- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erős ajánlattal jelentkezett a szerverpiacon az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyelőre nem lesz friss csúcstábla a Xiaomi kínálatában
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
👍
Ez már viszi a 6 -os pálcátMegérett az "AI" a pusztulásra.
-
-
tibaimp
nagyúr
Miért adnak a prémium tápokhoz hordtáskát? Én is kaptam az FSP-hez de, hogy miért?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
hapakj
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=a0SzldI9_Vw
S igen tényleg lényegében csak extra szemét az a táska. Én az se értem miért csomagolnak ennyi kábelt egy moduláris tápegységhez. Én nem is vettem egy nagyon komolyat, de a kábelek felére szükségem se volt.
Sokkal jobb lenne ha szabványos lenne a tápegységek között (mert ha jól tudom nem az), s mindenki annyit vehetne amennyire szüksége van. -
Moonwolf
senior tag
Egy ilyen táppal már simán kifűthető egy normál méretű szoba! A kellemes a hasznossal. 24/7-es renderelés mellett nem kell télen fűteni, viszont nyáron meg ennek is kell a klíma!
Jó cucc!=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Dragon3000
veterán
-
NKing
tag
"Sokkal jobb lenne ha szabványos lenne a tápegységek között (mert ha jól tudom nem az), s mindenki annyit vehetne amennyire szüksége van."
Annyit és OLYAT vehetne... mert ugye tudjuk, hogy mennyire macerás egyedi kábelezést összehozni ebből adódóan. Csatlakozó-kompatibilitás, kábelek hossza, borítás kérdése... már nyugodtan lehetnének szabványos moduláris kábelek és a minden moduláris táppal kompatibilis kábelszettek külön. De tartok tőle, hogy a tápgyártók kiakadnának, mikor Pistikénél leég az 1500W-os PSU (+ peches esetben az egész milliós konfig...), aztán állapítsa meg, hogy a tápegység volt hibás, a kábel volt rossz, a user nem tudta mit csinál, esetleg mindhárom... Talán ezért nincs is
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Amúgy nagyon rendben van, az ára meghát az annyi.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Sanchez638
addikt
Ilyen tápoknál már nem lehetne esetleg titanium hatásfok? Ha már létezik és itt van 2200w...
Számom az adatlapomon.
-
aktív tag
Seasonic már tudhat valamit, készülnek az új Geforce generációra?
-
wolfman
veterán
válasz Sanchez638 #14 üzenetére
Ugyan ez jutott eszembe. Majd biztos 3 év mulva plusz bevételért.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Dragon3000
veterán
válasz Sanchez638 #14 üzenetére
Amelyik atx 3.1-es tápokról voltak eddig cikkek, egyik se volt jobb platinumnál, de lehet csak nem írtak a titanium megoldásokról.
-
válasz Dragon3000 #17 üzenetére
Ha jött volna, lenne róla hír is.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
nexplo
őstag
Milyen gépbe kerül ez a kis darab táp? Én a konkurencia helyében vissza vágnék egy 2500W-os darabbal azonnal, hogy már csak azért se na
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Multi GPU-s munkaállomások/szerverek leginkább. Esetleg extrém tuningos rigek.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
nexplo
őstag
válasz Sanchez638 #24 üzenetére
Nekem 14900K van egy "öreg" 3090 ultra OC kártyával. Nyílván ezt lehetne 4090-re cserélni de még mindig köszönő viszonban sem vagyok egy ilyen táppal
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Gondolom, nem is folyékony nitrogénnel, meg szárazjéggel döntögetsz órajelrekordokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
TheHardOne
tag
A kábelcsatlakozókat (illetve azok helyigényét) elnézve jól látom, hogy nagyjából kijelenthető, hogy teljesítmény szempontból ez az ATX (3.1) vége? Azaz ekkora formátumban kb. ekkora teljesítmény érhető el? Csak mert amilyen irányban az utóbbi időben haladnak a CPU, GPU watt igények, ez karcsú lesz már bőven az évtized vége előtt is (jövőre ugye 2025, tápot azért jellemzően 5+ évre venne az átlag).
Főleg ugye úgy, hogy én a magam részéről szeretek 50% kihasználtság körülre méretezni, a maximális hatásfok (+ esetleges tartalékképzés a jövőre nézve) érdekében.
Azaz új tápformátum kell majd, ahhoz új ház és alaplap formátum stb., ami azért eléggé felforgatja majd az állóvizet. SFX-ről nem is beszélve. Vagy majd megy a trükközés, hogy éppen melyiken mennyi 16pin/8pin/6pin kerül az adott változatra és az alapján kell válogatni? -
Dragon3000
veterán
válasz TheHardOne #32 üzenetére
Folyamatosan van terhelve a gép? Ha nem, akkor terhelés alatt jó lesz a hatásfok, ha 50% terhelésre tervezed, de alap használat mellett meg nagyon rossz. Ha 50% helyett 80 körülire tervezel terhelés esetében, akkor 1-2%-kal rosszabb lesz a hatásfok, de alap használat mellett sokat fog javulni. Persze mindenki máshogy tervez.
-
jerry311
nagyúr
Miert kell ra C19 csatlakozo?
2200 W meg 10 A-n belul marad. -
Tisztelt Admin!
Ez az egység viszi az alábbi számítógépet? Köszönöm!
Intel Celeron 433 MHz
DDR 128 MB (most vettem a vásárban hétvégén)
AGP S3 Trio
4 GB kerregős
Üdvözlettel és kellemes karácsonyi ünnepeket!
Kapás Pista, TiszamogyorósAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- A Google szerint gondot okozna, ha felnyitnák a Play Áruházat
- Erős ajánlattal jelentkezett a szerverpiacon az AMD
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája