Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emre

    veterán

    Egy kis szösszenet az SGM 2.2 prológ-ról.

    Végeztem a mocsárral, nem rossz, de ez az állandó rohangálás az idegeimre ment.
    A legjobb fegyó egyértelműen a AKM74 tactic, Sebzése szinte csak a sörétesnek van nagyobb, és a katonáknál lehet fejleszteni a laposságot, azzal elég pontos is.

    A hullákat érdemes átnézni, egyszer a rejtekhelyek miatt, másszor a fegyver miatt.
    A TOZ34 Pathfinder-t és a P90-et és a KK-MP7-et ami elég gyakori az ellenfélnél az alap táborban jó áron el lehet adni. Ebből a pénzből leamortizálódott gúnyát és a fegyó alap szintű fejlesztését meglehet oldani. Amit még el lehet adni de csak 2db-ot találtam az a AKM74 Cyclone és az extra fegyverek. (Mossberg88, Mongol)

    Pénzem igaz nem nagyon volt, felszerelésben nem szenvedtem hiányt.
    Asszem 3db sky hajnal ruhát találtam, egy kopott Berill-t, és egy kopott Bullat-ot is. A töméntelen mennyiségű martalóc cuccról ne is beszéljünk. Illetve találtam SVU mongol, sniper fegyót, a mocsárban a szokásos helyen megtalálható a VSS Vintorez is. De a kedvencem a géptelepen az egyik katonánál levő USAS12 sörétes.

    A Vintar és a Mongol javítása elég drága, és kevés a lőszer hozzájuk, de lehet találni pl. a szivattyúállomáson a tárolóban 30db-ot. Ezeket a tárolókat is érdemes mindig nézni, mert valamit állandóan belepakolnak. :)

    Most egy kicsit csalok, és megnézem, hogy a több száz kilónyi felszereléshez mit szól majd kardán. Ja, ha már csalás, nekem nem volt türelmem az aknákat kerülgetni, és inkább átugrottam felettük. :DDD

    MÁS:
    A tojással mit lehet kezdeni,illetve miért kell fegyver javítókészlet vagy mi a szösz a tyúkokhoz?

    [ Szerkesztve ]

    A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Új hozzászólás Aktív témák