Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    válasz DBob #101908 üzenetére

    Tehát azért is én vagyok a hibás, hogy a TV csatornák eleve SD minőségben sugározzák a műsoraikat 2019-ben. Fantasztikus. Olyan rohadt drága lenne full HD kamerákat, stb. használniuk? Nevetséges. Meg az új filmeket is így csinálni.
    2008: Full HD TV kapható.
    2009: Avatar valódi 3D film nagyfelbontásban.
    2020-2025: az Avatar 2.-5. része 4K nagyfelbontásban, még fejlettebb 3D technológiával elérhető a mozikban.
    Már nem gyártanak 3D TV-ket, nehogy valaki otthon megnézhesse az ilyen filmeket ingyen, ingyen letöltve valahonnan, muszáj legyen moziba mennie, több milliárd dolláros profitot csinálva a készítőknek.
    2019: 4K és 8K TV-k kaphatók Mo-on is. Még ma is tele van a net, hogy mire haszálják a 4K felbontást, mert csak pár konzol és VGA tudja a 4K-t. A milyen TV-t vegyek topikban sokan még mindig konzolokhoz veszik ezeket.
    2019: Többféle 4K felbontású TV szolgáltatás is létezik már, lásd Japánban, meg a Netflixet, stb..
    2019: 100+ TV csatorna még mindig SD-ben jön 2,x Mb-es bitrátával minden kábel TV szolgáltatónál, többféle képarányban, nem csak 4:3-ban. A szolgáltatók a kevés 20-40 HD csatornáért plusz pénzt szednek, ami a havidíj harmadát kiteszi, persze gyenge 9 Mb-es (Telekom) bitrátával. Természetesen minden SD és HD csatorna agyon van tömörítve, hogy a telefondrótós hálózaton is lehessen IPTV. Hiába van valaki koaxon, vagy optikán, akkor is ezt kapja, persze drágán.

    Ezek után én vagyok a barom, hogy reklamálok, hogy nekem ez nem tetszik, mert lehetne sokkal jobb is. Még a kicsi full HD TV-met se tudom kihasználni, mert nincs mivel, pár HD adást nézek csak a 40-ből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák