Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz vacs #147484 üzenetére

    Biztos nem vagy vele egyedül, de attól még ez szerintem elfér megfontolandó érvként a saját router használata mellett.
    Engem például zavar. Idegen városban meg amúgy is inkább maradok a mobilnet mellett.
    Ha úgy gondolod, hogy az előfizető wifi-sávszélessége egy újabb, az előfizető által használt csatornán (és antennán) sugárzott hálózat miatt egyáltalán nem csökken, olvass utána, hogyan működik a wifi :K De még ha nem is észrevehető mértékben csökken a sebesség (illetve pontosabban a throughput), sokaknál instabillá tette a HGW-t a megjelenő új hálózat, aztán csak néztek, hogy miért romlott el csak úgy egyik napról a másikra...

    #147485 DrDoktor: Látom, csak úgy tolonganak a fórumtársak is, hogy beírják helyetted a topik keresőjébe az „apk telepít” kulcsszavakat... Pro tip: ha egy egyébként aktív topikban nem jön válasz egy kérdésre, annak oka van ;)
    Ha meg kipróbálta volna, azóta már rég tudná a választ a kérdésére

    #147487 DrDobos: Fut az adott portot használó alkalmazás, amikor nézed ezen az oldalon?
    Egyébként be kell állítani egy porttovábbítást. Használd a topik keresőjét, vagy bármelyik nevesebb keresőt, rengeteg leírás van róla, hogyan kell. Valószínűleg az előző HGW-n is megcsináltad, csak már elfelejtetted.
    Vagy azon engedélyezve volt az UPnP, ami nem annyira ajánlott egyébként. Kipróbálhatod azt is, hátha azzal menni fog (HGW admin felületén elvileg lehet engedélyezni). De hosszabb távon jobb megoldás a porttovábbítás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák