- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
matuu
tag
[link]
Erről lenne szó, már csak annyi a Bibi, hogy közben angliában vagyok és egy itteni telefonhoz kellene hozzákötni. Arról már nem is beszélek, hogy amilyen kábel van hozzá annak a közepán vannak a kis tűk, amilyen meg a telefonba kellene, hogy menjen annak meg a szélén....... -
matuu
tag
Senkinek semmilyen ötlete sincsen?
-
matuu
tag
Sziasztok!
Hát nem tudom, hogy ilyen probléma volt e már, de én találtam sehol sem.
Szóval arról lenne szó, hogy vettem egy USB adaptert amit jó kellene, hogy legyen, hogy a Skype-ot tudjam használni, a rendes asztali telefonon, de nem megy. Már akkor sincsen tárcsa hang sem, amikor minden kábelt bedugok az adapterbe. Skype Matet isntalláltam, de nem tudom, hogy megy-e.
Valakinek van ilyen kütyüje? Ha igen akkor hogyan használta?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest