- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #72795 üzenetére
Terepen mit csinál?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
csabulaxi
senior tag
válasz vadászcsiga #72803 üzenetére
Azért kell a hőmérő mert azzal méri a kohóban az izzó vasat, lehet-e már önteni?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #72795 üzenetére
Mennyit áldozna rá? És mik a kívánalmak az írottakon kívül?
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #72807 üzenetére
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
csabulaxi
senior tag
válasz vadászcsiga #72806 üzenetére
ez zafiros, 250 m vízálló, wifi, stb és bármit is jelentsen , de van rajta pedometer is.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Dzsana
senior tag
válasz gyuri86 #72800 üzenetére
Az ilyen wehrmachtswerkek olyan 10k körül forognak, még nemzetközi szinten is. Ennek érdekessége, hogy balkezes óra, megfordították az órát, és egy 180 fokkal elfordított számlapot kapott, de ennek ellenére sem ér ennyit.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #72812 üzenetére
Helyesen Peseux szerkezet van benne, 320-as. Nekem is volt ilyen, meg van egy Zenith-Mondia-Movado frakkórám, amiben szintén Peseux werk van, csak az ütésbiztosított. Mit szeretnél róla tudni?
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
BAti77
aktív tag
Így elég nehéz bármit is ajánlani...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Dzsana #72816 üzenetére
Ja nincs köze a pseuso szóhoz? Akkor semmit
Csak viccelek.Ez nem ütésbiztosított? Gondolom ezt is szószerint kell érteni. Mi történik a szerkezettel ha nekibszom valaminek a kezem?
Sungoo
Bezelt nem tervezed kicserélni?
Egyébként látom mindenki otthon dolgozik. Így könnyű felkapni valamit a gyűjteménybőlEreshkigal
Tiéd, Ronin biztos neked adja[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
Ugyanolyan katalógus werk, mint az ETÁ-k többsége, vagy az Unitas-ok. Kismllió gyártó tokozta. A kismásodperces MMII-ben is ilyen van.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #72819 üzenetére
Egy Rolexért talán, csak az most nincs nekem fölöslegben.
-
Miamiquake
aktív tag
Mai Berkis kép:
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
bbuffy
senior tag
válasz Miamiquake #72823 üzenetére
Jó óra rossz kézen.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Gabor970
addikt
válasz Gabor970 #72824 üzenetére
csináltam még képet, mert zavart, hogy Dzsanáé csillogósabb Aztán akkor vettem észre, hogy egy alapanyagunk rajzán (ami épp az asztalomon van) ott virit, hogy 316 stainless stell. Hmm, ezt már hallottam órás körökben is. Nos mondja a kollegám, és nem mágnesezhető ám ez. Meg is néztem, mintha műanyaghoz érintenék mágnest, teljesen közömbös. Amúgy a seiko házának is tökmindegy, nem "ragad" mágneshez.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Sungoo
addikt
Egyelőre nem, engem nem zavar. Nem otthonról, csak jó melóhelyem van.
-
condy
senior tag
A lakásom és az irodám közt csak egy ajtó van. De azért így mégsem otthon dolgozom.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
gprspeter
senior tag
Csiga:
•40mm case; 24mm band width.
Shinola 'The Brakeman'...
na mit szólsz? -
entropy
tag
Ebay-en meg lehet szüntetni az automatikus max bidet? Szal beállítottam, hogy max 230, de közben meggondoltam magam. Még bőven nem érte el a 230-at.
-
gprspeter
senior tag
válasz vadászcsiga #72834 üzenetére
Na, mi a bajod vele?
-
trassher
addikt
-
Ereshkigal
őstag
-
vadászcsiga
félisten
Nos Dzsana?
Ütésbiztositott vs nem? Gyakorlatban mire lehet számítani?[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz Dzsana #72787 üzenetére
Bezony, én is csodálkoztam
(#72791) gprspeter
Már régóta fenn van vaterán, néha lejár, elfelejti, majd felteszi újra. Az enyém közel kétszer ennyiben állt meg (x1,75), de nem bánom.
+ az aranyozott tok nagyon nem én vagyokKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Exoduskaka
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Bár tudom nem az óraművészet csúcsai, de mi a véleményetek a Sector órákról? Nekem a dízájn és a feeling amikor hordom őket meggyőzött. Persze nem mechanikus óramű ketyeg bennük, de mégis hajtsam le a fejem vagy emeljem fel büszkén ?
Ma például egy ilyet viselve készülök a hétvégére:
-
csabulaxi
senior tag
válasz Exoduskaka #72847 üzenetére
Hamarabb tudnék nyilatkozni, ha tudnám milyen tevékenységet takar a "készülök a hétvégére" kijelentés.
Kozmetikus-fodrász-pedikűr, pogácsát sütsz, füvet nyírsz, fát vágsz, biciklizel, autót mosol, porciózod a kokszot?
Amúgy a formája nekem egyáltalán nem tetszik, semmilyen foglalatosságot nem tudok elképzelni benne sem pénteken, sem a hét többi napján.
-
törölt tag
válasz Exoduskaka #72847 üzenetére
Ha jól tudom olasz márka, robosztus, sportos órákat gyártanak. Az én világképemben mint jó minőségű divatóra szerepel. Zömében kvarc óráik vannak.
-
Exoduskaka
csendes tag
válasz csabulaxi #72848 üzenetére
Teljesen jogos . A kozmetikus-fodrász-pedikűr a hétköznapokra maradhat. A fűnyíráshoz szerintem tökéletes az óra, én mégis inkább gyermekágyat fogok benne keresgélni. Mérem az időt amíg megtalálom.
A formája valóban nem a megszokott és az általad jogosan kedvelt büszme-mega férfias . De az építő kritikádat beépítettem ízlésficamom mellé . Nekem tetszik és szerintem ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűnyíró topik
- Wuthering Waves
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.