Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baladam86

    aktív tag

    Sziasztok!

    Pár dolgot leírnék én is a tapasztalataimmal.
    Karácsony előtt vettem egy 40D6100-at az ED-ban, akkor éppen csak rendelésre lehetett, de a rendeléstől számított 2 nap múlva már meg is érkezett. Adtak mellé ajándékba 4 szemüveget (3100) és egy WiFi adaptert is.
    Rengeteget olvastam hogy mi lenne a megfelelő választás, az én igényeimnek ez volt a tökéletes választás.
    Volt pár fenntartásom vásárlás előtt, de mindenért kárpótolt a készülék.
    Először is szerencsés panellottó nyertes lettem, Samu panel van benne, felhősödik ugyan, de ez pár apró beállítással csökkenthető, a színek viszont gyönyörűek.
    A 3D, mondhat bárki bármit, jöhetnek a képpontok és képsorok számokkal, tökéletesen kristálytiszta képet ad, mint fennebb is írták Avatarral, és a Fűrész 3D-vel is eszméletlen. Egyetlen apró "törött vonalat" sem láttam, csak tűéles képet végig. Nem tudom, hogy a FullHD 3D-ben mennyivel részletesebb, szebb, de nem is érdekel, egyszerűen nem hiszem el, hogy akkora lenne a különbség.
    MKV fájlokat egy M2-es Samu külső vinyóról nézem, eddig egyikkel sem volt gond, szaggatásmentesen vitt mindent.
    Igazából netem nincs, de párosítva a Galaxy S2-vel fel tud mászni a netre, ezt úgysem gyakran használom, úgyhogy nekem ez bőven jó, netezésre ott a teló meg a hagyományos net.

    Most már egyértelműen bebizonyosodott számomra, hogy a +30, 40ezer nem érte volna meg nekem a 6500-at.

    Szóval egy rossz szót nem tudok mondani róla (nem is akarok:) )

    Én is el tudnék viselni persze egy 60D8000-et, biztos sokkal szebb képe van, de válság van, a pénztárca véges, úgyhogy a földön maradva bőven beérem ezzel is :)

    SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra

Új hozzászólás Aktív témák