Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    válasz adam_gy #103347 üzenetére

    Hát azért na. Végigolvastam ak ommenteket, sokan elég részletesen leírták hogy nekik is ez a problémájuk és váltottak is. Illetve más is említette hogy nem minden esetben volt judder vagy flicker free a tv, amit ratingsen annak hoztak le, vagy éppen nem mindegyik forrásnál.
    És tán a KS7000-nél is ez a baj úgy tudom. Amit te mondassz effekt az még rosszabb ettől is, amit látsz. Ez legalább a valódi filmes élményhez közelít és a valósághoz, nem mint az a ratyiság ahol olyan az egész film, mint valami gyorsított felvétel. Köszi, de ilyen smooth-t nem kérek.
    Ez olyan mintha valami akadozik, de a lejátszási sebessége jó lenne, ere csináljunk belőle smoothot, úgy hogy azt az akadozó forrást felgyorsítjuk. Hát persze hogy smooth, smooth lesz az g...i, csak éppen egy pörgetett felvételt fogsz nézni. Szerintem a forrás is jó lehetett. Az egyik esetben valószínűleg külső forrás volt, amleyiken a film megy, a másik meg valami sport műsor. Egyrészt érezhető a különség KU6000-hez képest, de ilyen zsákba macskát, hogy kifizetsz 350 ezret a tv-ért és vagy beválik vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák