-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
A legfrissebb nStreamLmod a 2.54-es.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Flashget
félisten
bár én nem vagyok PL b**i de a DS2-n HD-ben most az Arsenal - Liverpool meccs a valós 100Hz miatt baromi szép a kép.
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz burtione #41888 üzenetére
Lehet, hogy pontos a válasz, de én egészen mást tapasztaltam és ezt sok topiktárs megerősítette az elmúlt években.
A tévékben lévő lejátszók kép- és hangminőségét egy jó külső eszköz, médialejátszó vagy HTPC messze felülmúlja.(#41905) azozo
Mégis mi egyebet írhatna ki a tévéd?(#41879) davz
A tévékben lévő lejátszók nem támogatják a HD hangformátumokat. Éppen ezért nem kell olyanokat beszerezni, ha nincs külső lejátszód és házimozi erősítőd.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
amadeus11
senior tag
Nstream playeren pár orosz csatorna jön .Nem mókoltam beütöttem az ip címet amit itt találtam :
http://internet-tv.webnode.sk/. Települt vagy 10 alkalmazás.
A Netplayerhez viszont találtam jó xml fájlokat (fenti oldalon ) . Beírom a programba ki is listázza a csatornákat , a legtöbb csatorna mégis csak a töltésig jut . Az egyik csatorna pedig kockásodik szétesik a videófolyam , olyan mintha a tv küzdene vele . 20 as netem van .There is a star
-
looserede
csendes tag
válasz attamero81 #41886 üzenetére
Akkor,ha jól gondolom minden LCD ami tudja a Full HD 3D-t,az csak 50 HZ-et tud valósan?
-
sb
veterán
válasz attamero81 #41845 üzenetére
Erre írj már légyszi valami forrást is, mert így egy összegyűjtött hülyeség látszatát kelti.
Mi az, hogy az ES7000 50Hz, de fullhd 100Hz meg "becsapja 'ja szemet".Kicsit tudományosabban?
A felezett felbontásra ezt tudom továbbra is linkelni: ES6300
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ő maga a forrás.
A Digitalversus nem forrás és a hitelességében többször, többen kételkedtünk már. Én odáig mentem, hogy rá sem kattintok.(#41909) looserede
Igen, és interpolálással lesz belőle 200 Hz.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sb
veterán
-
BBéci
legenda
-
Tibinho
tag
üdv mindenkinek vettem egy Samsung UE32EH6030 3D LED tv-t és allshare-ről szeretnék pár hasznos infót kérdezni főleg a pcről gépre téma érdekelne olvastam korábban hsz-ban a servio-t de ha van hasznos tipp szívesen meghallgatnám és a servio használta is érdekelne hogyan kell elképzelni stb.. köszi
I'm Gotham's reckoning.
-
prosp3ro
csendes tag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Samsung UE55D8000-s és a UE55ES8000-s széria között?
Köszi előre is a választ.
-
Bogyi007
veterán
Van egy Samsung LT27B750EW/EN Lcd Tv monitorom. Eddig a 001005 fw volt rajta s most frissíthető lenne 001008-as fwre.
Miben lenne ez. másabb? Egyáltalán érdemes-e felpakolnom, nem bukom-e el vele pl a PVR funkciót?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
csaba bacsi
tag
Sziasztok!
Lenne egy (számomra biztos) érdekes kérdésem: a Sami LE32C650 tv nem játssza le az mp4 formátumot?
Eddig külső winyóról néztem filmeket, de az ált. avi volt. Most vettem egy telót ami tud HD videót, gondoltam, a tévén USB-ről megnézem, de nem ment. Váltottam DLNA-ra ott sem megy, a szöveg: nem támogatott videokodek.
Létezik ez, s ha igen, mi a megoldás?
Frissítve a tv még nem volt (kb. 2 éve vettük) eddig nem is kellett.Elöre is köszi a válaszokat
"Botoktól, kövektől csontom megszakad, de nem sebezhetnek meg a durva szavak..."
-
Tegla80
addikt
válasz Bogyi007 #41923 üzenetére
Miben lenne ez. másabb? Egyáltalán érdemes-e felpakolnom, nem bukom-e el vele pl a PVR funkciót?
szia
az itteni leírások és tapasztalatok alapján, ne frissíts!!
"D" szériások nál tuti volt aki régebbit rakott vissza,mert "butább " lett az újabb fw től a készüléke .
"E" nél esetemben a régebbi fw el gond nélkül megy a smart,míg hasonló készüléken az újabb fw el a fórumtársnál "hülyéskedik"a smart.
Én nem frissíteném . nálam ki is van kapcsolva az "automata frissítés" lehet sosem lesz újabb rajta, ha csak nem lesz vele gondom vagy nem "kényszerít" a samu valami extra elérése miatt rá.(amúgy a "szakkönyvben is ez van,ne frissítse a készüléket,ha nem tapasztal hibát, vagy valami ilyesmi )
Sony® & PlayStation®
-
adoks
aktív tag
válasz csaba bacsi #41924 üzenetére
Szerintem nem az mp4 a nyűgje hanem az adott telefonnal készült mp4.
Nálam legalább is így van.
Galaxy minivel készült felvételt semmilyen módon nem játsza le, Galaxy S1 S2 vel készültet meg lejátsza, továbbá többféle Sony és Sony Ericssonal készülteket is lejátsza.[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
samsung es5500 tud digitális műsorszórást fogni? kerestettem vele légi csatornákat de nem talált semmit. viszont a specifikációjában az van hogy dvb-t2.
-
attamero81
senior tag
Nem tudok linkelni,mert ezt én magam fizikai mivoltomban mértem meg egy oszcilloszkóppal.Sajnos a 50 Hz a kiinduló frekvencia és ez nem fog változni csak max.100 Hz-ig.A 3D FHD frekvenciájait egy látszólagos számolási rendszer alpján állítja elő minden típus és minden típus a maga rendszere által szabott határok közt.
A 7000-es és 8000-es típusnál a alap 50 Hz az előállított kép miatt van.A 6000-es típusnál az alap kép frekvenciája 100 Hz.A 7000,8000 típusok esetében a kép további frekvenciáját a T-con végzi el egy felkonvertálási folyamatban.A 7000-es esetében egy,a 8000-es esetében pedig két db AMLCD feliratú processzor van a T-con panelen ami további frekvencia többletet tud előállítani.Ezáltal van az,hogy a frekvencia szintek ugrálnak a megjelenített képeknél.A D5000,D7000,D8000 esetében egyforma a kijelző csatlakozás,mert az alap koncepció ugyanaz.A 50 Hz-es alap képjel a T-conok felépítése és a LED vezérlés függvényében változik a megjelenített kép.Vagyis a D5000-en megy a D7000-8000-es panel is.A 6000-es tv-nél ezt elérték 2 a tv szélében elhelyezett LED sorral és egy 100 Hz-es alapjellel.Tehát ha fényesebbnek látod a D5000-es tv-hez képest a D7000,D8000-es tv-t (csak az SD antenna adásokra) akkor az első sorban a jóval nagyobb LED szám miatt van.Persze a továbbiakban a kisebb típus nem tud olyan képet és frekvenciát előállítani,mert a T-con panelja egy egyszerű átalakító és kész.Még a nagyobb tesoknál még ott vannak a segéd procik amik még tudnak húzni rajta.
Amit tudni kell az,hogy a D5000-nél egy sávban,a D7000-nél 3 sávban,D8000-nél pedig körbe van rakva LED-el a tv éle.A D5000 esetében,ha egy D8000-es panelt akarunk rá tenni akkor csak a meglévő 3 LED vezérlő funkció lábat kell le testelni 1 egyet bekötni és a panel elindul,igaz 3D nélkül a D5000-es kijelzőn.(de szerintem így is nagy bravúr)MÁS: fentebb írta valaki,hogy a ES7000-es típust össze hasonlította a LM620-as LG-vel.Üzenem neki,hogy a LG LM sorozata a Samsung D sorozatának másolása.
[ Szerkesztve ]
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
Flashget
félisten
azon illő is jónak lenni
(#41905) azozo! a lényeg a 100Hz-es tévén és a HD adáson volt, nem azon, hogy mit ír ki a tv egyébként nem lenne HD, ha nem azt írja ki
(#41925) Tegla80!
nem lebutított fw, hanem letíltott fw-t adott ki a samsung 1017-től! nagy különbség.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
2012-es modellhez van kompatibilis webkamera ?
Kicsit drágállom a 25ezret a gyáriért. -
ultio
aktív tag
válasz attamero81 #41929 üzenetére
Akkor már csak azt nem értem, miért olyan fontos az a 100 Hz. Annak idején sokan mondták azt, hogy a 6030-as tévé a minimum, mert az valódi 100 Hz, míg az általam vett 5000-es csak kamu 50 Hz és majd csalódni fogok.
Ezek szerint akkor a 7000-es és 8000-es tévéknél is jobb a 6030-as? Gondolom nem.Mindebből azt szűrtem le, hogy még sincs akkor jelentőségen annak a 100 Hz-nek.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a nagyobb típus szebb képet ad, de ez a hz mizéria nekem felfújt dolognak tűnik.rasti rusti
-
BBéci
legenda
Ha van AV erősítőd és szeretnél HD hangsávú filmeket élvezni, akkor ne a TV beépített médialejátszóját használd, hanem egy normális külső célhardvert!
(#41926) burtione
Több részletben lehet hiba. Nem megfelelő minőségű a HDMI kábel, karcsú a PC videokártyája, gyenge képességű lejátszó szoftvert használsz.(#41937) ultio
Teljesen mindegy, hogy a gyors mozgás, amit a tévének meg kell jelenítenie, az focimeccs vagy a híradó műsorvezetőjének a feje. Az alacsony, 300 soros mozgóképfelbontás miatti elmosódás minden esetben látható. Ez az 50 hertzes LCD tévék legnagyobb negatívuma, amin képkocka interpolálással és háttérfény-villogtatással lehet segíteni. Többnyire eredményesen és sikeresen.[ Szerkesztve ]
-
c805
tag
Sziasztok,a smartban hogy lehet az alkalmazásakból törölni?
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Van egy EH-5300-as TV-nk és próbáltam a minap egy 7colos tablettel összekötni hdmi-vel de vmiert nem ismeri fel,nekem munkatársak azt mondták, hogy van az androidon belül olyan állitás vhol, hogy engedélyezni kell a tableten a hdmi kimentet de én azt nem találom sehol se a tabletenandroid 4-es fut...Please vki segitene, előre is köszi!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Ra3
őstag
válasz dime27 #41941 üzenetére
nekem egy régebbi wayteq tabon amin volt mini-hdmi, gyárilag volt felrakva egy hdmi-switch nevű progi amivel ki lehetett tenni a képet a tévére, indítás után megkérdezett pár dolgot (felbontás, tabon lelője-e a képet) és már tolta is át a jelet.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
JoeYi
őstag
ES6100 fullHD 3D témakörben némi saját mérés
-
BBéci
legenda
Mivel a TV felskálázza az 540-et, Te már azt látod. De attól még nem nevezhető full HD 3D-nek.
Nem ártana normális 3D anyaggal tesztelgetni a felezett felbontású műizék helyett, bár a végeredményen, az előzőekben leírtakon az sem változtatna.
Úgy tűnik, megint rendesen becsapták Samsungék a népet, de ezért nem perelhetők!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz burtione #41947 üzenetére
Igen, minden számít, amiket leírtam.
Lejátszó programnak válaszd az MPC-HC-t vagy az XBMC-t. Sajnos nem tettem könyvjelzőt azokhoz a hozzászólásokhoz, amelyekben ezeknek a lényegesen jobb képminőségéről számolnak be a VLC és Splash és hasonló gyerekjátékokhoz képest. Ha kételkedsz, olvasgasd a HTPC topikot!
Ezek nem kerülnek pénzbe, ellentétben a jó videokártyával és HDMI kábellel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest