Hirdetés

2019. január 18., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-09 19:51:15

PROHARDVER!

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8051) PeL válasza Telda (#8048) üzenetére


PeL
(PH! addikt)

Szerintem semmi, ha jótét lélek karakterrel játszol akkor amúgy sem fogsz beállni hozzájuk mert a banditák mindkét előző részben is ellenségek voltak, mondjuk itt nem tudom miért nem. Bár akkor a Szultános szál alapból ugye bukó lenne, bár ha belegondolok ott meg tudták volna oldani hogy a küldetés erejéig neutralok legyenek veled. Meg amúgy is a náluk vásárolható cuccok is elég ratyik.

[ Szerkesztve ]

(#8052) Telda válasza PeL (#8051) üzenetére


Telda
(PH! addikt)

Tényleg, a Szultános küldetésnél mit kellett volna csinálnom? Mert beszéltem Szakállal is, aztán végül elmentem a támadási pontra a hajóra, de nem csináltam semmit. A végén nem is kaptam jutalmat.

(#8053) czundermák


czundermák
(fanatikus tag)

Urak, SGM 2.2-ben az erdőgazdaságnál Zaton-ban, ha meglövök egy banditát azonnal kifagy a játék.
Mindegy, hogy a küldetést csinálom, miszerint öljük meg a vezetőt, vagy szimplán bemegyek majd találomra meglövök egyet közülük. Szóval bármit csinálok kifagyok, csak sétálgatni tudok köztük, de az nem pálya. Így a huszadik próbálkozás után elég frusztráló tud lenni a dolog, olvasgattam vissza de nem találtam rá megoldást.

Valakinek van ötlete?

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#8054) PeL válasza Telda (#8052) üzenetére


PeL
(PH! addikt)

Szultán rajtaütést szervez a Stalkereken a Shevchenkonál, mielőtt elindulnál beköpheted Szakállnak aztán mikor beszélsz Szultán testőrével hogy benne vagy az ügyben akkor dönthetsz hogy a Banditákat vagy a Stalkereket támogatod, még itt mindegy melyik, beszélj a testőrrel mikor ott vagytok a Shevchenkonál hogy elinduljanak. Ha a banditákat támogatod akkor menj velük és lődd le a Stalkereket a hajón, ha a Stalkerek mellett állsz akkor pedig még lehetőleg a befelé úton szedd le az összes banditát (4-en vagy 5-en vannak). Utána menj fel a hajóra és az egyik stalker jutalmat ad.

(#8055) PeL válasza czundermák (#8053) üzenetére


PeL
(PH! addikt)

Javításokat felpakoltad a modhoz? Van kettő hozzá alapból, ha weapons addont is használsz ahhoz is van egy. Majd egy crash log is jól jönne, hátha lehet valami okosat mondani rá. C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\logs innen a legfrissebb log fájl végét kellene kimásolni

(#8056) Telda válasza PeL (#8054) üzenetére


Telda
(PH! addikt)

Értem köszönöm! :R

(#8057) czundermák válasza PeL (#8055) üzenetére


czundermák
(fanatikus tag)

Figyelmetlen voltam, köszönöm. :R

Nem volt feltéve a weapons addon fix, ezt felrakva megoldódott a gondom, legalább is úgy tűnik, mert 3 jóembert már másvilágra küldtem, de még nincs semmi probléma.

Innen szedtem le múlt héten a 2.2-höz tartozó dolgokat, de efelett elsiklottam. :B

Itt van a log utolsó pár sora, igaz már nincs rá szükség (remélem).

[error]Expression : res!=-1
[error]Function : get_rank
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\Restrictions.cpp
[error]Line : 34
[error]Description : cannot find rank for
[error]Arguments : wpn_p90

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#8058) PeL válasza czundermák (#8057) üzenetére


PeL
(PH! addikt)

Igen ez weapons addon hiba, elvileg a fix meg is oldotta szerintem.

(#8059) M@trixfan


M@trixfan
(PH! addikt)

Az SGM és a SMRTER teljesen új történettel rendelkeznek, vagy kiegészítik az alapjáték történetét? Most néztem a SMRTER 0.45-öt, hogy benne lesz minden pálya SHOC-ból és akkor hogyan fésülik össze a történeti szálakat?

twitter: MatrixfanLive

(#8060) PeL válasza M@trixfan (#8059) üzenetére


PeL
(PH! addikt)

Az SGM csak pár helyen módosítja - bővíti, a jelenleg kint lévő SMRTER nem nyúl a küldetésekhez úgy tudom, a most készülő már igen. Hát nem akarok vészmadárkodni de az SMRTER 0.45 kicsit hajaz a SHOC-os Narodnaya Soljanka modra, mármint ami a tartalmat illeti. Abba is belerakták az összes mapot meg küldiket is csináltak hozzá aztán a végeredmény egy óriási bugtenger (vagy inkább bug oceán...) lett. Pedig azt többen fejlesztették, ezt meg állítólag egyedül építgeti egy srác. Így kissé rossz előérzettel várom a modot, remélem nem így lesz és megéri a várakozás.

[ Szerkesztve ]

(#8061) Aarpok válasza PeL (#8060) üzenetére


Aarpok
(őstag)

A smrter 0.45 - re én is kíváncsi leszek.Volt egy jó kis fagyásom nem csak a játék,hanem az egész gép kiakadt ilyen még nem volt.Ez egy kis bosszúság,mert restart után tudtam folytatni.Most készülök visszamenni a jupiter üzemnél lévő zsoldosokhoz,hogy milyen munkát tudnak még adni a csatlakozás után.

Аарпок

(#8062) rétisün válasza Aarpok (#8061) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

kiváncsi leszek, ha csatlakozol a többiek mennyire lesznek ellenségesek....

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#8063) M@trixfan válasza PeL (#8060) üzenetére


M@trixfan
(PH! addikt)

Köszi! Akkor azért készül ilyen régóta a SMRTER. Abban lehet talán bízni, hogy ez COP motoron van, hátha jobban kezeli a dolgokat. Nagyon érdekelne milyenek a régipályák az újabb X-RAY alatt. Még Metro 2033 stílusú megállót is találtam az egyik videóban. Mondjuk művészileg szerintem a Lost Alpha lesz a legjobb. Azt mindenképpen végig fogom vinni, ilyennek kellett volna lenie eredetileg az első Stalkernek. Azt nem tudom vajon segítette-e az 1935-ös build kiadása a fejlesztést, vagy már megvoltak java részt az összecsiszolt hiányzó pályák...

Priboi Story mellett van még olyan komolyabb mod ami külön szálon mozog? Az a baj, nem vagyok valami nagy újrajátszós fajta, túl jól emlékszem mindenre, csak Stalker kaliberű alkotásoknál vagyok hajlandó egyáltalán:) Sajnos a modoknál a technikai hozzáértés mellől olykor hiányzik az "art direction", nagyon egyben vannak a történeti szálak az alap játékban.

twitter: MatrixfanLive

(#8064) Aarpok válasza rétisün (#8062) üzenetére


Aarpok
(őstag)

Szerintem nem lesz gond.Dodopek is monolithoz tartozott mégsem bántották pedig azokat az összes frakció utálta.

Аарпок

(#8065) Aarpok válasza M@trixfan (#8063) üzenetére


Aarpok
(őstag)

Szerintem a COP motorja inkább csak újabb.A SOC a 3 patch után már kezelte a többmagos procikat megfelelően ellenben a COP csak egy magot terhel,de azt kiüti rendesen.Kellett volna még egy kicsit optimalizálni.

Аарпок

(#8066) PeL válasza M@trixfan (#8063) üzenetére


PeL
(PH! addikt)

Hát a régi pályák minőségét nem tudom, mert pl. az SGM-ben az X18 labor ugyanúgy a régi textúrákat használta, fakó és low quality volt, bántotta is a szemem rendesen. Ha nem tesznek minden pályára új textúrákat akkor sanszos lesz hogy nem lesz túl jó minőségű. A Clear Sky pályái már magasabb minőségű textúrákat használnak alapból mint a SHOC ezért szebbek is az onnan származó pályák mint pl a mocsár és Cordon SGM-ben.

Ilyen új storys modot még javaslom a Way to Pripyat-ot (CoP download topik). Megtalálod GSC fórumon csak olvasd el figyelmesen mi kell hozzá mert kell 1 pár k-s extra addon is meg mittomén.

[ Szerkesztve ]

(#8067) Telda


Telda
(PH! addikt)

Ha ki ütik, vagy lövik a kezemből a fegyvert akkor annak annyi?
Mert kerestem a földön, de semmi :(.

(#8068) Aarpok válasza Telda (#8067) üzenetére


Aarpok
(őstag)

Szerintem annál lesz aki kiütötte a kezedből.Egyszer kipróbáltam egy kereskedőnél a mocsárban nem vette meg,de amikor ledobtam a földre már fel is szedte.

Rétisün: beléptem a zsoldosokhoz és nem bánt eddig senki.Senkinek nem lettem az ellensége.Két küldetést már meg is csináltam.

Аарпок

(#8069) emre válasza PeL (#8060) üzenetére


emre
(PH! kedvence)

Szerintem a Lost Alpha előbb lesz kész. :)

"Két farokkal több csalánt"

(#8070) rétisün válasza Aarpok (#8068) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

akkor majd én is belépek (oda is :D ) ha elérek odáig. az alállomáson már úgyis buktam a küldit, hiába adtam nekik kaját, nem válaszoltam azonnal a 'felkérésükre' azóta hiába megyek oda, nem ajánlja fel újból (asszem valami szabadságosokat kéne elintézni)

viszont a szkadovszkon már felvehetem az erdőgazdaság kipucolását, az meg csak könyebben megy, ha pár banditát elintéznek helyettem a többiek. szerencsére még az se szempont, ha nem élik túl :DDD

bár ezt is megcsináltam már egyedül egy korábbi játékban, akkor egyből az alpha csapatos küldit adta a fickó bagoly mellett.

[ Szerkesztve ]

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#8071) Aarpok válasza rétisün (#8070) üzenetére


Aarpok
(őstag)

Azt is megcsináltam,de lehet elszúrtam valamit,mert nem kaptam semmi jutalmat érte.Magyarázkodhattam ezerrel a szolgálatnál és a szabadságnál is.Hála isten ez a későbbiekre nem volt hatással.Most egyenlőre nincs munka náluk így majd csinálok valami mást,talán a vadásztól felveszem a snork kiirtós küldit.

Аарпок

(#8072) PeL válasza rétisün (#8070) üzenetére


PeL
(PH! addikt)

De szempont mert a jutalmadat a kék körrel jelölt NPC adja ha vége a balhénak :K

(#8073) rétisün válasza PeL (#8072) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

na, akkor azt buktam....de viszont kaptam jutalmat attól is, aki adta a küldit, meg összeszedtem 200 kiló mindenfélét, szóval emiatt nem állok neki még egyszer :N
bár a bandavezér most meglepően könnyen beadta kulcsot. jött föl a lépcsőn, hát persze hogy sniperrel vártam, amint belelógott a feje a célkeresztbe, már kapott is kettőt. vége is lett :))

ez előtt meg ráhajigáltam vagy 5 gránátot, mire hajlandó volt elfeküdni. igaz, ott meg volt közöttünk egy betonfal, amit nem bírt megkerülni, vagy beszorult valami épületbe, szóval nyugodtam gránátozhattam :DDD

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#8074) Telda válasza Aarpok (#8068) üzenetére


Telda
(PH! addikt)

Valóban volt nála egy ilyen fegyver, csak nagyon le volt romolva így azt gondoltam hogy ez nem az, mert az enyém tökéletes állapotban volt.

(#8075) #90933760


#90933760
(törölt tag)

DX9 mellett érdemes feltenni bármiféle látványjavító cuccot?

(#8076) zuzu000 válasza #90933760 (#8075) üzenetére


zuzu000
(őstag)

Háát, az Absolute Structures, illetve a nature ami lehetne, de a gépeddel nem próbálnám meg.

(#8077) Aarpok válasza Telda (#8074) üzenetére


Aarpok
(őstag)

Igen mert sérült a fegyver közben.Volt amikor a yodamester kikapta a kezemből és visszaszereztem már romlott a fegyver állapota vagy amikor a földbe süllyed a fegyver és mondjuk belelősz 2 - öt akkor is sérül.

Аарпок

(#8078) rétisün válasza Telda (#8074) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

van olyan ' keresd meg a fegyverem' küldi, amikor direkt mondja is, akitől kapod, hogy ha romlik a fegyver állapota, meg kell javíttatnod, mert csak úgy fogadja el.

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#8079) PeL válasza #90933760 (#8075) üzenetére


PeL
(PH! addikt)

ha nincs legalább 512MB-os VGA-d akkor sajna felejtős szerintem, mert vagy szaggatni fog vagy ki fog vagdalni out of memory CTD-kkel... Ha feltennéd akkor vissza kéne venni a textúra részletességet úgy meg elveszne a textúrák minőség javulásának előnye...

(#8080) Medvelászló


Medvelászló
(senior tag)

Hali!
Mikor adtam kaját a zsoldosoknak nem vettem fel több küldit hanem otthagytam őket,most meg nem enegednek be a bázisukra,de nem lőttem le 1-et sem.Jupiter mellett csak a jelszóval engednek be,próbáltam már elvenni a PDA-t a zatoniaktól de azon nem volt semmi.Hogy lehet még megszerezni azt a PDA-t ami a jelszó van?
Más:van a vérszívó doki aki öngyilok lett a daruknál,nekem most Reszketeg ártatlanságához kellene bizonyítékot találnom,merre keressem?
A cél a doki hulláját mutatja de én azt már lootoltam. :F

(#8081) Carline válasza Medvelászló (#8080) üzenetére


Carline
(őstag)

A doki bódéja mellett a padnál van egy PDA.

[ Szerkesztve ]

˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

(#8082) zuzu000


zuzu000
(őstag)

Hogy lehet, hogy a CPU controllban nem látom a stalkert? Az összes alkalmazás ott van kivéve a cop.

(#8083) Medvelászló válasza Carline (#8081) üzenetére


Medvelászló
(senior tag)

Köszi,megtaláltam! :R

(#8084) muddy_waters válasza zuzu000 (#8082) üzenetére


muddy_waters
(lelkes újonc)

Abban, amit én linkeltem? Nekem sincs benne soha, de a második fülön tudsz új szabályt csinálni kézzel, tallózd be az xrEngine.exe-t, én 2 magot adtam neki és érezhetően stabilabb a játék. Nem hiszem, hogy placebo effekt lenne, majd csinálok egy összehasonlítást.

(#8085) rétisün válasza Carline (#8081) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

én is kösz, ott nem kerestem, csak a bodegában :R

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#8086) Aarpok válasza Medvelászló (#8080) üzenetére


Aarpok
(őstag)

A jupiter üzem előtt lesznek zsoldosok azok vezérénél lesz a jelszó.Ezt csak akkor tudod aktiválni,amint megkaptad az SSU rejtekhely kordinátáját zatonban.Ott lesz egy fekete színű pendrive azzal tudod aktiválni a kiszabadítós küldit.

Аарпок

(#8087) czundermák


czundermák
(fanatikus tag)


:Y

Jóformán normális felszerelésem sincs, de ezt már találni lehet a bokorban. :D

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#8088) rétisün válasza czundermák (#8087) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

melyik bokorban?
mert már pont kellene, megvizsgálni a rendellenes aktivitást, ami majd szabadságos (szolgálatos?) hullákat dobál.....

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#8089) emre válasza rétisün (#8088) üzenetére


emre
(PH! kedvence)

A vigyél 3 svarog detektoros küldit csináld meg abból egy a tied lesz.

"Két farokkal több csalánt"

(#8090) czundermák válasza rétisün (#8088) üzenetére


czundermák
(fanatikus tag)

SPOILER

Itt találtam a táskában, a térképen nagyjából így helyezkedik el.
________________

Szerszámkészletek SGM-el Zaton-ban nem ott vannak mit az alapjátékban? Fűrésztelepen az asztalon nem találtam, ahol lenni szokott.

[ Szerkesztve ]

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#8091) zuzu000 válasza czundermák (#8090) üzenetére


zuzu000
(őstag)

Messze máshol vannak. Bagolynál vedd meg borsos áron, vagy keresgélj, vagy kérdezz meg minket :DD

(#8092) czundermák válasza zuzu000 (#8091) üzenetére


czundermák
(fanatikus tag)

Bagolynál nem találtam eladót, Zaton-t gyakorlatilag körbejártam a vaserdő és a szoldosok tábora kivételével. Jupiterbe és az utána lévő területeken még nem volt szerencsém mászkálni, nem sietek sehova. :N
Az utóbbi lehetőséget választom, megkérdezhetem merre vannak?

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#8093) Aarpok válasza czundermák (#8092) üzenetére


Aarpok
(őstag)

Úgy értette,hogy Bagolytól vedd meg a helyeit.Legegyszerűbb ha csinálsz egy mentést elötte megveszed az infót,megjegyzed a helyeket visszatöltöd a mentést és elmész értük.

Az a helyzet elég sok helyre tudja sorsolni a játék azt mind felsorolni nem lehetetlen,de amit irtam az a legegyszerűbb.

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#8094) zuzu000 válasza czundermák (#8092) üzenetére


zuzu000
(őstag)

Hupsz, tényleg nem megvenni tudod tőle, hanem az információt.
Huh, Zatonban már begyűjtöttem, csak innen tudtam képet készíteni.

A vörös dobozzal jelölt az.
De mind Aarpok írta, nem biztos, hogy itt vannak.

[ Szerkesztve ]

(#8095) czundermák válasza Aarpok (#8093) üzenetére


czundermák
(fanatikus tag)

Köszönet. :R
Nem szoktam rejtekhelyet vásárolni, ezért fel se tűnt a dolog.

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#8096) Aarpok válasza czundermák (#8095) üzenetére


Aarpok
(őstag)

Szívesen :K Igen 2 - szer ugyanott biztos nem lesz.Azért mondtam amit,mert én is kipróbáltam megkeresni őket aztán az egész zónát át kellett fésülnöm értük.Most már így csinálom,ahogy neked is irtam.Tuti recept.

Аарпок

(#8097) czundermák válasza zuzu000 (#8094) üzenetére


czundermák
(fanatikus tag)

Igen, az egyszerű készletet már megtaláltam, egy kis házikóban volt, ez alapján Zaton-ban.

Kalibráló szerszámot szintén megkérdeztem, és Jupiterben a leszakadt hídnál jelezte, szóval tényleg jó sok helyen lehet, de ez nem is baj.

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#8098) Aarpok


Aarpok
(őstag)

Ha az alapjátékban szereplő helyek kivonjuk akkor is marad még elég hely ahová teheti a játék.Jó mondjuk anomália közepére sem teszi őket.Ha ezeket levesszük akkor is marad még elég hely,hogy hová kerüljenek.

Más: beálltam a monolit közé örülnek is nekem,de eddig csak egy beavató küldit adtak.Cyborg mindig azt mondja csak menjek vissza holnap akkor a monolit majd mutatja az utat.Ez meddig lesz így?

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#8099) Medvelászló válasza Aarpok (#8086) üzenetére


Medvelászló
(senior tag)

Juppi,az már elméletileg meg van,volt benne 1 napszemcsi,zsoldos ruha stb...
köszi az infót :R

(#8100) Aarpok válasza Medvelászló (#8099) üzenetére


Aarpok
(őstag)

Igen azaz :C Akkor majd mehet a küldi és lesz jelszód a zsoldosokhoz.Az még fontos,hogy amikor elöszőr mész oda zsoldosruha legyen rajtad különben elhajtanak.

[ Szerkesztve ]

Аарпок

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.