Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz zst #155346 üzenetére

    Ahogy Ear001 fórumtárs is írta, gyanús, ha csak úgy bedöglenek ezek az eszközök, különösen, hogy még a típusuk is különböző... Más elektronikai eszköz nem szokott gyanúsan hamar kimúlni? Lehet nálatok/a környéketeken valami fogyasztó, ami „szennyezi” az elektromos hálózatot. Gagyibb kapcsolóüzemű tápok, hegesztőgépek például hajlamosak ilyesmire (főleg nagyobb teljesítményűek, pl. környékbeli műhelyben), ami erre érzékenyebb eszközöknél okozhat zavart/idő előtti kimúlást. Az érzékenyebb/drágább elektronikai eszközöket érdemes lehet jobbfajta szünetmentes tápról üzemeltetni.
    Mondjuk a nehezen betöltődő oldalak utalhatnak sima DNS problémára is. Érdemes lehet kipróbálni másikkal, pl. a Google- vagy a Cloudflare-féle elég stabil szokott lenni, megfelelő rendelkezésre állással.

    #155347 Sz_Imre: Az infláció pont azt jelenti, hogy kb. ennyivel nőttek a kiadásaik. Kivételesen nem feltétlenül a plusz profit miatt emelnek, hanem azért, hogy ne csökkenjen annyival a bevételük reálértéke. Pont emiatt nem lesz rosszabb a szolgáltatás minősége, de ez nem egyenlő az extraprofittal, amiből esetleg javítani lehetne rajta...

Új hozzászólás Aktív témák