.
- az interaktív sat és a sat azonos áron fut mostantól
- Vezetékes telefon pozitív irányba változott visszahozták a hoppánál pl. azt ami az első variánsánál volt (nem csak vezetékes irányba jár az 5000 Perc, hanem Telekom mobil irányba is (eddig utóbbinál 201108 óta talán, ha jól emlékszek fejből 200 perc volt csak)).
- Az alap díjcsomagnál minden mobil és vezetékes irány 30Ft/perc lett... Tel+internet olcsóbb lett, tv egy szál magában hajszálnyival drágább, de triplában ált. jobban jár az ügyfél (fentebb említett regionális ajánlatnál kevésbé, eggyel alatta lévőnél nagyobb kedv.). (Erről hiába kérdeztek)
Az alaphoz megszűnt a körzeten belüli opció (1000 ft) és a régi belföldi opció (1350)
Az új opció minden vezetékes normál díjas belföldi irányába 100 óra beszélgetést foglal magába (havi 1000HUF)
- Ha valaki új porfóliós termékekre vált, akkor a pstn-re nem jár dupla/tripla kedv. Váltani kell digitálisra a dupla/tripla kedvezmény miatt.(#46276) zoli62
"Összességében így emelkedni fog a havidíj. Ráadásul, ahol "hiéna á"r van érvényben, ott, mint előbb említettem, a kedvezményekkel csökkentett díjnak számítják a 20 %-kát, így a tényleges havidíj mindenképpen kedvezőtlenebb lesz, mint eddig."
Nem!
Egy valamit elfelejtesz, hogy a jelenlegi számlán is három kedvezményt biztosító tétel szerepel:
- Dupla/tripla kedvezmény
- Hűségidő kedvezmény
- Speciális kedvezmény.Nyugi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #46312 üzenetére
Az 5000 perces bővítés telekom mobil irányba, a régi előfizetőkre is vonatkozik?
-
Soulfly842
addikt
válasz #41133696 #46313 üzenetére
Automatikusan nem, váltani kell az új akcióban résztvevő csomagokra.
Viszont, ha a telefont változtatod az új díjcsomagra, akkor az internetet és a tv-t is kell, mert bomlik a kedvezmény.
Ergó, ha van egy triplád és csak a telefont változtatod az új díjcsomagra, akkor:
lesz egy telefon (ami árát tekintve, mintha egymagában lenne)
és egy dupla kedvezménnyel rendelkező internet+tv (a régi díjcsomagok szerint).Mindhármat módosítod, akkor mehet
-
djculture
félisten
válasz Soulfly842 #46315 üzenetére
Ja és mivan azzal hogy az internetcsomagoknál a garantált érték a béka alsó fele alá került ?
-
törölt tag
Felkerültek az új árak a weblapra.
-
bul07
nagyúr
És ha én pár napja hosszabbítottam 2évre IPTV CS + NetMánia L akkor ha az új kedvezményekkel jobban jönnék ki válthatok valahogy?
Amúgy most engedett belépni a honlapon semmi rendkívüli változást nem láttok
De igen pár napja telefonon intézett hűségidő hosszabbítás még nem látszik(#46317) Roli27
NetMánia L-nél még csak üres részek vannak az áraknál[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #46315 üzenetére
Hát akkor ezzel meglőttek, mert:
Muterom telefonja analóg, tehát elvileg ha váltana digitálisra akkor menne nála a dolog, de ismeri, hogy itt mekkora szívás volt a váltással, inkább marad a 200 percnél
Ami meg engem illet. A négy szolgáltatásból, csak maximum annyit tudnék variálni, hogy a SAT TV-t rendelném át Interaktív SAT-ra. Telefonból digitális hoppá van, azzal sok mindent nem lehet kezdeni, pláne hogy 2015 végéig hűség is van rá, szóval még az sincs, hogy egyhónap lenne hátra, és akkor felhívnám őket, hogy újat szeretnék kötni.
VDSL-ből az itt nyújtható maximumomat kapom, azzal sem lehet mókolni
Egyébként az Invitel is alakít:
Eddig a címemen elérhető volt a 60 Mbps-os net is, de most az egész városban ez a maximum
-
bul07
nagyúr
válasz #78121280 #46321 üzenetére
Ha jól nézem Családi HD olcsóbb lett , 2évvel 4400Ft (bár nem biztos mert nem megy a régi ára fejből)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soulfly842
addikt
válasz djculture #46316 üzenetére
Hát... egységesített lett a termékportfólió
(#46318) bul07
"Amúgy most engedett belépni a honlapon semmi rendkívüli változást nem láttok
De igen pár napja telefonon intézett hűségidő hosszabbítás még nem látszik"Lehet félúton migráltak az új rendszerbe
(#46320) GoodSpeed
De... lehet váltani minddel... Máskülönben, ha csak az egyiket váltanád akkor nem kapnád meg a kedvezményeket. Itt a 60 napos szabály nem játszik... olyan mintha teljesen új díjcsomagra váltanál.
Azért frissítgetik lassan a dolgokat Az egyiken már jó, a másikon félig
Itt is látszik, hogy más lett az árlogika.
Eddig 2900 Ft volt két évvel a hoppá, 3400 1 évvel (tripla kedv.)
Ez mindenképpen kedvezőbb
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #78121280 #46324 üzenetére
Én a duplát néztem , ki használ már vonalas telefont (még mamám is mobilozik)
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #46326 üzenetére
Család azon része akikkel beszélni szoktam egy flottában van így ingyenes , a többieket meghívom a havidíjból és még így is se beszélem le a havidíjam összegét (Fidesz flotta is létezik belépni meg gyerek játék és máris van egy jó mobil előfizetés ami mellet luxus a vonalas)
Amúgy is idegenkedem a vonalastól, meg ki ül otthon mikkor eszébe jut telefonálni , 24/48-ba dolgozok a család többi része se ül otthon így ki venné fel ha azon keresnének, kitolás azzal is aki akar valamit tőlünk mert nem veszi fel senki, mobilnál meg célzottan lehet keresni az illetőt
-
djculture
félisten
Mobilom nekem is van úgy 17 éve de mindig is feltöltős volt. Még pannonal indultam utána 2003-ban léptem át a telekomhoz Én az előfizetős mobiltól idegenkedem nem lehet kontrol alatt tartani a költségeket. Flottát meg végépp nemtudom hova tenni. Egyik csaj is egy ilyenben van, most emelték kétszeresére a diját egyik napról a másikra kilépni meg nem engedik.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #46328 üzenetére
11Ft/perc 1másodperces alapon , azon nem sok kontroll kell, és nincs hűség ha nem vesz az ember telefont
Email ment csakhogy néz rá a csomagra
Amúgy nekem önkormányzatos flotta van , itt falun vagy 100 előfizetés van benne egymás között ingyenes, amúgy meg 16Ft/perc másodperc alapon 2900Ft havidíj , és ezt a összeget se szoktam lebeszélni viszont ha váltanék más csomagra akkor meg túllépném a 3000Ft-ot havonta így mindegy hogy nem használom ki akkor is megéri
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan lehet kideríteni, a szolgáltatóm milyen korlátozásokat tart fent a netemen?
Multiplayer játékoknál nem tudok szervert csinálni, csak már meglévő játékokhoz csatlakozni.
Több játéknál is ez a gondom. De mielőtt panasszal fordulnék a szolgáltatómhoz tudnom kellene mi is a hiba/mi van szabályozva amire nekem szükségem lenne.Remélem tudtok tanácsot adni.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Nem tudom hogyan kell portot nyitni meg nálam egy kicsit kacifántosabb a helyzet.
Falun lakom. A Rétsági kábel szolgáltatótól kapom a netem. Aki ha jól tudom a telekomtól.
Az IP-címed: 84.1.98.66
Az IP-címedhez tartozó számítógépnév: nms.rksz.sys.ikron.huKoax kábelen bejön a net a Cisco EPC-3010 modembe.
A hibát meg már lentebb írtam. De most főként Race07-el akartuk tolni a haverokkal, de én nem tuok működő szervert csinálni/ők meg nem tudnak hozzám csatlakozni pedig minden jó mert akik évek óta játszanak vele átnézték nekem. Kicsit ha belenéztek láthatjátok minden át lett már nézve:[link]
Meg ha bármi gondom volt az előd topicban segítettek:[link]
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
wmati az előd topicban is a te tanácsod alapján sikerült gatyába ráznom a netet, azt írtam a szolgáltatónak amit az előd topicba írtál nekem
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Van ténylegesen sávszélesség korlátozás bizonyos adatforgalomnál? Nekem 50/5 Mbit/s -es csomagom van. Egyáltalán ez függ e az aktuális csomagtól?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
salapp
addikt
Érdekesek a változások.
Interaktív Sat-tv mostantól alap, ezek szerint minden beltériről elérhető lesz az archívum rész és a videotéka, de plusz 1.100,- ha felvételi funkciósat kérsz.Eddig az interaktív nem úgy volt, hogy archívum+videotéka+felvételi funkciót is tartalmazott?
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
wmati
addikt
válasz Predator2 #46333 üzenetére
Modem resetel semmi veszteni valód nincs hátulján kb 30 másodpercig nyomva kell tartani a sülyeszet gombot ha sikerült azt látod majd a ledeken utána szépen fel jelentkezik. Telekom oldalról ilyen nem nagyon szokott elő fordul.Szerintem ott Rksz nél akadhat el a dolog. Esetleg ki próbálhatod a saját gépeddel máshol vagy otthoni neted egy másik gépel ez sokat elárulna.
#46335) Kékes525 Nem tudok róla.
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
Másnak is random nem létező árakat ír a My T-home ?
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #46323 üzenetére
Paletta L 100 csomag van nálunk, mindjárt intézem
-
313313
addikt
Neten mikor lehet szolgáltatásokat megrendelni? Cím alapjáni kedvezmények mikor lesznek elérhetőek a neten is, illetve mikor lehet 3-as csomagot összeállítani, hogy kiválasztom és éppen írja az aktuális árat?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zoli62
addikt
Nyugodtan vagyok, de a saját Netmánia S díjcsomagomnál drágább lett az új Másrészt, ha valakinek lejár a hűsége, akkor listaáras lesz, hosszabbítani meg csak az új díjcsomagokra lehet, a régiekre nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #46339 üzenetére
A következőt csinálták: felbontották a Paletta L 100 csomagot, mivel jelenleg a Paletta csomagokat még nem tudják beaktiválni az új rendszerbe. Új MT ügyfél azonosítót generálnak, amihez új jelszó is társul. Amikor megtörtént a váltás, SMS-ben értesítenek illetve küldik el az MT ügyfél azonosítót, a távszámlába azonban már beregisztráltak. Amit még meg kell majd tennem, hogy a bankom felé új meghatalmazást kell küldenem, az új MT ügyfél azonosítóval. Maradt a SAT TV, direkt rákérdeztem, és azt mondták, hogy nem muszáj Interaktív SAT TV-re átállni. Nem is erőltettem, mert nekem ez így jó.
A Paletta L 100 helyett most Tripla kedvezményben van a Hoppá, a NetMánia M, és SAT Családi+HD+ minicsomagok+ 3 STB.
Lehet a Paletta L 100-at pihentetem, még nem döntöttem el. Az automata rendszer az imént hívott fel, hogy a Paletta L 100 csomag kedvezményemet megszüntették.
Szerk: A telefon egyébként olcsóbb lett 200 Ft-tal, és az 5000 perc T-Mobile irányba is él, az eddigi 200 perc helyett.
Egyébként a régi rendszerben lévő előfizetésem árai:
Az új:
Telefon:
Internet:
TV:
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
whatnot
őstag
Ha eddig én nem voltam T ügyfél, MT azonosító hiányában hogyan ügyintézhetek online?
-
313313
addikt
válasz djculture #46345 üzenetére
Gondolom arra gondolt ő is, hogy árak vannak már a honlapon, de megrendelni még semmit nem lehet, vagy jól eldugták azt a funkciót.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
T-tomzee
csendes tag
Az hol van leírva (ÁSZF-ben, vagy más hivatalos helyen), hogy az analóg telefont nem vonják be az új kedvezményrendszerbe? Ez elég nagy kitolás lenne.
-
törölt tag
válasz djculture #46343 üzenetére
Igen az van Nem látják a számlázási rendszerben az új MT ügyfél azonosítót még, illetve nem tudták biztosra mondani, hogy akkor most 2 évvel kitolódott e mindenre a hűség (nekem ez lenne a jó, mert maradok a T-nél), de azt viszont tutira állítják, hogy a hátra lévő részleteket nem számlázzák ki egyben az új MT Ügyfél azonosító okán.
Egyébként az ügyfélszolgálat is leterhelt, 1412 hívása utána a 0-s gomb megnyomására is az eddig 1-2 perc helyett 7-11 perc kellett, hogy egy ügyintézőt sikerüljön elcsípni
-
whatnot
őstag
Na jó ez egy vicc.
Az ingatlanra max. 20mbit-et lehet rendelni. Ha az 50mbit-et meg lehetett volna rendelni, akkor még a magasabb árat lenyeltem volna, mert legalább annyival többet tud.
De így már vicc. Digi ugyan csak 8mbit-et ad, de majdnem fél áron.A T-home hivatalosan is egy
-
whatnot
őstag
Díjcsomagot lehet választani, de megrendelni nem.
Vagy csak én nem látom, hol lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs