Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • StSanya

    őstag

    válasz Huroq #27860 üzenetére

    Nem igaz. Én 2011. augusztusában vettem egy Huawei táblát, akkor még DSL Családi mellé, 10 ezerért. Ez a hűségem 2013. augusztusában járt volna le. Decemberben, 10-e körül akartam volna másikat, mondom karácsonyra a másik gyereknek jó lesz, át is váltottam 1412-n az Netmánia M-re, kértem az olcsóbbik Ghoo 7000-st, csaj mondja, látja, hogy volt már rendelésem. Persze, mondom, de remélem nem gond, mire válasz, hogy nem, de karácsonyra nem ér ide. OK, nem gond, így hálisten gondoskodtam más ajándékról, mert 21-én (!) hív egy nő, hogy sajnos, még nem kaphatok tabletet, meg a hűségidőben se válthattam volna csomagot.

    Ezen mondjuk felhördültem, - a tablet nem érdekel, azt megértem - mondtam is neki, hogy ne haragudjon, 1) kolleginája szó nélkül megkötötte az új hűséget, pedig tisztában volt mindennel, én nem tagadtam le semmit, hallgassa nyugodtan vissza azt a beszélgetést, 2) mindig így váltottam feljebb a csomagok közt, soha nem volt probléma, hogy nem töltöm ki a hűséget, de nem kaptam értelmes választ.

    Végül is, 300 Ft különbség van a Családi DSL és a Netmánia M között, utóbbi ennyivel olcsóbb nekem, lehet ez bosszantja őket...

    "Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."

Új hozzászólás Aktív témák