Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz #46824192 #136130 üzenetére

    Vannak új tagok és olyanok akik ritkán járnak ide, ők fogják megkérdezni.
    Pont nekik szól. Hátha olvasnak egy kicsit, mielőtt kérdeznek, így minél többször szerepel, annál jobb. :)

    Az ember társas lény , szerett "beszélgetni"
    Próbálj meg becsatlakozni egy beszélgetés közepébe egy random kérdéssel anélkül, hogy egy kicsit is figyelnél, hogy egyáltalán miről is van szó, vagy legalább megpróbálnád csendben kideríteni/leszűrni, hogy volt-e/lehetett-e már szó arról, amit kérdezni akarsz, és nézd meg a kapott reakciókat. :)

    nem értem a logikát
    Persze, hiszen megint nem azért olvastál, hogy értelmezd, amit olvasol, hanem hogy reagálhass rá, ezért ismét a hsz-emmel kapcsolatos, alapvetően téves elképzelésedet gondoltad végig, nem pedig azt, amit valójában írtam. Vagy csak simán félreértetted/elsiklottál a lényeg felett. De nem baj, segítek: a megoldás kulcsa a „a hasonló kérdések 90%-ában” kijelentésben keresendő.
    A hasonló kérdések 90%-a ≠ az összes itt feltett kérdés ;)
    (Crvsh3R kérdése például pont a maradék 10% /ami megintcsak a hasonló kérdésekre vonatkozik, ami ugyebár még mindig ≠ az összes itt feltett kérdéssel/ egyike szerintem, bár az általa kapott válaszokra adott reakciót nem teljesen értem, ezért is kérdeztem vissza a neki szánt hsz-emben.)

    Kijelentésed alapján bosszantó a kérdésekre válaszolni
    Hol is jelentettem ki ilyet? :F Annyit írtam, hogy a rendszeresen felmerülő és megválaszolt kérdéseket bosszantó újra és újra megválaszolni. Ezeket nem is szoktam már, csak általánoságban írtam róluk kis20i fórumtárs kérdésére reagálva, a neki szánt válaszomban.

    miért válaszolsz, vagy miért nem kevesebbre vagy egyáltalán nem?
    Mert szeretek legalább megpróbálni segíteni, ahol tudok. Viszont, ahogy ezt már régebben is írtam (többek közt neked is), ahhoz a segítségkérő közreműködése, illetve nyitottsága is kell a nem feltétlenül az ő elképzelése szerinti segítség elfogadására.
    Ahogy az angolok mondják, beggars can't be choosers.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák