- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeke05
csendes tag
Sziasztok!
Régi felhúzós órát meddig szoktatok felhúzni?
Maximumig (ütközésig) vagy csak amíg "fel nem keményedik" és nehézzé válik már a korona további tekerése?Mutatók visszafele tekerése (sokszor, mert pl. siet az óra, de alkalmanként max 5-15 percet) árt a szerkezetnek?
Köszi
-
fagyalllo
őstag
-
Gabor970
addikt
válasz Szabikaa20 #72400 üzenetére
nekem egy Tissot van régi, 72-es, és egy 97-es seiko 5. A Seikot ritkábban hordom, de nem szeretem ha megáll. Forgatóm még nincs. Az ágyam mellé teszem le mindegyiket. Amelyik nincs a kezemen, azt reggel és este kb fél percig szoktak "pörgetni" Ennyi elég szokott lenni, hogy ne álljon le reggeltől estig, estétől reggelig.
Bocsánat, csak a seiko-t pörgetem, mert a tissot húzható, azt felhúzni szoktam.[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
gyuri86
tag
Sziasztok.
Acél tokot hol érdemes políroztatni Pesten? Tissot Prc 200. Köszönöm.
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #72405 üzenetére
Ha az ott egy pizza a háttérben, akkor ide is jöhetne egy dupla sonkás dupla baconnel és dupla sajttal. Vacak volt a mai ebéd.
Deskdiver: Igen. Tudom. Mindig van vmi, ami még kellene. De az összeállítás jó lesz. Szerintem!
Nekem még mindig (többek között) az a rég áhított Glycine és Epos a nyálcsurgatásom tárgya. Minden nap megnézem őket (leütötte-e valaki), de még min. egy hónap, mire együtt lesz az egyik ára. A végén meg elmegy mindkettő, és rághatom a nyelvemet: miért nem nyúltam hitelkerethez..."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Deskdiver
senior tag
válasz huszar90 #72408 üzenetére
Pontosan ahogy Csiga mondja. "Csak oda fért már el" ,hogy ne kelljen levágni ,lehagyni dolgokat ami kell egy számlapra. Végül is oda rakhatták volna egy kivágott 3-as vagy egy csonkított index közepére is.
(#72409) condy Szerintem tekints rá úgy mint befektetésre. Sokat nem bukhatsz egy olyan órán. Vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Jeke05 #72401 üzenetére
Én 6:20-ig szoktam felhúzni, utána indulok munkába.
Viccet félre téve, teljesen fel kell tekerni a rugómag köré a motorrugót, nem fogod túlhúzni ! Hamarabb kinyalnád a menetet a koronából, mint hogy elszakíts egy acél szalagot.
Dátumváltás környékén ne tekergesd visszafelé, azaz 22 óra és 2 óra között, egyéb időben szabadon tekerhető.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #72405 üzenetére
Megjött ma nekem is. Nem vészes, de azért már nagy a bő 17 centis csuklómra. Tesómnak megmutattam a képeidet, tetszik neki, így ő kapja meg. Azt mondta, milyen jól nézne ki egy fasza bőrszíjjal... rád gondoltam.
-
Deskdiver
senior tag
Sikerült vásárolnom egy leharcolt Poljot Chrono-t. Hiányzik egy mutatója és egy gomb. Tok és plexi tele karccal. A szerkezet eddig pontosan jár. Szerintem nem sok esély van ,hogy találok hozzá való gombot mert nem egy gyakori darab. Talán veszek hozzá egy új tokot. Viszont csak 9k volt. Nem lehetett ott hagyni.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Szabikaa20 #72400 üzenetére
Ez kezd lassan kabaréjelleget ölteni. :/
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz vadászcsiga #72407 üzenetére
Köszi, nekem is tetszik!
De azért látok itt csodákat a kartácsoknál, amiktől megindul a nyálelválasztásom!
Pl. a Te Molnijád is tetszik. Alapvetően az utóbbi években a pilóta stílus jön be.
Ezen kívül még a Junkers - Zeppelin - Junghans - Nomos féle minimal design, valamint a diver-ek némely fajtája, meg az Omegák, meg a kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé...My name is Biga... Csigabiga! :D
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #72413 üzenetére
Én is rád gondoltam
Na buzulásból ennyi. Tegnap próbálgattam rá néhány bőrszijat de nem nyerte el a tetszésem. Jobban állna neki a 24-es fültávolság. A casio is így gondolta mert szélesített gumi szíj van rajta
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #72421 üzenetére
Ha jutsz valamire, dobj már majd egy privit. Egyelőre én nem adom fel, hogy tudsz alkotni hozzá valami szépet. :-*
-
Attila!
tag
Visszakaptam a Certinámat a szervízből, nem volt pontos és a járástartaléka is rossz volt ezért garanciális javításra bevittem. Mikor átvették a megrendelő lapra azt írták, a felmért állapothoz, hogy hajszálkarcos a tok, ez idáig oké. Kicsi hajszál karcok voltak rajta. Na de ahogy most átvizsgáltam, egy szép nagy "horzsolást" látok, ami bizony nem volt rajta. Visszavinni reklamálni nem fogok, bizonyítani se tudnám, meg gondolom pár ezerért ha akarom lepolíroztathatom majd. De azért szomorú... Teszek fel egy képet is róla, lehet nem fog látszani de az a fehér elszineződés 2 óránál (sok pici karc összesége, mintha valami neki dörzsölődött volna).
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Ma:
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
entropy
tag
Hát nekem egy darabig ez lesz a "mai" órám Viszont ma veszek hozzá fekete szíjat. Natot szerintem, de ha valaki tud olyat mondani, ami olyan vászon, mint a nato, de maga a szíj nincs a csuklóm és az óra között, hanem rendesen a rugósstift át van bújtatva rajta az ossza meg velem a titkot!
Berendeltem hozzá még egy mesh strapet is... Kíváncsi leszek hogy fog kinézni, de szerintem jól, mert polírozott a lünetta.Szerk.: Egyébként egyelőre nem küldöm vissza az órát a karc miatt (14 napom van rá elvileg), mert annyira megszerettem, hogy nem akarok emiatt várni még csomót... Előbb-utóbb úgyis lenne rajta karc és ez úgyis olyan karc, ami csak bizonyos megvilágításból és szögből látszódik.
Egyébként bátran merem ajánlani bárkinek ezt az órát. 35 ezerért egy nagyon szép, classic military stílusú órát kap, ráadásul a lume is nagyon jó. Nem világít erősen a lume, cserébe viszont nagyon sokáig tart. Hajnali órákban is látható még.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
...vagy inkább ökörség.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
teratti
senior tag
válasz Attila! #72425 üzenetére
Én is jártam így régebben meg is említettem itt. A Temporával jártam így nagyon régen egy Certina Cascadeur órával de féltem mikor egy pár hónapja beadtam az Orex-be a mostani Certinám, hogy az Andrássy úti Orex szervizbe elvigyék. De semmi gond nem volt teljesen meg voltam elégedve a munkájukkal.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Attila!
tag
válasz teratti #72447 üzenetére
Nekem ez a fent említett milleniumban volt.
Más téma azt mondták, hogy a hirsch duke nem jó az órámra mert a csatnál nem jó a méret. Gyári szíj 14k, felejtős. Reménykedem, hogy a Riosnál lesz jó, bár nem tudom mennyire lehet velük megbeszélni, hogy bemenjek személyesen és megnézzük melyik méret lenne jó...
Valakinek tapasztalat? -
vadászcsiga
félisten
Megjött a panerai tokos szíjmodell amit vaterán lőttem. A eredetire emlékeztető feliratokat PS-ben kiretusáltam hogy ne borzoljam a kedélyeket. Ha lehet ilyenről jót mondani nagyon jó állapotban van, üvege karcmentes AR bevonatos. A hátlap alatt hallani a rotort ahogy rázásra forog.
Úgy döntöttem azon túl hogy a 24mm-es szijaimnak próba fület tart, moddolom. Szerzek hozzá szamlapot, mutatókészletet, es egy jó kis military órát faragok belőle ha már szegényt hirtelen felindulasombol örökbe fogadtam
Nem fogom eladni mint örökségből származó eredeti órát.Iszonyat szép ez a tokforma, kár hogy semelyik japán márka nem csinál hasonlót. Rolexet orrba szájba masoljak, ebből meg csak a parnis csinál másolatokat. Gyanítom ezt is ők követték el
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #72449 üzenetére
Te Csiga, 3500 ért ez nagyon jó vétel volt úgy tűnik Pláne a felirat nélkül, úgy simán hordható!
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest