- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz gduck #101594 üzenetére
Igaz nem panelt gyártunk, de én is egy termelő cégnél melózom. Azt egy szóval sem írtam hogy abban a gyárban készülnek a panelek, ahol összerakják a tévéket. Ne csak olvasd hanem értelmezd is amit írtam.
Samsung gyártja valahol a panelt, ellenőrizzék a minőségét! Aztán ha az összeszerelő üzemben kész a masina, ellenőrizzék a minőségét! De úgy látszik valahol nagyon szarnak a minőségre. Vagy lehet hogy pont hogy nem szarnak rá és ezért kerültek ezek a hibás tévék a magyar vásárlókhoz és nem pedig Hansi nappalijába.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy samsung ue48j5100 tv-hez lehet-e kapni más fajta talpat? Mert ez a széles talp nem igazán fér el a tv állványon.
Sokkal praktikusabb a hagyományos, téglalap alakú talp, ami a tv közepén van csak, s így nem lógnak ki a hosszú, kar kinézetű talpak egészen a tv két széléig.
Tehát van-e lehetőség másik talpra, hogy ezt a tv-t hagyományos talpal szereljem fel, s ha igen hol kapható samsung 48 colos j szériához hagyományos talp? Köszönöm! -
sandró60
addikt
válasz Celtis #101602 üzenetére
A Tesco-ban ilyet vettem tavasszal-WUF Blutotth V4.0.A mai napig használom és nem volt semmi probléma
A tv-amihez kapcsolódik 55H6400
A speckó
Hatótávolság 10m
Készenléti idő 100óra
Töltési idö 3óra
Ja az ára 6 ezer körűl volt.#Ferenc olyanról nem tudok,hogy ez a "karácsonyfatalp"helyettesíthető lenne.Max a falra felteheted
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz dethroner #101601 üzenetére
De ennek semmi köze a melós fizetéséhez, kár minősíteni a céget és a dolgozókat. Se a béreket, se a juttatásokat nem ismeritek. Gyártósoron mindig a monoton munkavégzés miatti hiba a leggyakoribb. Ezt csak az tudja aki 8 órát lehúz egy gyártósoron. Ráadásul nem véletlenül van 3 nap cseregarancia elektronikai készülékeknél. Én is vettem Samsung TV-t, ami egy perc múlva állandóan kikapcsolt, visszavittem (képcsöves volt, dög nehéz, ezért nem volt valami kellemes) kicserélték oszt annyi
[ Szerkesztve ]
-
wark92
tag
Sziasztok!
Szeretnék TV-t venni. Kinéztem egyet UE48j6200 de már csak kiállítási darab van belőle vagy nem is rendelhető mert kifutott. Fog jönni K-s széria belőle? Vagy milyen TV-t tudnátok ajánlani ilyen árkategóriában?
Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
-
Mazsi1972
csendes tag
Sziasztok!
A Sony tv-n tonkrement. Ezert szeretnek egy LCD TV-t venni. Samsungra gondoltam. A tavolsag ahonnan nezzuk 3-3.5m. Ugy neztem a neten egy 55" mindenkeppen kellene. Es eleg ilyen tavolsagbol a Full HD. Javitsatok ki ha nem igy van. A kerdesem, hogy mire figyeljek vasarlaskor es tudtok-e valamilyen konkret tipust ajanlani ami nektek bevalt. Mi az ami fontos lehet? Amugy csak tv-re hasznalom. Nem jatszani. Csatlakozasnak eleg lenne hazi mozihoz ha van rajta, USB. Elore is köszönöm ha segítetek!
[ Szerkesztve ]
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni esetleg nekem, hogy melyik 2016-os Samsung UHD modelltől felfelé 50hz feletti a natív képfrissítés? Vagy esetleg van olyan oldal ahol meg tudom nézni én is? Az interpolált érték nem érdekel. Köszönöm! -
-
Mandarinn
senior tag
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok és tudtok segíteni.
Van egy UE46F7000 tévém valamint Telekomos STB-k itthon, és pár napja a következőket produkálja.
Volt egy 1-2 másodperces áramkimaradás, és azóta a tévén a STB info sávja nem látszik. Pontosabban a tévé jobb alsó sarkában jelenik meg úgy, hogy csak egy fekete sáv az egész. Így:
[kép]A menü és az EPG is rosszul jelenik meg, így:
[kép]Megcseréltem a boxokat, de a másik is ezt csinálja, míg a másik tévénken mindkettő jó.
Cseréltem már kábelt, visszaállítottam a tévét a gyári állapotra. próbáltam másik HDMI portot, de semmi nem segített.
Van valami ötletetek, hogy mit tehetek még? A tévé garis, hívjam ki a szervizt?Köszönöm!
-
Mazsi1972
csendes tag
Na itt sok segítséget nem kaptam!
-
djdenee89
csendes tag
Sziasztok. Alaplapot keresek D5500as tv be. Egyenlőre nem találtam de alternatív megoldások szóba kerültek. D5000es lap szervíz menuben atirva. Ha valaki otthon van a témában kérem segítsen! Üdv
-
KD6-3.7
őstag
Azt mondja meg valaki, az miert van, hogy ha nincs semmi a kepernyon csak pl egy feher karika toltes jelzesnek akkor besotetedik az egesz kepernyo. Filmeknel is, ha sotetben van egy jelenet az egesz besotetedik, mintha levenne a fenyerot automatikusan. Eleg idegesito!
-
kissdani
senior tag
válasz Mazsi1972 #101619 üzenetére
Igazad van elnézést, de szerintem azért is nem válaszoltak a fórumtársak mert elég nehéz kérdés bármilyen hihetetlen is.
Az idei évben a samsungnál nincs full hd-ben 100hz-es és amit nyugodt szivvel ajánlanánk neked, amit bátran mondanék az a ks7000 és felette de ez ugye uhd meg borsos az ára.
Más gyártók modeljeit szokták javasolni pl. Panasonic...85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 2009-es Samsung 37" B650 típusú tv.
Sajnos úgy tűnik eddig bírta: bekapcsolás után olyan a képe, mint ha fénykép negatívokat nézegetnék, de komolyan. Az embereknek csak a kontúrjai látszanak, arcok pl. csak szellemképek.
Lehet ezen még valamit javítani vagy kuka lett a tv-m?
7 évet bír egy tv manapság? Másikat nem fogok venni...
-
KD6-3.7
őstag
válasz PuMbA #101624 üzenetére
Ja azt elfelejtettem, hogy semmifele kepjavito funkcio nincs bekapcsolva. Game modban meg plane, hogy nem lehet, ECO mod pedig az elso perctol ki van kapcsolva. Szoval minden olyan ki van kapcsolva aminek folosleges bekapcsolva lennie
Megis sotetedik automatikusan aztan vissza kivilagosodik. Ejszakai versenyben, fenyszoro fenyenel ami nem sok baromira zavaro, hogy besotetedik az egesz! Mintha igy probalna elerni, hogy jobb fekete legyen.[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
7évet nagyon jó hogy elmegy, milyen napi használatban lévő müszaki cikk megy el 7évet manapság?
Valami elektronika mehetett benne tönkre de van tv-hibáknak külön topikja ott érdeklődj. De az én véleményem, érhet a tv kb. 30-40k-t nem érdemes elvinni megcsináltatni visszahozni, vegyél egy ujjat, de szerintem az nem fog elmenni 7 évet amit most fogsz venni.[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz digikábeles #101629 üzenetére
Lehet igazad van hogy tartósabb, de gondolj bele 7éves tápegység, elektronika, panel stb... Sorba fognak jönni a hibásodások még ha tartósabb is a CCFL....
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Bunt
csendes tag
válasz digikábeles #101629 üzenetére
Szia!
Ki foglalkozik ilyen javítással?
a tv hibás topicot be tudnátok linkelni?
Köszönöm.ui: nem fogok újat venni, azért, hogy kiadjak egy rakás pénzt egy újabb rakás szarért! Ez egy hálószobai tv, amit az utóbbi években alig használtunk, a napi használattól nagyon messze volt.
Ha értelmes áron meg lehetne javítani, akkor ok,ha nem, akkor nincs tv.
-
Clever0
senior tag
Talán itt érdeklődj: LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
veterán
válasz PuMbA #101624 üzenetére
Nála is ugyanaz van amit már több H6400 tulaj is tapasztalt (én is). Nincs semmiféle ECO funkció bekapcsolva, de a tévé mégis teljesen leveszi a fényerőt a tök sötét jeleneteknél. Egyetlen megoldás van mégpedig, hogy minden bekapcsolás után kell egy youtube-t nyomni majd vissza. Utána már nem csinálja ezt. Illetve van még egy megoldás, film módban kell használni a tévét.
(#101626) petike666 "Ejszakai versenyben, fenyszoro fenyenel ami nem sok baromira zavaro, hogy besotetedik az egesz! Mintha igy probalna elerni, hogy jobb fekete legyen."
Pontosan ezért csinálja.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
platz
csendes újonc
Nem tudom hogy mire vagy hogyan lehet használni a kedvencek funkciót.
Néhány csatornát kijelöltem. Ott megjelent a csatornaszámnál egy kis szívecske.
Ezen túl fogalmam sincsen, hogyan tudnám a kedvenceknek kiválasztott csatornákat külön kezelni, az összes rendelkezésre álló 60 csatorna közül, hogy csak azok legyenek közvetlenül elérhetőek. Vagy egyáltalán a gyártó hogyan képzeli el ennek a funkciónak a használatát? Tudná valaki hogy hogyan kell ezt használni?
(Sajnos a kezelési könyvben csak a kedvencek programozási, beállítási kérdéseivel foglalkoznak, vagy csak elkerüli a figyelmem, hol van ennek a használata leírva?)[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
válasz sityupityu #101634 üzenetére
Film modban hasznalom a tv-t! Megis csinalja. Probaltam a yt trukkot, de nem valt be!
-
veterán
-
Top cat
addikt
válasz sityupityu #101639 üzenetére
Lehet, hogy neki más Firmware van fent.
-
veterán
-
Top cat
addikt
válasz sityupityu #101641 üzenetére
Írni kellet volna már rég a Samsungnak, hogy ezt a fícsör-t valahogy javítsa.
-
veterán
-
veterán
válasz sityupityu #101641 üzenetére
"pl ΞΔGLΞ (alias dethoner )"
Ú basszus, nem dethoner-t hanem mflex-et akartam írni. Bocsánat dethroner
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Sziszifeca
őstag
Halihó!
55H6400 tv-m van, és Bluetooth fülest szeretnék.
Ezt néztem ki (JBL Synchros E40), de csak akkor tudom csatlakoztatni, ha tudja a tv-m az A2DP-t.Tudom hogyan kell a szervíz menüből bekapcsolni a bluetooth-ot a tv-n, de szerintetek akkor ezzel a fülessel menni fog?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
lugomon
tag
válasz Sziszifeca #101645 üzenetére
[link]Én tegnap 14 ezerért vettem egy Philipset a KS7000-hez.
Tökéletes a kapcsolat, és kitűnő a füles hangzása.[ Szerkesztve ]
Omega Testamentum
-
lugomon
tag
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Van egy F6400-as tv-m. Letöltöttem a Samsung honlapjáról az új vezérlő programot, de az usb -n nem látja az exe file-t. Tehát nem tudom telepíteni.
Valakinek van ötlete a problémára?
Köszi előre is! -
ImI87
őstag
-
Batib
őstag
válasz Norbi46 #101648 üzenetére
Ha a vezérlő program alatt a firmware-t érted, akkor a PC-n indítsd el az exé-t és az így kibontott fájlt tedd a penre!(vagy a pendrive-on bontsd ki)
Ha mást értesz rajta akkor nem tudom mi az amiről írsz.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest