Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kabelmania27

    Topikgazda

    válasz Kövi #115729 üzenetére

    Üdv!
    Első kérdésre: Sajnos a szolgáltató által biztosított ont hgw-t kell használni, de ettől még használhatsz saját routert, hgw-ből kitörlöd a pppoe felhasználónevet, lan 1 portra rákötöd a routered wan portját, routerben beállítod a pppoe kapcsolatot, után mindent a saját eszközöd fog végezni.
    Fizikailag megoldható lenne, mert az optikai eszközöknek szabvány csatlakozása van, viszont lehet a pppoe csatlakozást vissza fogja utasítani a rendszer, mert a szolgáltatók általában saját eszközt támogatnak, ami párosítva van a központi berendezéssel, ezért csak azon a területen működik.
    Másodikra: Iptv-nél kötelező a box, amit a hgw-hez kell utpkábelen keresztül csatlakoztatni, amennyiben hdmi-ről feltud venni az adások a tévé tudod használni, viszont ha van másolásvédelem nem biztos, hogy a felvétel működni fog. Amennyiben ragaszkodsz a boxnélküli koaxkábeles vételhez földi antennát kell használnod vagy ha van koaxos (kábeltévé) szolgáltatás az utcában akkor a netet és a telefont kéred a Telekomtól (így van kedvezmény) és a tévészolgáltatást másik társaságtól. Ennél az a hátrány, hogy két számla fog jönni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák