- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
nem feltétlenül kell új STF gear-t megvenni rögtön, elég ha exchange-en veszel valami alap, common felszerlést (azért commont, hogy a teszt után el is tudd adni), egy cannonosat, meg egy beam-eset, és valami random deep space encounter-ben leteszteled mindkettőt. ha így csinálod, akkor érdemes polaront venni, mert ott baromi olcsó a hozzá való konzol is.
torpedóból én már csak azért sem használnék két félét, mert akkor kevesebb a szumma sebzés (mert ugye vagy egyféle konzolt veszel, vagy torposat, de az mindkettőre kisebb extra sebzést ad).a normál stf az meg nem igazán mérvadó, ott egy jól felépített skilleket használó, alap gear-rel rendelkező hajó is lehet eredményes. az elite, na az már más műfaj
amúgy groundban nem vagyok valami nagy májer, a build-ből amit linkeltem, ez jól is látszik, hogy nem éppen ground karit csináltam. STF-nél ugye csak egymagad vagy, magadat kell tápolni. az biztos, hogy fed grond-ra a full MACO set a legjobb, a klingon-t nem tudom. ha meg az away team-ről van szó, ott érdemes olyan trait-es BOFF-okat vadászni, amik vagy resistet adnak valami ellen, vagy növelik a sebzést, esetleg ha tankot akarsz valamelyikből, akkor jöhet olyan is, ami extra threat-et ad. azért kell lila belőle, mert azoknak erősebbek ezek a passzív trait-jeik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged