- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakonyip95
tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire él még ez a topik, de hátha.
A problémám az lenne, hogy laptop procit pasztáztam és kicsuszott a kezemből és az alaplap és pasztás lett, hülye fejemmel, vagy csak kíváncsi voltam, de azóta is így használom, semmi gondja nincs, viszont nem túl esztétikus így, hogy némely foltom még ezüstszínű a pasztától (a naggyát letakarítottam már egyből természetesen!)
A kérdésem az lenne, hogy ami még maradt rajta azt mivel takarítsam le, hogy semmilyen alkatrésznek az alaplapon ne legyen baja, a különbőző alkoholok miatt... Mit ajánlotok?
Köszi! -
Petzval
senior tag
Olyan pasztát kentek rá ami olyan mint a ragasztó, főként a fehér ilyen. Én ezüstadalékosat használok ami szemcsés és nem ragad annyira.És az is baj hogy sokszor túl sokat kennek rá csak annyi pasztát kell használni ami az egyenetlenséget megszünteti.Én a processzor hűtősapkáját szoktam csak bekenni. A processzort meg ne tedd a foglalatba úgy hogy nem veszed le a hűtőről.
[ Szerkesztve ]
-
efren107
csendes tag
syasztok az a kérdésem hogy nem ad képet az alaplapom probáltam 1 rammal bios frisités esetleg a táp de a videokártya ventije mozog miért nem ad képet?
meg hogy a procit az mé van felragadva a hütöre? o.O -
versum
csendes tag
Sziasztok,a lenne 1 proci amire úgy rávan száradva a paszta mint a vakolat és nem jön le se isopropil se 96%-os alkohollal,de kapargatni nem szeretném mert grízes nagyon!Valakinek ötlet mivel szedjem le?????thx
-
SPC3RUN
tag
én elolvastam itt az összes oldalt,
aztán a nitrohígító mellet döntöttem, okosan.
teljesen jól leszedtem vele mindent a hűtőről és a prociról. -
Badman 4ever
őstag
Én speciel sebbenzint használok erre a célra, csak a patikáig kell elmenni az 1 literes üvegért...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Boborjan
csendes tag
Üdv!
A kérdés a következő: Hogyan lehet a processzor lábai közül eltávolítani a szilikonpasztát?
Mielött lehurrognátok, nem én kentem oda, így kaptam. Azt se tudom, hogy működik-e, csak gondoltam kipróbálás elött nem ártana megtisztítani. Nos? -
Savage5
senior tag
Hmm, nekem is jól jönne egy jó nagy tubus fehér! paszta, újra szeretnék mindent pasztázni (CPU, VGA, NB, stb., főleg a sok hűtőcsere miatt). Hol lelhetek ilyesmire rá, ill. mennyi lehet kb. az ára?
...
-
stol
addikt
válasz Veriakilis #48 üzenetére
Sini Kft.-nél.
Mihez kellene? -
Coyot
őstag
válasz Veriakilis #50 üzenetére
[link]
vegyszereknél vegyszer almenüben van egy 25cm3 is , bár azs em túl nagy adag.Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Veriakilis #50 üzenetére
de volt vmi netes felülete is a dolgonak,c sak enm emléxemacímre, google meg nem dobja ki
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Veriakilis #48 üzenetére
elektronikai üzletben próbálj, haver egyszer ott vett egy fél kilós vájlingot. esetleg google
Má' nem
-
Veriakilis
senior tag
Hol lehet kapni sima szilikonos hűtőpasztát nagyobb mennyiségben olcsón?
VeriakilisA spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #45 üzenetére
ja, aki használja a keresőt...
kicsit átvariálom, és akkor jó lesz.
most már ez az aktuális -
Winner_hun
titán
Asszem épp ez az aktuális: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
stol
addikt
És, LGA 775 esetében, mindez, hogy zajlik majd?
Kitépi foglalatostól? -
[HUN]Tyson
senior tag
Kösz mindenkinek, a csavarás lett a megoldás! (pedig már előszedtem otthon a fóliahegesztőt, hogy egy kis vákum társaságában belehegesztem egy zacsiba, mielőtt a hűtőbe teszem, hogy ne érje pára).
-
stol
addikt
válasz [HUN]Tyson #37 üzenetére
Én eltologálom a bordaszéléig, majd ott ''felcuppan''...
A hangysúly, a fordító mozdulaton van!
Lábakra vigyázni!
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz Rommel6600 #39 üzenetére
Hát mire azt a baxott nagy alu/réz tömböt felmelegíti... Épp ez a dóga... vigye el a meleget.
Egyébként a problámára a megoldást bezacskózás, 1 éjjelre fagyasztóba rakás v. óvatos elcsavarás vagy a penge jelenti. -
Rommel6600
őstag
vagy berakod a fagyiba és akkor kikristályosodnak a vízrészecskék, mert ugye vízbázisú, vagy elkezded hajszárítóval melegíteni a bordát, és akkor megmelegszik a paszta is és szintén le jön könnyen.
-
KrAt
veterán
Berakod a fagyasztóba, és elvileg egy idő után elválik egymástól..
Vagy vmi pengével minden oldalról alányúlsz, és elforgatod kicsit a pengét, eláltal elválik tőle -
[HUN]Tyson
senior tag
Hali Srácok!
A problémám a következő:
Vettem a 3200+-ra egy AC Freezer 64 Prot, előtte egy Glacialtech Igloo 7300 Light volt rajta. Vagyis még mindig az van rajta, mert le akartam cserélni, és hogy-hogynem, a hűtő kikapta a foglalatból a procit is. Jó rá van ragadva, pedig az Igloo gyári pasztája volt rajta.
Hogy a túróba lehet őket elválasztani egymástól? -
Shadows
senior tag
én sim pzs vagy fültisztító+hidrpgénperoxid(sebbenzin) ez jó nekem bevált
Én zalman pasztát tettem a procira meg a 6600gt alá és 50 fok a vf700-alcu-val 5v-on
terhelés alatt 60-65 C szerintem reális értékCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
prmcsk
addikt
Paszta és egyéb dolog eltávolítása bármiről: Nitrohígító,rongy,fültisztító.
Ha CPU akkor:Egy törölközőre lábbal lefelé rakom,a lábak így egyformán
''kapaszkodnak''.A rongy hegyét bemártom és nagy felületen azonnal takarítani tudok.A fülpiszkálót szintén bemártom és ezzel finomítok.
Tuti,gyors,old(csak azt,amit kell) és nem maszatol."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
S*Tom*
aktív tag
ÉN Titán TTG-S 104-et(ezüst) használok 3éve gond nem volt vele, hogy vezetike az áramot a titan paszták nem tudom. De miért is fontos ez ha csak a magra kerül
-
S*Tom*
aktív tag
Fültisztító pálcika+krémszappan simán leszedi a Titan ezüst pasztát. Az alkoholt meg inkább megiszom
-
Hikvision
senior tag
ezt talátam róla de itt sincs semmi konkrétum: Bővebben: link
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
De azt nemtom hogy ez a szar Titan NAno Blue vezeti e az áramot
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Semmi baj. Hát annak énis Örülök, De azt nem értem hogy MIÉRT? van benne valami fémes cucc? vagy nemtom. Várjál ez van a dobozra irva:
Silicone Compounds 50%
Carbon Compounds 10%
Metal Oxide Compounds 40%
Akkor lehet hogy a Matal Oxid miatt Csinálta? De nemértem mert ezt a Titan Amd procikra is ajánlja.20 éve a PH-n.
-
Szabesz
őstag
-
Hikvision
senior tag
hát már Pár procit bekentem és ennél is MAjdnem Jo volt csak épp hogy egy Leheletnyi volt a mag körül.... NA mind1. Egyébként is Furcsa volt a kék szine Viszont a Radeonon azvan és viszi rendesen.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
HI, NEmtutok valamit a Titan ''NANO BLUE'' pasztályárol? mert a Mistr@lban kértem direkt Amd-re De amikor rákentem a 2500+ bartonra az bese indult mégcsak nemis Postolt az alaplap, Levaakrtam rola 96%-os Alcohollal, kentem rá sima fehér CoolerMastert és Azzal megy. Lehet hogy Volt benne valami Gonosz Dolog amit Amd-re nemlehet rákenni?
20 éve a PH-n.
-
nagyúr
Vannak direkt elektronikai tisztító sprék, azok gond nélkül leviszik. Alkohol bázisúak. Lényege, hogy habzik, így nem folyik szét, nem teszt kárt semmilyen anyagban.
Kb 8-900 egy flakon, de sokmindenre használható.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Ijk
nagyúr
Én elősször csak zsepivel próbáltam. Berakom a procit, de mielőtt felállt volna a winfos kikapcsolt a gép. Ezután már alkohollal próbálkoztam és az le is szedte.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
MODERÁTOR
nemtom nekem p4 rocinál elég volt egy zsepi is.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Integra
titán
én arclemosó vattát használok meg seb benzint. mindent leszed.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
$
tag
ha más nincs, akkor jó a dezodor is
-
mr_ricsi
veterán
-
zsolt501
nagyúr
Sebbenzinre szavzok én is és még a procit sem piszkálja, az alkohol sajna nem igazán oldja ezért is használom a sebbenzint.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
L3zl13
nagyúr
Alkohol (lehetőleg tiszta)+ vatta/puha rongy.
Folttisztító vagy sebbenzin is jó.
Extrémebb higítókkal azért nem próbálkoznék.Aki hülye, haljon meg!
-
Gismo
addikt
Osztálytársam állítólag leradírozta! Fogott egy radírt aztán hajrá! Ás lejött, semmibaja a procijának!
-
Zoz
őstag
Nitrohígító! A legmakacsabb trutyikat is leviszi!
-
aton-hawk
tag
Üdv...
Nekem is volt ilyen problémám még egy duronnal. A baj az volt, hogy nekem elégett az ezüst szilikontól. Nos...én elég durván szedtem le róla. Egy kis házi pálinka, és nagyon durván leszedi.
Na...de komolyan, tényleg jól leszedi.Azért csak óvatosan ezzel is, az érintkezőkhöz ne érjen... A pálinkás zsepi a legjobb szerintem..
Nekem bejött, de ne engem hibáztass, ha valami becsúszik''A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyõzni.'' William Gibbs McAdoo
-
Dufresne
addikt
Én eddig sima zsepivel és nagy óvatossággal mindíg sikerrel jártam...
-
T_bee
aktív tag
kereső nem kell mindennek új topicot nyitni, csak ha még incs ilyen
márpedig ezüstpasztás már van Bővebben: link''Az erőszak a gyengék végső menedéke'' /Isaac Asimov : Alapítvány/
-
karmester
senior tag
Sziasztok! AMD Tbred 2400 + procin hűtőt szeretnék cserélni, egy Titan van rajta, sajnos a mellékelt ezüstadalékos szilikonpasztát használtam, most hűtőt akarok cserélni. És le akarom valahogy szedni a prociról az ezüstös trutyit. Állítólag ez igen nehéz feladat, és könnyen sérülhet a proci is, mert az ezüst paszta nehezen jön le. Valami ötlet?
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest