Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • muddy_waters

    csendes tag

    Mint írtam volt, szívesen beszállok a fordításba, nem tart az olyan marha sokáig, mindössze 8718 stringről beszélünk. Összekapjuk magunkat, hipp-hopp kész leszünk. ;] Gondolkodtatok ilyenben, mint GetLocalization, vagy nekimegyünk közvetlenül a fájlnak, és kijelöljük, hogy "na te ettől eddig, én meg a többit"? Szerk: előbbi azért jobb, mert úgy bárki beszállhat, és mindenki azonnal látja, hogy mi van már lefordítva és mi nincs még. Plusz át lehet nézni egymás munkáját és rámutatni az esetleges hiányosságokra/félrefordításokra.

    Akiknek fagyogat/CTD-zik, az Absolute Nature 3 súgófájlja megjegyzi, hogy:
    "Ehhez a modhoz erős GPU és rengeteg memória (legalább 3GB) kell. A mod telepítése memóriaproblémákat okozhat 32 bites rendszereken vagy 3GB-nál kevesebb RAM esetén.

    [...] Ha nagymértékű FPS esést tapasztalsz vagy kidobál az Asztalra (CTD), vedd lejjebb a képernyőfelbontást, a textúrák minőségét, a látótávolságot és az objektumok minőségét a haladó beállításokban és/vagy a felbontást az alapbeállítások közt. Nem lehet többé állítani a textúrák felbontását, ha CTD történik a kevés memória miatt, próbáld visszavenni a textúrák minőségét."

    Ja, és feljebb volt róla szó, hogy valaki nem volt elégedett az őszi témával, amit felrakott: nos, azt írja itten, hogy nem kell új játékot indítani a cseréhez, csak futtatni a setup-ot megint, visszatölteni a mentett állást és kész. Bocs, ha már tudtátok mindezt. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák